הרשם לקבלת עדכונים
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
תפקיד/מקצוע

Wine Israel
מחירים לנוחותך




קייטרינג

אינדקס חברות קייטרינג:
קראו ביקורות, וערכו
השוואת מחירים

www.cateringo.co.il

 
קטלוגים דיגיטליים

 
החגים הסתיימו: מתכונים לכריכים בריאים לבית הספר
8/10/2015
שירות מזון+ 
 
 


מתכון זוגלובק לכריך בי"ס
פיתה טוסט עם שני סוגי פסטרמה


צילום: דני לרנר. השפית: מיכל לוי-אלחלל

רכיבים (ל- 5 מנות)

1חבילה פסטרמה ברביקיו "דק דק דק" של זוגלובק

1 חבילה פסטרמה דבש "דק דק דק" של זוגלובק

2 כפות מיונז

1 כף קטשופ

5 פיתות טריות

3 עגבניות פרוסות דק

2 מלפפונים חתוכים למקלות

1 עגבנייה חתוכה לפרוסות

גזר קלוף וחתוך לפרוסות דקות

 

אופן ההכנה

·         מחממים את הטוסטר ל-180 מעלות.

·         שמים את הקטשופ והמיונז בקערה, ומערבבים לרוטב אחיד.

·         חותכים את הפיתות ומורחים אותן ברוטב, ומסדרים בהן 3 פרוסות פסטרמה מכל סוג.

·         שמים מעל הפסטרמה עגבניות, גזר ומלפפונים ומעבירים לטוסטר.

·         מחממים 2 דקות, ללא לחיצה, עד שהפיתה מזהיבה קלות, ומגישים מיד.

 

 

מתכון זוגלובק לכריך פסטרמה בריא

רכיבים

5-6 פרוסות פסטרמה תבור של זוגלובק 1% שומן (מהמעדנייה או מאריזה)

1 עגבניות חתוכה לפרוסות

2 עלי חסה

כף מיונז / מיונז דל שומן

1 לחמנייה מקמח מלא

אופן ההכנה

חוצים את הלחמנייה לשני חלקים. מורחים על התחתית שכבה דקה של מיונז

מניחים את עלי החסה ואת פרוסות העגבנייה.

מסדרים מעל את פרוסות הפסטרמה ומכסים בחלק השני של הלחמנייה.

 

הרשמו כאן חינם לקבלת עדכונים ממזון+
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
Bookmark and Share
Back שלח לחבר הדפס
כניסה חופשית
למהדורה הדיגיטלית

יש להקליק על השער ולהמתין לטעינה
לצפייה באינטרנט, בסמארטפון ובטאבלט
לארכיון מזון+
 
תערוכות, כנסים וימי עיון
 
אתר השפים ICPA
(בחסות מזון+) 
 
התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל - ICPA
www.icpa-israel.co.il

 
 הוספה למועדפים    |   חזור למעלה    |    הפוך לעמוד הבית    |    מפת האתר    | 


 © כל הזכויות באתר זה שמורות לחברת מירב-דסקלו הפקות בע"מ

לייבסיטי - בניית אתרים