מבזק  חדשות
 


 
Wine Israel


מחירים לנוחותך




קייטרינג

אינדקס חברות קייטרינג:
קראו ביקורות, וערכו
השוואת מחירים

www.cateringo.co.il

 
קטלוגים דיגיטליים

 
תנופת פעילות בקירוסקאי פלבם
פורסם:  10.04.18


הראיון עם אייל יקר, מנכ"ל חב' "קירוסקאי פלבם", נערך כ- 4 שנים לאחר המיזוג של חב' "קירוסקאי" וחב' "פלבם" ובעקבות האירוע השנתי של הציוד למטבח המקצועי  "KITCHEN SHOW 2018".

שרות מזון+

מה היה מצב החברה כשנכנסת לתפקיד, ומה היו האתגרים המשמעותיים איתם התמודדה החברה?
חב' "קירוסקאי פלבם" שהינה חברה מובילה בתחום הציוד למטבחים המקצועיים סבלה מביקורת על השירות ללקוחות ותודעת השירות בחברה היתה נמוכה. ומצד שני, המותגים האיכותיים אותה מייבאת החברה, ידע מקצועי רב, ואנשי מקצוע מומחים שמרו על מיקומה של החברה ומיצובה כמובילה בתחום המקצועי, בנוסף פלבם מטבחים התמקדה בתחום הפרויקטים וראיתי את ההזדמנות לנצל את היתרון היחסי של פלבם כיצרן מוביל המייצר כאן בישראל, יחד עם ספקי הציוד של קירוסקאי. עם כניסתי לתפקיד, הדגש המרכזי בחברה היה נושא השרות.  שירות טוב הוא הדרך היחידה לספק את הפתרונות הכי נכונים, יעילים ומדויקים ולשביעות רצונם של הלקוחות.

המהלך הראשון היה שינוי תפיסת השירות בתוך הארגון, ביצענו תהליכים רבים כמו הכשרות מקצועיות לטכנאים ולמוקד השירות, שיפור זמני התגובה, שיפור תהליכי בהזמנת טכנאים, תהליכי עבודה על פי מדד ה FTF (FIRST TIME FIX) בו אנו מודדים את התקלות החוזרות בשאיפה לסגור תקלה בביקור אחד לשביעות רצונו של הלקוח, לאורך כל הדרך אנחנו בודקים עצמנו ע"י סקרי שביעות רצון.

מה האתגר הגדול ביותר איתו התמודדת?
לאחר תקופה של שנתיים ועם הצטרפותו של אריה קורן שניהל את מערך השרות בקוקה קולה, הרגשתי שאנחנו מוכנים, החלטתי לפנות ללקוחות שיתנו לנו הזדמנות לתקן את חוויות העבר שלהם עם החברה, הרגשתי בטוח במערך השירות שלנו שהוא מאוד איכותי ומקצועי ואנשי מקצוע מבריקים עם ניסיון וידע של שנים. התגובות של הלקוחות היו ספקניות ולעיתים קשות, אך לשמחתי חלקם בחרו לתת לנו את ההזדמנות, אני שמח וגאה לומר שכיום הלקוחות הללו הם השגרירים שלנו.

אנחנו פועלים היום בשת"פ פורה: השף חיים כהן, השף יובל בן נריה - טאיזו, השף אייל שני, שף עומר מילר – סוסו אנד סאן, תומר אגאי - סנטה קתרינה, ועם רשתות כמו: ג'פניקה, דה קלייר, ריבאר, פלאפל בריבוע ועוד. בתחום המוסדי, פלבם הקימו פרויקטים: בי"ח אסותא אשדוד, איקאה, ISS רשת פתאל ועוד. אנחנו עובדים מסביב לשעון כדי לשפר את עצמנו כל פעם מחדש.

כיצד אתם פועלים על מנת להמשיך ולהשתפר?
לאחרונה רכשנו את הפעילות של חברת נ.י טנק החברה המובילה בתחום השרות למדיחי כלים. כיום אנו מעניקים שירות של 24/7 למדיחי כלים ברמת שרות גבוהה מאוד. מעבר לתחום השירות, אנו מקפידים להעניק ערך ללקוחות שלנו ומוצאים פתרונות כוללים עבורם. למשל שת"פ שלנו עם חברת בוזה גלידה, מהלך אשר מעניק ללקוח פתרון של מכונה וחומר גלם מספק אחד. הכניסה המחודשת שלנו לתחום המסעדות, הובילה לתחרות עם הספקים האחרים ולמעשה הלקוח יוצא נשכר. אנו מציעים כיום ליסינג תפעולי וכבר בימים אלו מתעתדים לפתיחה של מספר מסעדות. ליסינג תפעולי למסעדות, בדיוק כפי שקורה בעולם הליסינג לרכבים, כך גם אצלנו, אנו מציעים ללקוח פתרון של כל הציוד הדרוש למסעדה בתשלום חודשי קבוע למשך 36 חודשים, הכולל את הציוד ואת השירות בחבילה אחת. 

ב-26-27 במרץ התקיימה תערוכת ה-kitchen show שלכם זו השנה השלישית ברציפות, מה היה שם?
השנה בתערוכת ה-kitchen show  דאגנו לתכנים מקצועיים עם הטובים ביותר. מדובר בתערוכה שהיא יומיים בהם אנו מארחים למעלה מ-20 נציגים של החברות המובילות בעולם בתחום הציוד המקצועי למטבחים, בנוסף הקהל נהנה מפסטיבל קולינרי ססגוני ויתקיימו הרצאות של מומחים בפאנלים מקצועיים.
שפים מקצועיים הכינו אוכל משובח וקינוחים מפנקים.
ביקור בתערוכה הוא באמת הזדמנות מצוינת לבוא ולהכיר את הספקים שלנו מקרוב, להתרשם ולהבין שאנו מקפידים להביא את הציוד הטוב ביותר עבור לקוחותינו.
הצגנו חידושים בתחום הציוד למטבח המקצועי: למשל טוסטר שמכין טוסט בתוך 60 שניות כולל סימני חריכה, ליסינג תפעולי למסעדות, קיימנו
פאנל מקצועי אשר ייתן מענה על כל השאלות הכי חשובות שמלוות את התעשייה ביום יום, ולהעניק כלים למקבלי ההחלטות.
את הפאנל הנחתה אפרת אנזל והשתתפו בו ביום הראשון של התערוכה: השף חיים כהן, שי ברמן מנכ"ל איגוד המסעדות עו"ד גיא קולן מומחה לדיני זכיינות,  תומר אגאי הבעלים של סנטה קתרינה, שסיפרו לנו על ליסינג תפעולי למסעדות והעידן החדש העולם המסעדות. מייד לאחר מכן הגיע אלינו עומר מילר וביצע הדגמה על מכשיר גריל הצדפה שלנו תוצרת TAYLOR ארה"ב, שנבחר ע"י עומר גם לרשת המסעדות החדשה שלו סוסו אנד סאן. הדגמות על תנור ה- pizzamaste ע"י הפיציולו רענן יוסי נוסל.

ביום השני התקיים פאנל מומחים נוסף בהנחייתה של אפרת בו השתתפו: אייל אלמוג מנהל מערך מזון בבי"ח גליל, אודי בן שימול מנכ"ל סודקסו, אורי ליף מתכנן מטבחים מחברת סיסתמה ושף צ'רלי פדידה שהציגו את האתגרים איתם מתמודד המטבח המוסדי והמענה לאתגרים אלו. ולאחר מכן גיא פרץ סיפר לכולם על כל מה שרוצים לדעת על עולם ה-
FOOD TRUCK.


הרשם חינם לקבלת עדכונים!
דואר אלקטרוני *
שם פרטי *
שם משפחה
תפקיד/מקצוע *

Go Back  Print  Send Page
כניסה חופשית
למהדורה הדיגיטלית

יש להקליק על השער ולהמתין לטעינה
לצפייה באינטרנט, בסמארטפון ובטאבלט
לארכיון מזון+
 
תערוכות, כנסים וימי עיון

 
אתר השפים ICPA
(בחסות מזון+) 
 
התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל - ICPA
www.icpa-israel.co.il

 

ספר דיגיטלי, מגזין דיגיטלי,
קטלוג דיגיטלי, חוברת דיגיטלית

דיגיטלר
המרת חוברות לתצורה דיגיטלית
http://www.digitaler.co.il
 הוספה למועדפים    |   חזור למעלה    |    הפוך לעמוד הבית    |    מפת האתר    | 


 © כל הזכויות באתר זה שמורות לחברת מירב-דסקלו הפקות בע"מ

לייבסיטי - בניית אתרים