מבזק  חדשות
 


 
Wine Israel


מחירים לנוחותך




קייטרינג

אינדקס חברות קייטרינג:
קראו ביקורות, וערכו
השוואת מחירים

www.cateringo.co.il

 
קטלוגים דיגיטליים

 
סלט 'מנשיה' מתכון ל-6 סועדים

חופן עלי פטרוזיליה 
חופן עלי נענע  
4 גבעולי שמיר 
10 יח בצל ירוק
גרעינים  מרימון אחד בינוני  
50 גר שקד קלוי בקליפתו וגרוס
50 גר אגוז לוז קלוי ושבור
50 גר צנוברים קלויים
50 גר אגוזי קשיו קלויים ושבורים
400  גר גבינת חלומי חתוכה לקוביות בגודל 2*2
200  גר תחתיות ארטישוק 
קמח, ביצה, פרורי פאנקו
 


 מצרכים לתחמיץ רימונים:
1/2 כוס תרכיז רימונים
3 כפות דבש תמרים
1/2 כוס שמן זית איכותי
1/4 כפית זרעי כוסברה כתושים
מלח, לפלפל
 
אופן ההכנה:
מבשלים את לבבות הארטישוק כ-10 דקות, מסננים ומייבשים.
פורסים את הארטישוקים לפרוסות דקות ומצפים אותם בקמח, ביצה ופרורי פאנקו.
קוצצים את עשבי התיבול גס ומערבבים יחד עם הפיצוחים ומחצית מכמות גרעיני הרימון.
שמים את כל חומרי התחמיץ בצנצנת סגורה ומנערים היטב עד לחיבור ויצירת אמולסיה.
מטגנים במחבת עם מעט שמן זית את קוביות גבינת החלומי עד לקבלת גוון חום בהיר.
מטגנים את צ'יפס הארטישוק בשמן עמוק עד לקבלת גוון זהוב.
 
הרכבת המנה:
מערבבים את סלט העשבים עם מחצית מכמות התחמיץ ומניחים על צלחת ההגשה.
מסדרים לסירוגין את גבינת החלומי והארטישוק על גבי סלט העשבים, מעטרים בגרעיני רימון ונבטי אפונה, יוצקים את שאר הרוטב מעל המנה, מגישים ונהנים.
 





הרשם חינם לקבלת עדכונים!
דואר אלקטרוני *
שם פרטי *
שם משפחה
תפקיד/מקצוע *

Go Back  Print  Send Page
כניסה חופשית
למהדורה הדיגיטלית

יש להקליק על השער ולהמתין לטעינה
לצפייה באינטרנט, בסמארטפון ובטאבלט
לארכיון מזון+
 
תערוכות, כנסים וימי עיון

 
אתר השפים ICPA
(בחסות מזון+) 
 
התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל - ICPA
www.icpa-israel.co.il

 

ספר דיגיטלי, מגזין דיגיטלי,
קטלוג דיגיטלי, חוברת דיגיטלית

דיגיטלר
המרת חוברות לתצורה דיגיטלית
http://www.digitaler.co.il
 הוספה למועדפים    |   חזור למעלה    |    הפוך לעמוד הבית    |    מפת האתר    | 


 © כל הזכויות באתר זה שמורות לחברת מירב-דסקלו הפקות בע"מ

לייבסיטי - בניית אתרים