מבזק  חדשות
 
הרשם לקבלת עדכונים
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
תפקיד/מקצוע

Wine Israel
מחירים לנוחותך




קייטרינג

אינדקס חברות קייטרינג:
קראו ביקורות, וערכו
השוואת מחירים

www.cateringo.co.il

 
קטלוגים דיגיטליים

 
   מתכון ייחודי: מלבי סברס


לקראת טו באב
ולרגל לרגל עונת הסברס האדום הישראלי
לפניכם מתכון לקינוח ייחודי


שחר בלום
-------------
קונדיטור חוות צברי אורלי



מלבי סברס
החומרים ל-4 מנות:
4 כוסות מיץ סברס אדום
4 כפות גדושות קורנפלור
1 כף סוכר
לקישוט:
2 כפות מי ורדים
חופן בוטנים קצוצים
חופן קוקוס
 
אופן ההכנה:
1.    מקלפים את הסברס, מכניסים למסחטת מיץ או לבלנדר ומסננים את הגרעינים.
2.    משאירים 1/2 כוס מיץ במקרר, לערבוב עם הקורנפלור, ואת שאר המיץ מרתיחים בסיר.
3.    מערבבים את הקורנפלור עם 1/2 כוס מיץ סברס קר, עד שאין גושים, ומוסיפים את התערובת לסיר.
4.    מוסיפים את הסוכר למיץ הסברס.
5.    מערבבים עד שהתערובת נקרשת, אך לא מתקשה מדי.
6.    מוזגים לכוסות הגשה.
7.    מכניסים למקרר לשעתיים לפחות, עד שהמלבי מתייצב.
8.    לקישוט: מטפטפים מעל כל כוס מעט מי ורדים, ועליהם בוטנים וקוקוס.



הרשם חינם לקבלת עדכונים!
דואר אלקטרוני *
שם פרטי *
שם משפחה
תפקיד/מקצוע *

Go Back  Print  Send Page
כניסה חופשית
למהדורה הדיגיטלית

יש להקליק על השער ולהמתין לטעינה
לצפייה באינטרנט, בסמארטפון ובטאבלט
לארכיון מזון+
 
תערוכות, כנסים וימי עיון
 
אתר השפים ICPA
(בחסות מזון+) 
 
התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל - ICPA
www.icpa-israel.co.il

 
 הוספה למועדפים    |   חזור למעלה    |    הפוך לעמוד הבית    |    מפת האתר    | 


 © כל הזכויות באתר זה שמורות לחברת מירב-דסקלו הפקות בע"מ

לייבסיטי - בניית אתרים