מבזק  חדשות
 
הרשם לקבלת עדכונים
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
תפקיד/מקצוע

Wine Israel
מחירים לנוחותך




קייטרינג

אינדקס חברות קייטרינג:
קראו ביקורות, וערכו
השוואת מחירים

www.cateringo.co.il

 
קטלוגים דיגיטליים

 
מפעל "תירפז" קיבל את תו התקן GMP
7/06/2015 
דיתה שמואלי, שירות מזון+ 
 
 

מפעל "תירפז" ממגדל העמק, המתמחה בדגני בוקר ללא גלוטן, אשר נרכש לפני כשנתיים ע"י חברת המזון "בטר אנד דיפרנט", קיבל בימים אלה את תו התקן לאיכות    GMPמ משרד הבריאות. המפעל משתרע על 3 דונם, בהם 1600 מ"ר בנוי.
צביקה באש, מנכ"ל חברת "בטר אנד דיפרנט", ציין כי בשנתיים האחרונות חודשו מערכי הייצור במפעל "תירפז", וכן שונה תהליך הייצור מסולר לגז – מהלך שנועד לשמור על איכות הסביבה. המפעל מתמחה בעיקר בייצור קורנפלקס ופצפוצי אורז, המיוצרים מאורז ותירס ללא תוספות, בשיטות ייצור ייחודיות המאפשרות לשמור על הערכים התזונתיים של חומרי הגלם.

 

הרשמו כאן חינם לקבלת עדכונים ממזון+
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
Bookmark and Share
Back שלח לחבר הדפס
כניסה חופשית
למהדורה הדיגיטלית

יש להקליק על השער ולהמתין לטעינה
לצפייה באינטרנט, בסמארטפון ובטאבלט
לארכיון מזון+
 
תערוכות, כנסים וימי עיון
 
אתר השפים ICPA
(בחסות מזון+) 
 
התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל - ICPA
www.icpa-israel.co.il

 
 הוספה למועדפים    |   חזור למעלה    |    הפוך לעמוד הבית    |    מפת האתר    | 


 © כל הזכויות באתר זה שמורות לחברת מירב-דסקלו הפקות בע"מ

לייבסיטי - בניית אתרים