מבזק  חדשות
 
הרשם לקבלת עדכונים
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
תפקיד/מקצוע

Wine Israel
מחירים לנוחותך




קייטרינג

אינדקס חברות קייטרינג:
קראו ביקורות, וערכו
השוואת מחירים

www.cateringo.co.il

 
קטלוגים דיגיטליים

 
מהכלא היפני - לייצור אוכל בריאות
 
21/09/2015
דיתה שמואלי, שירות מזון+ 
 
 

חן עבד ביפן באופן לא חוקי. היה מפיץ זיופים של שאנל, לואי ויטון וכדי לפעול בתחום היה משלם פרוטקשיין ליאקוזה, שעות הפעילות שלו היו השעות הקטנות של הלילה והשינה במהלך היום. בתוך כל הבלגן שהוא חי בו מה שאיזן אותו היה המזון.
האוכל ביפן מכבד את הסועד ומוגש בכמות הנכונה, שמשביעה אך אינה מעמיסה על הסועד בהשוואה לתרבות האמריקאית והישראלית של העמסת מזון בקיבה. חלוקת המנה נכונה מבחינה תזונתית לירקות, פחמימות מדודות, דגים טריים, ללא חומרים משמרים וכמעט ללא טיגון.
לאחר שחן נתפס ע"י הרשויות ונשלח לכלא למספר חודשים, הוא נחשף גם שם למנות האוכל הבריא שהוגשו לאסירים. בזמן הפנוי הוא חשב כיצד לעשות עלייה לקונספט של תרבות המזון היפנית. מה שהיה מוכר בישראל כאוכל מוכן וארוז  To go. הוא מזון של תחנות דלק שרחוק שנות אור מהתוצר היפני הטרי. או אוכל כבד של בישולים רוויי שמן, עם מנות של קציצות מטוגנות, גולש וכו'. בניגוד למזון היפני, שמנחה אותו החשיבה שלאחר האכילה הסועד צריך לשוב להמשך פעילות ברמת אנרגיה גבוהה. הבישולים העדתיים שנפוצים בישראל גורמים לכבדות, רצון לנוח ולהאט את הפעילות.
כעת שחן חזר לישראל, לאחר שכל המחשבות והארועים שקעו. הוא מימש את הרצון ומייצר בת"א מזון בקופסאות אוכל יפניות, מזינות ומדודות בליווי תזונאים.
 

הרשמו כאן חינם לקבלת עדכונים ממזון+
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
Bookmark and Share
Back שלח לחבר הדפס
כניסה חופשית
למהדורה הדיגיטלית

יש להקליק על השער ולהמתין לטעינה
לצפייה באינטרנט, בסמארטפון ובטאבלט
לארכיון מזון+
 
תערוכות, כנסים וימי עיון
 
אתר השפים ICPA
(בחסות מזון+) 
 
התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל - ICPA
www.icpa-israel.co.il

 
 הוספה למועדפים    |   חזור למעלה    |    הפוך לעמוד הבית    |    מפת האתר    | 


 © כל הזכויות באתר זה שמורות לחברת מירב-דסקלו הפקות בע"מ

לייבסיטי - בניית אתרים