מבזק  חדשות
 


 
Wine Israel


מחירים לנוחותך




קייטרינג

אינדקס חברות קייטרינג:
קראו ביקורות, וערכו
השוואת מחירים

www.cateringo.co.il

 
קטלוגים דיגיטליים

 
 מזון+ מתכונים
הנבחרת הישראלית השתתפה באליפות האפייה העולמית ברימיני
הנבחרת הישראלית השתתפה באליפות האפייה העולמית ברימיני גליליי לחם חרדל דיז'ון ממולא בנקניק פפרוני איכותי, לחמניות חלה מדופפות עם טופינג של כדור גבינה מצופה בפירות יער, יריעות בצק בריוש עוטף מלית...

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ כתבות

תזונת תינוקות: עשר עובדות מדעיות
70% מסך הקלוריות שתינוק צורך מנותבות להתפתחות המוח – לאחר הלידה מוח התינוק ממשיך לגדול כאילו התינוק עדיין ברחם. זאת להבדיל מיונקים אחרים שעיקר המסה שעולה לאחר הלידה היא דווקא מסת הגוף.....

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ כתבות

למה כדאי לנו לאכול פירות יבשים + טיפים
ט"ו בשבט הגיע, חג לאילנות וגם לאלה שאוהבים לאכול פירות יבשים. איזה מזל שהטבע ארז לנו את הבריאות בשקיקים כל כך טעימים ומתוקים. אז בואו נראה למה כדאי לנו לאכול פירות יבשים....

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ כתבות

טבחים לא מרוצים
אתה, השף המסור, המקצוען ובעל האמביציות; התחלת בג'וב חדש, נכנסת לנהל מטבח חדש. אתה מלא מוטיבציה ורצון לחולל פה שינוי וליצור סביבת עבודה נוחה ויעילה. אבל ברקע - הקיטורים. אל תיתן ל...

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ כתבות

כבוד השף: שף שני פרוסמן
נדיר למצוא אדם שמסמן לעצמו מטרה ועושה כל שביכולתו לכבוש אותה ולהגיע אליה על הצד המקצועי והטוב ביותר. שני חשבה שמקומה בתחום המוסיקה וברגע שזיהתה את ייעודה האמיתי, לא פסחה על שום שלב.....

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ כתבות

טיפים: להיערך כהלכה לל"ג בעומר
ביום העצמאות אכלנו בעיקר בשר – ועכשיו הגיע תורם של הפחמימות! תפוחי אדמה, פיתות, מרמשלו וחטיפים שונים הופכים את ל"ג בעומר לנשנוש אחד גדול ולא משביע. כיצד ניתן לשדרג את הארוחה סביב המדורה ולהפוך אותה לט

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ כתבות

חדשנות כמנוע צמיחה
אז נכון שמצב ענף המזון לא אי-אי-אי. נכון שתעשיית המזון חווה דשדוש מתמשך. נכון שמרבית הנפגעים הן החברות הקטנות והבינוניות, שנאלצות להיאבק מול תאגידי הענק בשוק. אבל עדיין יש מה לעשות: להפעיל את...

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ כתבות

FOOD EXPO 2016 - ביום שני 16.11.15
FOOD EXPO 2016 כנס מקצועי של פתרונות וחדשנות קולינארית לשוק המקצועי, יתקיים ביום שני ה-16/11/15 בין השעות 12:00-19:00, באולם התצוגה של חברת נעמן בראש העין.

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ כתבות

לעבור את פסח בשלום ולא לעלות במשקל
מיטל עזר - דיאטנית ותזונאית הבית של חברת הרבלייף מביאה לנו טיפים שאפשר ליישם פסח כבר כאן ובקרוב נעבור לבגדים קצרצרים ולבגד ים....אז השנה לא מחכים לימים של אחרי החג, לא מתחילים דיאטה בראשון...

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ כתבות

שמני הזית המצטינים: ארץ גשור, פתורה וסינדיאנת הגליל
בימים אלה נערך אירוע 'ראשון המסיק' בשיתוף ענף הזית ובית יגאל אלון. במהלך האירוע יצרני שמן הזית מרחבי הארץ, הציגו את שמן "ראשון המסיק"- השמן הראשון המופק ומשווק בעונה, המוכר בזכות הטריות וטעמו...

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ כתבות

זוגלובק: טיפים בריאים ומתכונים ליום העצמאות
יום העצמאות וגם כל פיקניק אחר שבהם ארוחת צהריים היא על האש, הם ממש לא סיבה להשמין. אם מתכננים את היום הזה מראש ואוכלים לפני ואחרי הארוחה העיקרית, ארוחות קלות ולא משמינות אפשר להנות מ.....

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ כתבות

מחקר: לאצות ים פוטנציאל ענק לתעשיית החטיפים
"אצות הים מהוות מזון בעל ערכים תזונתיים גבוהים מאוד, אשר לא נוצלו עד כה במידה הראויה, למרות שיש בהן פוטנציאל עצום.כך אומרת החוקרת לין קורניש, במחקר העוסק באצות ים. קורניש רואה בנושא האצות...

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ כתבות

אפשר לאכול עגבנית אדומניה בלי לקבל שפריץ על החולצה...
העגבניה החדשה "אדמוניה" אינה מאבדת נוזלים לאחר החיתוך כמו זני עגבניות רגילות. לכן אפשר לעשות בה שימושים רבים שאינם ניתנים בעגבנייה רגילה שאנו מכירים. כמו שילובה בכריכים לבית הספר ולטיולים מבלי...

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ כתבות

איך נכנסה החושניות לתוך סלסלת הפירות והירקות שלנו?
איך נכנסה החושניות לתוך סלסלת הפירות והירקות שלנו? זנים חדשים שגדלים באהבה בהם: תפו"א עם נשיקות, נקטרינה, שזיף , עגבניה – כולם בצורת לב! לקראת ועידת ישראל לחקלאות,שתתקיים ב- 17 בפברואר...

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ כתבות

מזון לחסרי שיניים
יש טוענים שבסופו של דבר יהיה זה חוק ללא שיניים. חוק שקשה יהיה לפקח עליו ולאוכפו. האם חוק המזון, שהולך ומתגבש בימים אלה, עתיד להרגיע את ציבור הצרכנים, שהשתתף לא מכבר במחאת הקוטג' תחת הסיסמא...

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ כתבות

שימור פירות וירקות
הנחיות שימור פירות וירקות בבית ניתן לשמר פירות וירקות טריים בבית הצרכן בשלושה אופנים שונים: • במקרר הביתי (טמפ' של 4 - 6 מעלות צלזיוס) • על הדלפק במטבח (טמפ' של 20 - 25 מעלות צלזיוס) • במזווה....

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ כתבות

מועצת הדבש מזמינה לחגוג את חג הפסח
האביב הינה העונה החשובה ביותר לדבורי הדבש. הכוורת מתעוררת לחיים והדבורים יוצאות ללקט את הצוף ולהכין ממנו דבש. השנה הקדימו הפריחות ועם בוא האביב מזמינה מועצת הדבש את הקהל הרחב לביקור ב....

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ כתבות

ניקיונות לפסח - טיפים לניקיונות המקרר
חג הפסח משמש למרבית הצרכנים חג של ניקיון כללי של הבית אם מסיבת ביעור חמץ ואם מתוך רצון לניקיון הבית. אחד המקומות הדורשים ניקיון הינו המקרר הביתי אשר במרבית הבתים הינו עמוס במצרכי מזון...

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ כתבות

נוף הרים, גבינות, מרק ויין משובח במרכז המבקרים של יקב הרי גליל ביראון
יקב הרי גליל ביראון, מזמין מטיילים ואוהבי יין, לביקור במרכז המבקרים, לחוויה ייחודית באווירה גלילית ופסטורלית ומציע בנוסף לטעימות היין, ליהנות מקערת מרק מהביל במגוון טעמים ופלטת גבינות...

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ כתבות

בפתח: שינוי הסימונים על גבי מוצרי מזון ומשקאות
ועדת הכלכלה של הכנסת, בראשות ח"כ אבישי ברוורמן, החלה לאחרונה להכין לקריאה ראשונה את הצעת החוק של ח"כ איילת שקד, שנועדה להסדיר את מועד שינוי הסימונים על גבי מוצרי מזון ומשקה. ח"כ שקד הסבירה...

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ כתבות

כל מה שרצית לדעת על החלב בישראל
הפרה הישראלית היא מהמשובחות בעולם, וזאת בכל הנוגע לתנובת החלב. הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה מדווחת כי כמות התפוקה הכוללת של חלב (בקר, כבשים ועזים) בשנת 2013 נאמדה בכ-1,435 מיליוני ליטר, לעומת ...

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ כתבות

זן חדש של מלון: "ג'סטין"
חקלאי עין יהב הכינו הפתעה לזמר ג'סטין טימברלייק, שהגיע לאחרונה לישראל, וגם לבנות המושב שמעריצות אותו, והחליטו לקרוא על שמו זן חדש של מלונים שמצטיין במתיקותו הגבוהה וטעמו ה...

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ כתבות

מטבח אחד לעיירה שלמה
לא מזמן קראתי כתבה בעיתון מקצועי על החדשנות בהקמת מטבח מרכזי שגרמה לעלייה באיכות האוכל וחיסכון עצום בהוצאות. להלן תמציתה: "...כאשר המטבח באתר נופש אחראי על האכלה בסדר גודל של עיירה קטנה, שווה....

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ כתבות

מזון 5 כוכבים, פחות או יותר.
התחרות בענף המלונאות והאירוח שינתה כיוון, והיא מתמקדת כיום בעיקר ברמת המזון והמשקה. לא עוד רק חדרים, הידור, שרות, בידור ובריכה, אלא גם מטבח ברמה של (לפחות...) 5 כוכבים. אחת הבעיות המרכזיות...

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ כתבות

משמש בחודש מרץ? העונות מתהפכות
בשורה לאוהבי המשמשים: העונה הקצרה של הפרי הקיצי מקדימה והמשמש יגיע למדפים כבר בחודש מרץ, עוד לפני חג הפסח. זאת לאחר שעצי פירות הקיץ עושים קאמבק למושב עין יהב, ארבעים שנים לאחר שנעקרו. הודות ל...

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ כתבות

מספר עמודים: 10
 1  2 3 4   הבא   
כניסה חופשית
למהדורה הדיגיטלית

יש להקליק על השער ולהמתין לטעינה
לצפייה באינטרנט, בסמארטפון ובטאבלט
לארכיון מזון+
 
תערוכות, כנסים וימי עיון

 
אתר השפים ICPA
(בחסות מזון+) 
 
התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל - ICPA
www.icpa-israel.co.il

 

ספר דיגיטלי, מגזין דיגיטלי,
קטלוג דיגיטלי, חוברת דיגיטלית

דיגיטלר
המרת חוברות לתצורה דיגיטלית
http://www.digitaler.co.il
 הוספה למועדפים    |   חזור למעלה    |    הפוך לעמוד הבית    |    מפת האתר    | 


 © כל הזכויות באתר זה שמורות לחברת מירב-דסקלו הפקות בע"מ

לייבסיטי - בניית אתרים