מבזק  חדשות
 
הרשם לקבלת עדכונים
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
תפקיד/מקצוע

Wine Israel
מחירים לנוחותך




קייטרינג

אינדקס חברות קייטרינג:
קראו ביקורות, וערכו
השוואת מחירים

www.cateringo.co.il

 
קטלוגים דיגיטליים

 
דף הבית >> מזון+ מסעדות >> עשרה כללי ברזל בבניית מסעדה משלך
 
עשרה כללי ברזל בבניית מסעדה משלך
מאת שי עובד, מנכ"ל חברת גוונים מערכות מזון
 
השקעה במסעדה חדשה אינה סיפור קל ופשוט, ובוודאי שאינו זול.בחברת גוונים מערכות מזון (המייעצת בהקמת מסעדות ובתי קפה) מספקים מספר כללי ברזל, שבלעדיהם הצלחת המסעדה תהיה תלויה במזל:
 
  • הכן קונספט ראשוני שעונה על השאלות: מי הוא קהל היעד, איזה אוכל מעניין אותו, כמה הוא מוכן לשלם עבור האוכל שלו, מדוע שיבוא דווקא למסעדה שלי.
  • בבואך לבחור נכס, דאג שיהיה מספיק גדול על מנת שיוכל לכסות את ההוצאות הקבועות של המסעדה.
  • בטרם תחתום על הסכם שכירות, בדוק עם מחלקת ההנדסה המקומית אם אין מניעה להקמת מסעדה בנכס זה.
  • לפני תכנון המסעדה בפועל, תכנן את שיטת העבודה והשירות.
  • בנה תקציב הקמה – פרק לגורמים את כל סעיפי ההשקעה, והוסף לכך השקעה בצורכי הון חוזר בשיעור של כ 22%.
  • תכנן את תפריט המסעדה כך שיענה על דרישת השוק המתוכנן, שלא יהיה מסובך יתר על המידה מבחינת כמות חומרי הגלם, ויאפשר לך בקרה ושליטה על העלויות היחסיות.
  • תכנן את המטבח רק לאחר שהנך יודע את צרכי התפריט, ואת ההספקים המשוערים של הייצור.
  • חסכון בהשקעה בתחום המסעדנות – נכון וטוב, אך אל נא תחסוך בתשתיות.
  • לפני פתיחת המסעדה, כתוב את כל נהלי העבודה הרצויים לך. אל תשאיר דבר שאינו מוסבר וכתוב.
  • אל תתן ללקוחות לסבול מחבלי לידה קשים ואל תגיע לצורך להתנצל – פתח את המסעדה לקהל רק כשהיא מוכנה לכך.
 
 

+ הוסף תגובה חדשה
תגובות:
Loading בטעינה...

Go Back  Print  Send Page
כניסה חופשית
למהדורה הדיגיטלית

יש להקליק על השער ולהמתין לטעינה
לצפייה באינטרנט, בסמארטפון ובטאבלט
לארכיון מזון+
 
תערוכות, כנסים וימי עיון
 
אתר השפים ICPA
(בחסות מזון+) 
 
התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל - ICPA
www.icpa-israel.co.il

 
 הוספה למועדפים    |   חזור למעלה    |    הפוך לעמוד הבית    |    מפת האתר    | 


 © כל הזכויות באתר זה שמורות לחברת מירב-דסקלו הפקות בע"מ

לייבסיטי - בניית אתרים