מבזק  חדשות
 
הרשם לקבלת עדכונים
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
תפקיד/מקצוע

Wine Israel
מחירים לנוחותך




קייטרינג

אינדקס חברות קייטרינג:
קראו ביקורות, וערכו
השוואת מחירים

www.cateringo.co.il

 
קטלוגים דיגיטליים

 

 

 

הסועדים יוזמנו לגלגל את הסושי בעצמם...
מסעדת Mr. & Mrs. Lee של השף שאול בן אדרת מציעה ארוחת טעימות, אשר תוגש מדי יום א'. הארוחה כוללת טעימות של 12 מנות כולל קוקטייל פתיחה, שתייה קלה, יין וקינוחים, מחיר: 180 ₪ לסועד. בנוסף, הסועדים...

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ עסקים

קוביה של קפה לחג
עולמות הקפה והעיצוב נפגשים במוצר החדש של קפסולות קפה עלית - מציע לקראת החג "קוביות" מעוצבות, שקופות, מלאות ב- 50 קפסולות קפה במגוון טעמים, שניתן לעשות בהן גם שימוש חוזר ולמקום אותן באופן קבוע...

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ עסקים

מלונות דן משיקה את "מועדון היין המלך דוד"
רשת מלונות דן משיקה את "מועדון היין המלך דוד", אשר יעניק במה וחשיפה מקצועית ליקבים וליינות ישראליים. המועדון יציע מגוון פעילויות ואירועים במלונות הרשת סביב עולם היין המרתק, בשיתוף פעולה עם יקבים...

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ עסקים

פיצה האט: פיצה ללא גלוטן לפסח
לקראת חג הפסח פיצה האט תציע פיצה כשרה לפסח- פיצה ללא גלוטן. פיצה ללא גלוטן של פיצה האט עשויה מבצק מיוחד המורכב מקמח עמילן תירס. הבצק הינו איכותי והכי חשוב- טעים. התוצאה המתקבלת היא פיצה ללא....

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ עסקים

'עוף טוב' משווקת את מוצריה לילדי הגנים ברמת השרון
בימים אלו קבוצת עוף טוב מתחילה לשווק את מוצרי העוף הטרי שגדל ללא אנטיביוטיקה וללא תוספת הורמונים לחברת באבריא, ספקית מזון של צהרוני גני הילדים ברמת השרון, וזאת בשל דרישת ועד הורי הגנים אשר לא....

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ עסקים

חצר כנרת משיקה מותג חדש בתערוכת המזון המקצועית באנגליה
חצר כנרת יצרנית 'תמר כנרת' מותג הסילאן ורוטבי הסילאן המוביל בישראל משיקה בימים אלו את Oriendi, מותג חדש הכולל מבחר מוצרי סילאן ורוטבי סילאן מובחרים, שפותח במיוחד לשוק הבינלאומי ומשווק באמצעות....

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ עסקים

רפאל'ס תקבל תמיכה מהרשות לחדשנות לפיתוח מוצרי מזון טבעיים
הרשות לחדשנות (לשעבר המדען הראשי) של משרד הכלכלה, תעניק מענק לחברת רפאל'ס, יצרנית המזון לגרנולה ומוצרי מזון טבעיים, עבור פיתוח מוצרי מזון חדשים בתחום ארוחות הביניים, על טהרת הרכיבים הטבעיים....

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ עסקים

תפריט היין של דלתא לשנת 2017 ממריא
המאסטר סומלייה של דלתא אייר ליינס, אנדראה רובינסון, בחרה את מגוון היינות לשנת 2017 בהציעה מבחר אקסקלוסיבי לנוסעי מחלקת העסקים של דלתא Delta One, בטיסתם מתל אביב לניו יורק. היינות המשובחים....

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ עסקים

יוסי חגואל מסיים את תפקידו בקבוצת "עוף טוב"
יוסי חגואל, סמנכ"ל הכספים של קבוצת "עוף טוב", מסיים בימים אלה את תפקידו ועובר לדרך חדשה. חגואל כיהן בתפקידו כ-20 שנים והיה שותף בהפיכת קבוצת "עוף טוב" מחברה קטנה שפעלה במסגרת ארגון הקניות המקומי...

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ עסקים

איך לשמור על המצות בסטייל?
אבותינו שיצאו ממצרים לא חלמו שבחג פסח תשע''ז נוכל לשמור על המצות בסטייל שכזה... רשת ''NEW.'' המתמחה במתנות שאוהבים לתת משווקת לקראת חג הפסח קופסא מעוצבת למצות מפח בעיצוב רטרו. הקופסה אטומהץץץ

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ עסקים

סטארט-אפ ישראלי: פטנט למזיגת חלב לשוק המקצועי
חברת הסטארט-אפ,"מילקיט", פיתחה פטנט ייחודי בתחום מזיגת החלב לשוק המקצועי בענף הקפה - מכשיר "מילקיט" המיועד למזיגת חלב לשוק המקצועי: בתי קפה, מסעדות, בתי מלון חברות ומפעלים גדולים וכו'. המכשיר...

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ עסקים

לראשונה ויסקי מהגולן
היזמים קרינה וגיורא צ'פלינסקי שהקימו לפני כ-10 שנים עם עלייתם מישראל לארגנטינה בקיבוץ עין זיון ברמת הגולן את מפעל הבוטיק ליצור שוקולד – מפעל "דה קרינה" וגיא ירמק הבעלים של ''דה קרינה'' הקימו...

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ עסקים

סלטי שמיר תשקיע 2.1 מיליון ש"ח בהליך התייעלות אנרגטית
חברת "סלטי שמיר" פתחה בתהליך של התייעלות אנרגטית ושדרוג מערך הקירור במפעלה הראשי ב א.ת. ברקן. החברה חתמה על חוזה ארוך טווח ל-7 שנים עם חברת GVK פתרונות קירור, היקף הפרויקט כ 2.1 מיליון ₪....

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ עסקים

שופרסל נכנסה לקטגוריית הגבינות הצהובות הפרוסות
בעקבות ההשקה המוצלחת של הגבינות הצהובות במעדנייה, שופרסל מרחיבה את היבוא ומביאה גבינות צהובות פרוסות במחיר נמוך במעל 20% מהמחיר של הגבינות המקומיות. אורי קילשטיין סמנכ"ל הסחר והשיווק בשופרסל....

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ עסקים

בכירי יקב קסטל מצרפת - בישראל
עדי כהן מנכ"ל קבוצת טיב טעם ורמי לוי מנכ"ל חברת ישרקו, מקבוצת טיב טעם, אירחו את ברונו ולמינק (Bruno Vlaeminck), מנהל השווקים באפריקה ובמזרח התיכון של יקבי קסטל, את תומאס לנסקרי ...

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ עסקים

מינויים במילואות
שוקי בשן, מקיבוץ בית העמק, נתמנה לסמנכ"ל תפעול במילואות, הוא מחליף בתפקיד את רמי רז, חבר קיבוץ גשר הזיו, ששימש מזכ"ל מילואות במשך 22 שנים בתפקיד וימשיך במשרה חלקית בתפקידים אירגונאים. תמיר....

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ עסקים

שף מישלן ייצור תפריטים לבריסל איירליינס
נוסעים אשר יטוסו במחלקת העסקים של חברת בריסל איירליינס לאפריקה, ארה"ב, קנדה או הודו, בששת החודשים הבאים, ייהנו מארוחות פרי יצירתו של שף איב מאטאגן (Yves Mattagne) ממסעדת סי גריל (Seagrill)...

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ עסקים

גסטרוליין הציגה את תנורי ה-Retigo
חברת גסטרוליין הציגה בכנס המסעדנות, שנערך במהלך חודש פברואר במלון דיויד אינטר קונטיננטל, את נבחרת הקומביסטימרים המובילה - תנורי הבישול ואפיה של retigo הפועלים במטבחי צה"ל וכן במלונות המובילים....

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ עסקים

הישראלים אוכלים כ-28,000 טון שוקולד בשנה
מבדיקת שוק שערכה חב' שוקולד הפרימיום "דה קרינה" מרמת הגולן עולה שהישראלים אוכלים כ-28,000 טון שוקולד בשנה, כאשר הישראלי אוכל בממוצע כ-3.5 ק"ג שוקולד - לעומת השוויצרים, הגרמנים וההולנדים...

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ עסקים

א.א מ טעמים - הכי טעים ללקק
חברת א.א מטעמים הכי טעים בע"מ המתמחה בהפצת מוצרים למטבח המקצועי בכלל ולענף האירועים בפרט, חתמה על הסכם הפצה עם חברת גלתום תחת המותג "ד"ר-לק" הוותיק והמוכר מזה שנים רבות ואחד המומחים הגדולים....

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ עסקים

רוטל מציגה חומרי ניקוי ירוקים
קבוצת רוטל פורצת דרך בייצור חומרי ניקוי ירוקים ומייצרת סדרת מוצרים בשם Green Line. סדרת המוצרים משלבת בתוכה מסירי שומנים לתעשייה, מסיר שומנים לתעשיית המזון והתרופות, מוצרים לניקוי אבנית...

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ עסקים

השפים תמיר גל ואלעד שירזי ייצאו לייצג את ישראל בתחרות בישול בינלאומית
לקראת תחרות הבישול הבינלאומית של תאגיד ISS העולמי בדנמרק שתערך החודש, התקיימה תחרות השפים של ISS ישראל. התחרות התקיימה בדן גורמה בתל-אביב, בהשתתפות מספר שפים שונים של ISS: אלעד שירזי...

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ עסקים

חידוש ישראלי מבטיח לפתור את בעיית התורים בדוכני המזון
את המהפכה שביצעו הכספומטים בשנות השמונים ותחנות הדלק הממוחשבות בשרות עצמי בשנות התשעים מנסה כעת חברת אותות אלקטרוניקה הישראלית לשחזר בתחום דוכני המזון, כאשר בימים אלו מוציאה החברה לשוק פיתרון...

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ עסקים

שבוע הקולינריה הצרפתי נפתח בטבריה
שבוע הקולינריה הצרפתי בטבריה נפתח לאחרונה בארוחת בוקר חגיגית במלון רימונים מינרל טבריה, בהשתתפות השפים האורחים מצרפת, שהגיעו במיוחד לשבוע הקולינריה, ראש העיר יוסי בן דוד, מנהלת מכללת רימונים...

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ עסקים

סגן נשיא הרבלייף העולמי בישראל
אדי הנרייך סגן נשיא בכיר בחברת הרבלייף העולמית, הגיע לביקור קצר בישראל, כאורח הכבוד בכנס השנתי של הרבלייף, אשר נערך במלון וולדורף אסטוריה בירושלים. הכנס התקיים בהשתתפות 400 מפיצים בכירים מכל...

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ עסקים

מספר עמודים: 18
 1  2 3 4   הבא   
כניסה חופשית
למהדורה הדיגיטלית

יש להקליק על השער ולהמתין לטעינה
לצפייה באינטרנט, בסמארטפון ובטאבלט
לארכיון מזון+
 
תערוכות, כנסים וימי עיון
 
אתר השפים ICPA
(בחסות מזון+) 
 
התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל - ICPA
www.icpa-israel.co.il

 
 הוספה למועדפים    |   חזור למעלה    |    הפוך לעמוד הבית    |    מפת האתר    | 


 © כל הזכויות באתר זה שמורות לחברת מירב-דסקלו הפקות בע"מ

לייבסיטי - בניית אתרים