מבזק  חדשות
 
הרשם לקבלת עדכונים
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
תפקיד/מקצוע

Wine Israel
מחירים לנוחותך




קייטרינג

אינדקס חברות קייטרינג:
קראו ביקורות, וערכו
השוואת מחירים

www.cateringo.co.il

 
קטלוגים דיגיטליים

 

 

 

יחידת הפיצו"ח פתסה ביצים מוברחות

לחץ כאן לפרטים נוספים

'ברון אוקיי' ערכה סדנא לבישול בקומביסטימר

לחץ כאן לפרטים נוספים

מעל עשרים אלף איש ביקרו בתערוכה החקלאית הגדולה בערבה
מעל עשרים אלף איש ביקרו במהלך יומיים בתערוכה החקלאית הגדולה בישראל שהתקיימה במו"פ (מחקר ופיתוח) ערבה תיכונה וצפונית, בתחנת "יאיר" בחצבה, שציינה גם 50 שנות התיישבות בערבה. בתערוכה ביקרו ....

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ עסקים

למטבח באהבה
מעסק קטן וצנוע, שנפתח לפני כ-40 שנה, הפכה 'ס. מאיר מכונות מזון' לחברה הנחשבת כיום לאחת המובילות בתחום הציוד למטבח המקצועי. איך זה קרה? מה ה'אני מאמין' שלהם בעסק? עד כמה המצב הכלכלי משפיע?

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ עסקים

טונה אדומה, סלמון, פורל, דניס, הליבוט - ב"ספר הדגים של סהר רפאל"
סהר רפאל, מבעלי המסעדות כרמים וכדיתא משיק בימים אלה, את ספרו השני שמציג את מלוא תפארתם של הדגים. הספר מתאר תחנות משמעותיות בחייו של סהר, כילד בקריית מלאכי, דרך גילוי אהבתו לדגים ושילובם ב...

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ עסקים

השף אחמד סלמה ממסעדת מלון המלך דוד זכה בתחרות גמר "גביע הבישול" של סן פלגרינו בישראל
לאחרונה התקיים האירוע הקולינארי החשוב של השנה– גמר גביע הבישול של סן פלגרינו במלון הרודס בת"א, במסגרתו נבחר השף הצעיר אחמד סלמה ממסעדת מלון המלך דוד, מבין 4 השפים שהגיעו לגמר. בתחרות הגמר...

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ עסקים

ממטבחה של עירית
מטבח מעוצב ומתוכנן בקפידה, כזה שיהיה אסתטי ומזמין, ובו בעת פרקטי ונוח לשימוש הוא חלומם של כל מסעדה ועסק בתחום המזון. החל מהמקרר ועד לידית הקטנה, האסתטיקה והפרקטיות מקבלים חשיבות עליונה כאשר...

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ עסקים

פתרונות למטבחים מוסדיים
ענף המטבחים המוסדיים הוא תחום עשיר ושופע, המציע מגוון רחב של מוצרי מטבח החל מהכבדים ועד לקלים ביותר. כבעל עסק, אתה ודאי יודע שלא כל מוצר יכול למצוא את מקומו על מדף המטבח המוסדי, אלא נדרשת...

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ עסקים

חומוסיה אצלכם בבית...
חברת "סלטי שמיר", השלישית בגודלה בתחום הסלטים, מציעה את סדרת 'החומוסיה'- חומוס אבו גוש- עשיר בגרגרי חומוס שלמים, טחינה טרייה וחומוס עשיר ומסבחה הכוללת חומוס בשילוב עשבי תיבול...

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ עסקים

חנות ה-100 קלוריות הראשונה בעולם
"מועדון ה-100 קלוריות באריזה" מציג חנות קונספט ייחודית, של מוצרי מזון ב-100 קלוריות ליחידה. מודל החנות, הראשונה מסוגה בעולם מוצג בכנס הישראלי לתזונה מונעת, אשר נערך לאחרונה בגני התערוכה...

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ עסקים

יעל פודולסקי מנהלת השיווק של חברת סוגת היא אשת השיווק של מאי 2014
ועדת השיווק של איגוד השיווק הישראלי בחרה ביעל פודולסקי מנהלת השיווק של חברת סוגת, לאשת השיווק של חודש מאי 2014, בזכות החדירה המוצלחת לקטגוריית הפתיתים קטגוריית הפתיתים בישראל הייתה רדומה...

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ עסקים

יוניליוור פודסלושיינס מביאה את טרנד ה"סטריט פוד" לבתי המלון בישראל
יוניליוור פודסולושיינס, החטיבה המקצועית של יונילוור והספקית המובילה בשוק המקצועי, מביאת את טרנד ה"סטריט פוד" אל בתי המלון בישראל....

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ עסקים

סטיביה: בוננזה חקלאית?
לפני 400 שנה בפרגוואי במהלך שיטוט בשדה בור, מצא בוטנאי בשם פטרוס יעקובוס סטבוס צמח בעל טעם מתוק מאוד, ונשאר בחיים כדי לספר זאת. מאז ועד היום השתמשו בו אנשי הגוארני בפרגוואיי כצמח מרפא, כעלים ללעיסה

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ עסקים

טרנד האוכל האסיאתי
כבר זמן מה שבארה"ב, טרנד האוכל האסיאתי האקזוטי ובו האוכל הקוריאני, הוויאטנמי, היפני והתאילנדי, עוקף בסיבוב את כל המתחרים. האמריקאים והאירופאים הולכים ומעמיקים את חיבתם לקולינריה האסיאתית...

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ עסקים

יוניליוור פודסולושיינס: שני רטבים חדשים בסדרת המנות האישיות של הלמנס
יוניליוור פודסולושיינס, החטיבה המקצועית של יוניליוור ישראל, משיקה שני רטבים חדשים בסדרת המנות האישיות- מיונז אמיתי ורוטב צ'ילי חריף, שניהם תחת המותג הבינלאומי הלמנס, מותג המיונז..

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ עסקים

כבר לא צריך לבחור - קפה ירוק עם תה ירוק באותו מוצר
לראשונה כבר לא צריך לבחור בין קפה לתה. משקה חדש העשוי מתערובת טבעית של קפה ירוק עם תה ירוק, בתוספת צמחים טבעיים: היסביסקוס, עלי פטל, לואיזה, ג'ימנמה, עלי זית ושומר. פולי קפה ירוק הם...

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ עסקים

עמק חפר: סילאן טבעי 100% תמרים ללא סוכר או חומר משמר
מכוורת עמק חפר השיקה סילאן טהור, 100% טבעי, מתמרים מובחרים ללא תוספת סוכר או חומר משמר. הסילאן הטבעי מכיל מרכיבים בריאותיים רבים ובהם סידן, ברזל וויטמינים. סילאן טבעי מתאים להמתקה מזינה של...

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ עסקים

סיפורה של פרוטרי
מה שהחל כעסק קטן בבת-ים ששיווק מוצרי מזון בקרב עולי חבר העמים, הפך לאחת החברות המובילות בארץ, עם מפעל לייצור שימורים ומרכז לוגיסטי ועם מגוון של מוצרים המגיעים לכ-1500 נקודות מכירה בכל רחבי הארץ...

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ עסקים

ההמצאות של לודה, סלטי שמיר
כבר 20 שנה שלודה לויטוס, הטכנולוגית הראשית של חברת 'סלטי שמיר', לא נחה, מתכננת ומפתחת סדרות סלטים חדשות ושמה דגש על פיתוח מוצרי מזון בריאים....

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ עסקים

תערוכת המוצרים השנתית של "מילניום מרקטינג"
חברת מילניום מרקטינג, יבואנית Arcosteel , תקיים את התערוכה השנתית שלה לקראת השנה החדשה. בתערוכה תחשוף החברה את החידושים בעולם כלי המטבח, האירוח וההגשה ותציג קולקציות חדשות של סירים...

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ עסקים

אייל שלמון, מונה ליו"ר הדירקטוריון של קבוצת מעברות
קבוצת מוצרי מעברות מינתה את אייל שלמון ליו"ר הדירקטוריון של הקבוצה במקום גיורא פורמן שכהן בתפקיד 11 שנים. שלמון (46), רו"ח במקצועו וחבר קיבוץ מעברות, כיהן בעבר כסמנכ"ל הכספים של הקבוצה....

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ עסקים

חדש בבקעת הירדן: 'מלפפונענע' נגד חום
כבכל קיץ נמדדו השבוע בבקעת הירדן טמפרטורות גבוהות במיוחד. בסניף 'קפה קפה' במפגש הבקעה החליט השף, איזידור סגל להקל על תושבי האזור ולהציע להם שייק 'מלפפונענע גרוס' צונן. השייק מורכב בעיקרו מ...

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ עסקים

הסועדים יוזמנו לגלגל את הסושי בעצמם...
מסעדת Mr. & Mrs. Lee של השף שאול בן אדרת מציעה ארוחת טעימות, אשר תוגש מדי יום א'. הארוחה כוללת טעימות של 12 מנות כולל קוקטייל פתיחה, שתייה קלה, יין וקינוחים, מחיר: 180 ₪ לסועד. בנוסף, הסועדים...

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ עסקים

קוביה של קפה לחג
עולמות הקפה והעיצוב נפגשים במוצר החדש של קפסולות קפה עלית - מציע לקראת החג "קוביות" מעוצבות, שקופות, מלאות ב- 50 קפסולות קפה במגוון טעמים, שניתן לעשות בהן גם שימוש חוזר ולמקום אותן באופן קבוע...

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ עסקים

מלונות דן משיקה את "מועדון היין המלך דוד"
רשת מלונות דן משיקה את "מועדון היין המלך דוד", אשר יעניק במה וחשיפה מקצועית ליקבים וליינות ישראליים. המועדון יציע מגוון פעילויות ואירועים במלונות הרשת סביב עולם היין המרתק, בשיתוף פעולה עם יקבים...

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ עסקים

מספר עמודים: 19
 1  2 3 4   הבא   
כניסה חופשית
למהדורה הדיגיטלית

יש להקליק על השער ולהמתין לטעינה
לצפייה באינטרנט, בסמארטפון ובטאבלט
לארכיון מזון+
 
תערוכות, כנסים וימי עיון
 
אתר השפים ICPA
(בחסות מזון+) 
 
התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל - ICPA
www.icpa-israel.co.il

 
 הוספה למועדפים    |   חזור למעלה    |    הפוך לעמוד הבית    |    מפת האתר    | 


 © כל הזכויות באתר זה שמורות לחברת מירב-דסקלו הפקות בע"מ

לייבסיטי - בניית אתרים