מבזק  חדשות
 


 
Wine Israel


מחירים לנוחותך




קייטרינג

אינדקס חברות קייטרינג:
קראו ביקורות, וערכו
השוואת מחירים

www.cateringo.co.il

 
קטלוגים דיגיטליים

 

 

 

יחידת הפיצו"ח פתסה ביצים מוברחות

לחץ כאן לפרטים נוספים

סדרת המקררים החדשה של LG חוסכת עד 32% בצריכת החשמל
ברימאג יבואנית LG בישראל, משיקה בימים אלה סדרת מקררים חדשה ומתקדמת ביותר, הכוללת מגוון דגמים המציעים נוחות אחסון אידיאלית, אמצעים מתקדמים לחיסכון בחשמל, שמירה על טריות המזון לאורך זמן ו...

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ עסקים

המוצר המושלם לחורף: MightyMug - המאג שאינו נופל ואינו נשפך
חברת 'עולם הבית' מציגה לקראת החורף את מאג השתייה החמה המושלם - MightyMug מאג לשתייה חמה שאינו נופל ומיוצר בטכנולוגיית Smartgrip שגורמת לתכולתו לא להישפך לעולם: המאג יכול להיחבט, לזוז או....

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ עסקים

בוש: בלנדר מוט מקצועי , בשילוב מעבד מזון חדשני ההופך את הבלנדר לסו שף אישי
חברת 'בוש' משיקה בלנד מוט חדש, מקצועי בשילוב מעבד מזון חדשני ורב שימושי ההופך את הבלנדר לסו שף אישי. הדגם החדש MSM88190 מיוצר באיכות גבוה ביותר ומציע מגוון רחב של אביזרים איכותיים....

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ עסקים

אילן פנחס מונה לשף הראשי של רשת BBB
אילן פנחס (38), מונה בימים אלו לשף הראשי ברשת המסעדות BBB, המונה 22 סניפים ברחבי הארץ. אילן, החל דרכו, כסו שף במסעדת קרן הידועה ובהמשך במסעדת בויה, במסעדת יוליה בנמל ת"א ועוד. בוגר בית ספר...

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ עסקים

"להיות שף מבישול לניהול": ספר לימוד חובה לטבחים ושפים
מיקי ניר השתמש בניסיונו המעשי במשך עשרות שנים כשף ראשי בבתי מלון יוקרתיים, בניהול צוותים במטבחים, בהרצאות לשפים ולסטודנטים, לאיסוף חומר מקצועי רב בתחום הניהול של מזון ומשקאות...

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ עסקים

נשיא התאחדות הברמנים - בישראל
רמי לוי מנכ"ל החברה הסקוטית מבית ישרקו, אירח בישראל את נשיא התאחדות הברמנים של לטביה ומומחה הקוקטיילים: ראיטיס אקרבלומס, שהגיע לארץ לרגל השקת המותג בלאק בלזאם - מותג האלכוהול הידוע...

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ עסקים

חדשנות וחידושים בעולם של חומרי גלם, חישה חושים וטעמים
Ingredients in Action 2015, המתקיים זו הפעם השנייה, יעסוק בחידושים וחדשנות בתחום חומרי הגלם ורכיבי המזון על רקע השינויים והמגמות הצרכניות בעולם המזון. עולם רכיבי המזון ניצב כיום בפני אתגרים...

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ עסקים

לאן עולם תעשיית המזון מתקדם?
לאן עולם תעשיית המזון מתקדם? תעשיית המזון בישראל מתקדמת בצעדי ענק.

לחץ כאן לפרטים נוספים

יקבים ישראליים השתתפו בכנס של ארגון היין העולמי (oiv) בפריז
מנכ"ל משרד החקלאות ופיתוח הכפר, רמי כהן, כנס הארגון בפריז: "כבוד הוא לנו להתארח בזירה בינלאומית חשובה זו, המאגדת את רוב יצרניות היין העולמיות". ארגון היין העולמי מאגד בקרבו....

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ עסקים

יהודה בכר נתמנה ליו"ר תשלובת מילואות
יהודה בכר (63) , חברת קיבוץ עברון, נתמנה ליו"ר דריקטריון תשלובת מילואות. בכר, כיהן למעלה מ- 15 שנים כמנכ"ל חברת " ברמד" , מפעל המגופים של עברון. מאז שסיים את כהונתו בברמד, הוא משמש כ...

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ עסקים

שיכר מן המדבר: יין ומבשלת בירה חדשה בערבה
התערוכה החקלאית הגדולה בישראל, תתקיים סמוך לט"ו בשבט, בין התאריכים 28-29 בינואר 2015, במו"פ (מחקר ופיתוח) ערבה תיכונה וצפונית, בתחנת "יאיר" בחצבה, בה יוכלו המבקרים לחגוג את אהבת הטבע ו...

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ עסקים

תביעה: "מסעדה העסיקה עובד בתת-תנאים"
תביעה שהוגשה לאחרונה על ידי עובד אריתראי, מגוללת מציאות קשה של ניצול עובדים לכאורה, באחד ממקומות הבילוי הנחשבים ביותר בתל אביב: בר המסעדה 'ברנר 2'. התביעה הוגשה נגד מסעדה, אשר בין בעליה...

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ עסקים

'קירוסקאי פלבם' הקימה מטבחים באיקאה ב"ש
חב' "קירוסקאי פלבם" שהינה החברה הגדולה והמובילה בישראל בתחום שיווק ציוד למטבחים מקצועיים - סיימה בימים אלו פרויקט ענק להקמת מתחם המטבחים והמסעדות בסניף החדש של "איקאה" בב"ש. שווי הקמת...

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ עסקים

להעיר את השוק לטעמים חדשים שמעון ביטון, מנהל השיווק של אייזן - מפעל הבוטיק לייצור בשר ונקניק כשר
שמעון ביטון מאייזן: "תחום הבשר מעניין ומאתגר. הוא רווי אמוציות. אתה לא יוצק תבניות ברזל. אתה עוסק במשהו חי, שמשתנה כל הזמן, בסוג, באופן החיתוך, בעושר הטעמים, באופן ההכנה וההגשה. זה שוק דינאמי...

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ עסקים

יקב הרי גליל: השלג נתן את מנות הקור הטובות לגפני היין
ביקב הרי גליל מברכים על מזג האוויר הקר והשלג הלבן שירד לאחרונה על הכרמים וציינו, כי מנות הקור יסייעו לענבי היין להיות ארומתיים וטעימים יותר. גם הכורמים וגם הייננים מקווים כי ימשיך לרדת שלג...

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ עסקים

הילטון אילת ועמותת נגישות ישראל משיקים ארוחת חושים
מהו טעמו של האוכל כשאי אפשר לראות אותו? איך אפשר להתרכז בבחירת מנה כשאי אפשר לשמוע את המלצר ומה מרגיש אדם עם מוגבלות בידיים כשהוא צריך לאחוז סכין ומזלג? ובכלל – איך ההרגשה להיות אדם עם...

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ עסקים

יד מרדכי: קונפיטורה מופחתת קלוריות מבלי לוותר על הטעם בשלושה טעמים
שוק הריבות, קונפיטורות ומעדני פרי מגלגל כ- 90 מיליון ₪ בשנה. השוק בעליה כספית של 2% (2013 מול 2012). סגמנט קונפיטורות הלייט מהווה 14% ממכירות השוק אך צומח ב....

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ עסקים

המוצרים שיעשו לכם ולנטיין מתוק ועשיר בלבבות של אהבה
חברת 'עולם הבית' מציגה: המוצרים שיעשו לכם ולנטיין מתוק ועשיר בלבבות של אהבה: סט חותכני עוגיות בצורת לב, רינג נירוסטה בצורת לב, תבנית פאי בצורת לב ותבניות סיליקון איכותיות לפטיפורים וקינוחים...

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ עסקים

הפגנת של חקלאי ישראל כנגד הגזירות שמטילה המדינה
לשכת המסחר תל אביב והמרכז, והתאחדות החקלאים בישראל ביחד עם לשכת המסחר, ארגנו לאחרונה הפגנת מחאה מול משרד החקלאות- הקריה החקלאית. ההפגנה כוונה כנגד הגזירות המוטלות על חקלאי ישראל, והטיפול ב...

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ עסקים

מה תורם לחוויית הקניה - המחיר או השירות?
מדוע מדינה שמורידה מכסים על מזון מיובא תרוויח יותר כסף? מדוע רק נאמנות עובדים תגביר את חווית הקניה? מה מקומן של חנויות הנוחות בפורמט הקמעונאי? תשובות לנושאים אלה שמענו מפי בכירים בתעשיית המזון...

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ עסקים

גידול משמעותי ביבוא מוצרי מזון לישראל
חוק המזון כבר כאן, והיבואנים נערכו בהתאם כשהם הגדילו משמעותית את היקפי הייבוא. מהלשכה המרכזית לסטטיסטיקה נמסר כי יבוא מוצרי צריכה עלה בשנת 2014 ב-8.0% בהמשך לעלייה של.....

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ עסקים

חושבים לפתוח עסק בתחום המזון – כדאי שתקראו
פתיחת עסק בתחום המזון היא עניין של תשוקה לא כל אחד יכול לפתוח מסעדה או מזנון. כדי לפתוח בית אוכל, צריך יותר מפשוט לדעת להכין אוכל טוב

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ עסקים

קיבוץ סעד מקים מפעל לעיבוד מוצרי גזר
קיבוץ סעד בנגב המערבי מקים מפעל לעיבוד מוצרי גזר בהשקעה של כ-30 מיליון שקל. המפעל, שעתיד לקום כבר במהלך השנה הנוכחית, יאפשר כניסה של הקיבוץ לתחומי יצור ושיווק חדשים בתחום מוצרי הגזר, לשוק...

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ עסקים

נזקי הקרה: כ- 400 טון אבוקדו ליצוא נפגעו בגל הקור למגדלי מילופרי
בסוף השבוע הקר התרחשה קרה שפגעה קשות באזורי הגידול של הגליל העליון , שם הגיעו הטמפרטורות למינוס 4-5 מעלות למשך כ- 10 שעות. המטעים באזור זה נפגעו אנושות וישחלקות בהן "נשרפו" העצים והפרי...

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ עסקים

מספר עמודים: 20
 1  2 3 4   הבא   
כניסה חופשית
למהדורה הדיגיטלית

יש להקליק על השער ולהמתין לטעינה
לצפייה באינטרנט, בסמארטפון ובטאבלט
לארכיון מזון+
 
תערוכות, כנסים וימי עיון

 
אתר השפים ICPA
(בחסות מזון+) 
 
התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל - ICPA
www.icpa-israel.co.il

 

ספר דיגיטלי, מגזין דיגיטלי,
קטלוג דיגיטלי, חוברת דיגיטלית

דיגיטלר
המרת חוברות לתצורה דיגיטלית
http://www.digitaler.co.il
 הוספה למועדפים    |   חזור למעלה    |    הפוך לעמוד הבית    |    מפת האתר    | 


 © כל הזכויות באתר זה שמורות לחברת מירב-דסקלו הפקות בע"מ

לייבסיטי - בניית אתרים