4 י"ח בטטה פרוסה לעובי של 1 ס"מ
4 כפות רכז רימונים
3 כפות חומץ בלסמי
1 כוס מיץ תפוזים
1 כף סוכר חום
1 כף חרדל דיז'ון
6 שיני שום פרוסות
חצי כוס שמן זית
3 גבעולי רוזמרין קצוצים
פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
את כל החומרים מערבבים היטב בקערה ומכניסים את הבטטה פנימה .
מעבירים לתבנית חסינת חום מכסים בנייר אלומיניום ומכניסים לתנור בחום של 180 מעלות למשך 30 דקות .
מסירים את נייר האלומיניום ומכניסים ל10 דקות נוספות .
מתכון טעים במיוחד מהשף של מסעדת הלונה אשקלון
+-הוסף תגובה חדשה
תגובות:
בטעינה...
+-שלח משוב
כניסה חופשית
למהדורה הדיגיטלית יש להקליק על השער ולהמתין לטעינה