מבזק  חדשות
 
הרשם לקבלת עדכונים
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
תפקיד/מקצוע

Wine Israel
מחירים לנוחותך




קייטרינג

אינדקס חברות קייטרינג:
קראו ביקורות, וערכו
השוואת מחירים

www.cateringo.co.il

 
קטלוגים דיגיטליים

 
דן אנד ברדסטריט: גידול בסיכון בעסקים הפועלים בענף המזון

 
נתוני דן אנד ברדסטריט לחודש מרץ מצביעים על מגמת גידול במספר העסקים בארץ הנמצאים בפני סכנת סגירה, כאשר המסעדות, הפאבים ורשתות המזון ממשיכים להיות הענפים בעלי הסיכון הענפי הגבוה ביותר. מנתוני דן אנד ברדסטריט עולה כי ענף רשתות המזון מוסיף להיות הענף בעל מוסר התשלומים הגרוע ביותר - 55.56% מהעסקאות בענף שולמו בפיגור (בהשוואה ל-  54.5% בחודש פברואר), כאשר גם ענף ייצור מוצרי המזון רשם הרעה משמעותית עד לשיעור של 11.17% (לעומת 6.85% בחודש פברואר). ביחס לנתוני סיכון ענפי (שיעור העסקים הנמצאים בסכנת סגירה מיידית), ענף המסעדות והפאבים ממשיך להיות המסוכן ביותר עם 28.42% (לעומת 28.26% בחודש שעבר). אחריו ברשימה - ענף חנויות המזון (חנויות מכולת, ירקות, דגים) עם עלייה ל-27.25% באחוז הסיכון לעומת 26.82% בחודש פברואר.
ענף בתי המלון וההארחה אשר הינו בעל מוסר תשלומים רע, רשם במארס דווקא שיפור - 34.78% (לעומת 42.39% בחודש שעבר).
שיעור העסקאות המתבצעות תוך כדי פיגור בתשלומים בכלל המשק עומד נכון למארס 2010 על כ-22.50% מכלל העסקאות, וזאת בהשוואה ל- 25.55% בחודש פברואר.

+ הוסף תגובה חדשה
תגובות: (צפה ב-  תגובות בעמוד זה)
Loading בטעינה...

Go Back  Print  Send Page
+ שלח משוב
כניסה חופשית
למהדורה הדיגיטלית

יש להקליק על השער ולהמתין לטעינה
לצפייה באינטרנט, בסמארטפון ובטאבלט
לארכיון מזון+
 
תערוכות, כנסים וימי עיון
 
אתר השפים ICPA
(בחסות מזון+) 
 
התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל - ICPA
www.icpa-israel.co.il

 
 הוספה למועדפים    |   חזור למעלה    |    הפוך לעמוד הבית    |    מפת האתר    | 


 © כל הזכויות באתר זה שמורות לחברת מירב-דסקלו הפקות בע"מ

לייבסיטי - בניית אתרים