מבזק  חדשות
 
הרשם לקבלת עדכונים
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
תפקיד/מקצוע

Wine Israel
מחירים לנוחותך




קייטרינג

אינדקס חברות קייטרינג:
קראו ביקורות, וערכו
השוואת מחירים

www.cateringo.co.il

 
קטלוגים דיגיטליים

 
מתכון אנטרקוט "אייזן" צלוי בתנור עם רוזמרין וסילאן
באדיבות רשת מעדניות בוטיק "אייזן"
 
 


מרכיבים:

נתח בשר אנטרקוט טרי מיושן- 2 ק"ג
2 כפות שמן זית
חצי כוס סילאן
חצי כוס יין אדום
פלפל שחור גרוס גס
מלח בישול גס
פפריקה
כמון
כמה ענפי רוזמרין לבישול ולקישוט
5 שני שום
כוס מים

הכנה:

סוגרים את נתח הבשר בטיגון קל בסיר עם שמן זית, כדקה מכל צד (גם הצדדים). בוזקים לשמן הרותח גם את השום ואת התבלינים, מוסיפים את היין, הסילאן והמים (כך שנתח הבשר כמעט יכוסה כולו בנוזלים), מביאים לרתיחה ומורידים מעט את האש לבישול בסיר סגור למשך כ- 15- 20 דקות, באמצע הופכים את נתח הבשר. מכינים תבנית עם נייר כסף כפול, מעבירים את נתח הבשר לתבנית, מוסיפים מעט מהנוזלים ועוטפים אותו עם נייר הכסף העליון. מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך שעה. מוציאים את התבנית, פותחים את נייר הכסף, בוזקים עוד מהנוזלים, ניתן להוסיף לתבנית בשלב זה תפוחי אדמה קטנים שטופים אך לא קלופים (יוצרים עליהם איקס בעומק חצי תפו"א) וחצילונים קטנים פרוסים לאורך, מפזרים עליהם פפריקה. מחזירים לתנור לעוד 45 דקות על חום של 200 מעלות. מוציאים, מניחים על השיש להתקרר ופורסים פרוסות בעובי של כ- 2 ס"מ. ניתן להגיש עם רוטב טריאקי בטמ' החדר. בתאבון.

 


הרשמו כאן חינם לקבלת עדכונים ממזון+
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
 
+ הוסף תגובה חדשה
תגובות:
Loading בטעינה...
+ שלח משוב
כניסה חופשית
למהדורה הדיגיטלית

יש להקליק על השער ולהמתין לטעינה
לצפייה באינטרנט, בסמארטפון ובטאבלט
לארכיון מזון+
 
תערוכות, כנסים וימי עיון
 
אתר השפים ICPA
(בחסות מזון+) 
 
התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל - ICPA
www.icpa-israel.co.il

 
 הוספה למועדפים    |   חזור למעלה    |    הפוך לעמוד הבית    |    מפת האתר    | 


 © כל הזכויות באתר זה שמורות לחברת מירב-דסקלו הפקות בע"מ

לייבסיטי - בניית אתרים