הרשם לקבלת עדכונים
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
תפקיד/מקצוע

Wine Israel
מחירים לנוחותך




קייטרינג

אינדקס חברות קייטרינג:
קראו ביקורות, וערכו
השוואת מחירים

www.cateringo.co.il

 
קטלוגים דיגיטליים

 
הפקת מתכונים לשבועות של השף שי לוינשטיין מ"הגושרים מלון בטבע"
באדיבות השף שי לוינשטיין "הגושרים מלון בטבע" בצפון
 
 
לקראת שבועות 2012 מציג השף שי לוינשטיין שף הבית של "הגושרים מלון בטבע", מתכונים נפלאים לחג:
פשטידת תרד, קרישה ופטה
באדיבות השף שי לוינשטיין "הגושרים מלון בטבע" בצפון
חומרים
 500 גרם עלי תרד טורקי טרי ושטוף
 2 ראשי קרישה פרוס דק (החלק הלבן)
 2 שיני שום
 50 גר' חמאה
 4 כפות שמן זית
 5 ביצים
 200 גרם גבינת פטה מגורדת

אופן ההכנה
 מוזגים למחבת חמה את השמן והחמאה
 מטגנים קלות את הקרישה
 ולאחר הזהבה מוסיפים את השום הכתוש והתרד
 מטגנים ומערבבים הכל ביחד ומורידים מהאש
 בכלי נפרד מערבבים את כל שאר החומרים
 לאחר שהתרד התקרר מוסיפים אותו לתערובת שהתקבלה
 מתבלים ומוזגים לתבניות אישיות משומנות
 מפזרים מעל קצת פרמזן מגורד
 מכניסים לאפיה לתנור חם ב-170 מעלות לכ-40 דקות
                      
יוגורט מרענן עם קוביות מלון ומיקרובזיל           
באדיבות השף שי לוינשטיין "הגושרים מלון בטבע"
חומרים
 1 ליטר יוגורט עיזים
 קוביות מלון שהושרו במוסקט
 3 כפות טחינה גולמית
 4 כפות סילאן
 אגוזי פקאן מסוכרים
 לקישוט: מקלות קינמון, מיקרו בזיל וחצאי תותים פרוסים

אופן ההכנה
 מערבבים את כל החומרים בקערה
 ממש בסמיכות להגשה מוזגים לכוסיות
 מקשטים עם מקלות קינמון, מיקרו בזיל וחצאי תותים פרוסים

 


הרשמו כאן חינם לקבלת עדכונים ממזון+
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
 
+ הוסף תגובה חדשה
תגובות:
Loading בטעינה...
+ שלח משוב
כניסה חופשית
למהדורה הדיגיטלית

יש להקליק על השער ולהמתין לטעינה
לצפייה באינטרנט, בסמארטפון ובטאבלט
לארכיון מזון+
 
תערוכות, כנסים וימי עיון
 
אתר השפים ICPA
(בחסות מזון+) 
 
התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל - ICPA
www.icpa-israel.co.il

 
 הוספה למועדפים    |   חזור למעלה    |    הפוך לעמוד הבית    |    מפת האתר    | 


 © כל הזכויות באתר זה שמורות לחברת מירב-דסקלו הפקות בע"מ

לייבסיטי - בניית אתרים