הרשם לקבלת עדכונים
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
תפקיד/מקצוע

Wine Israel
מחירים לנוחותך




קייטרינג

אינדקס חברות קייטרינג:
קראו ביקורות, וערכו
השוואת מחירים

www.cateringo.co.il

 
קטלוגים דיגיטליים

 
קיש בצל וכרישה צרפתי
שרות מזון+
 
 

עידו רוטמן, שף רשת רולדין:  "חג שבועות מחזיר אותי לביקורי ילדות בקיבוצים, חגיגות הקציר והמים, ומאפשר לי לשחזר את מתכוני המשפחה ולשדרג אותם באמצעות הגבינות האיכותיות שזמינות היום בשוק.
קיש זה אהוב עלי במיוחד בשל טעמם המתקתק של הכרישה והבצל, שמשתלבים נהדר עם הגבינות, וריח האפייה שעולה ומציף את הבית בניחוחות חג".

המלצה על יין: קיש זה משתלב  עם יין ירדן שרדונה צונן, בזכות טעמו המרוכז, ניחוחות הלימון והארומה הפרותית.

קיש בצל וכרישה צרפתי
 
תבנית עגולה בקוטר 21 סמ', וגובה 3 סמ'
הבצק:
280 גר' קמח
160 גר' חמאה
1 ביצה
1 כף מים
1 קורט מלח

מילוי:
1 כרישה גדולה (החלק הלבן) חתוכה לטבעות בעובי 1 סמ'
2 בצלים חצויים וחתוכים לפרוסות
עלי טימין מ-3 גבעולים
50 גר' קשקבל מחלב צאן
50 גר' חמאה
2 שיני שום כתושות
2 קורט מלח
1 קורט פלפל שחור גרוס

רוטב רויאל:
23 גרם קמח
130 גרם חלב
200 גרם שמנת מתוקה 42%
1 כף קוטג'
2 ביצים
1 קורט פלפל שחור
1 קורט מלח
1 קורט אגוז מוסקט

50 גר' גבינת אמנטל (לפיזור מעל הקיש במהלך האפייה)

אופן ההכנה:
הבצק:
• מערבלים במיקסר את החמאה והמלח, מוסיפים בהדרגה ביצה, מים וקמח.
• מערבלים כ-4 דקות במהירות נמוכה ומעבירים למהירות בינונית ל-4 דקות נוספות.
• מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל – 4שעות
• מוציאים ומרדדים לעיגול בקוטר 27 סמ',  מהדקים לבסיס התבנית וצידיה.

המילוי:
• מאדים מעל להבה בינונית את הבצל והכרישה בחמאה,  עד לריכוך ושקיפות הבצל
• מוסיפים את עלי הטימין והשום ומאדים כ-2 דקות נוספות
• מטבלים במלח ופלפל ומצננים.
• מוסיפים את גבינת הקשקבל, מערבבים ומפזרים מעל הבצק.

רוטב רויאל:
• מערבלים את כל החומרים במיקסר, למעט הקמח,  במהירות איטית
• מוסיפים  בהדרגה את הקמח, עד לקבלת תערובת אחידה.
• שופכים מעל הקיש עד לקצה התבנית

אפייה
• מכניסים לתנור שחומם מראש ל-150 מעלות, ל 20 דק.
• מוציאים ומפזרים מעל 50 גר' גבינת אמנטל
• מחזירים לתנור ל – 30 דק' נוספות
• מוציאים ומצננים מעט לפני הגשה.

 

 


הרשמו כאן חינם לקבלת עדכונים ממזון+
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
 
+ הוסף תגובה חדשה
תגובות:
Loading בטעינה...
+ שלח משוב
כניסה חופשית
למהדורה הדיגיטלית

יש להקליק על השער ולהמתין לטעינה
לצפייה באינטרנט, בסמארטפון ובטאבלט
לארכיון מזון+
 
תערוכות, כנסים וימי עיון
 
אתר השפים ICPA
(בחסות מזון+) 
 
התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל - ICPA
www.icpa-israel.co.il

 
 הוספה למועדפים    |   חזור למעלה    |    הפוך לעמוד הבית    |    מפת האתר    | 


 © כל הזכויות באתר זה שמורות לחברת מירב-דסקלו הפקות בע"מ

לייבסיטי - בניית אתרים