מבזק  חדשות
 
הרשם לקבלת עדכונים
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
תפקיד/מקצוע

Wine Israel
מחירים לנוחותך




קייטרינג

אינדקס חברות קייטרינג:
קראו ביקורות, וערכו
השוואת מחירים

www.cateringo.co.il

 
קטלוגים דיגיטליים

 
עצות לשדרוג המנגל

 


השפים של רשת "SPICES  כלים טעמים"
עם שלל טיפים מנצחים לחגיגת המנגל של 
יום העצמאות:

השף רונן פילוסוף, מעדניית הבשר מרינדו ברשת  "SPICES כלים וטעמים":
• כמות הבשר המתאימה: כ 300-350 גרם לאדם.
• רצוי וכדאי להפשיר את הבשר יום קודם במקרר.
• כמו כן, גם מרינדה תעשה רק טוב לבשר יום לפני.
• הדלקת המנגל - כחצי שעה לפני צליית הבשר.
• לא לצלות על אש גלויה אלא על גחלים לוחשות, הבשר מאבד מערכו כשהוא שרוף.
• בכדי להפטר מריחות של דלקים למיניהם אפשר לפזר מעט סוכר על הפחמים.
• ניתן לשים על המנגל משטח צלייה מברזל יצוק, אך אז רצוי לפרוס את הבשר דק.
• ליד הבשר תמיד מתאימה טחינה טובה ומעט חריף.
• העיקר הסבלנות, בייחוד כשצולים נתחים גדולים...

שפית גלי ברמן לרשת "SPICES כלים וטעמים":
יש להשתמש בפחמים מעץ מלא ללא חומר תבערה. בטבע להיעזר במחטי אורן ואצטרובלים עם מעט נייר לשם הדלקה.
על מתקן המנגל לשים מספר נרות שבת ומעליהם מחטים ואצטרובלים, כך הגחלים ידלקו מצוין.
בבית – להיעזר בפן לשיער ללבות את האש במקום לנפנף!

השפית אתי מורדו לרשת "SPICES כלים וטעמים":
יש להפסיק ולנפנף ברגע שהגחלים בוערות. בטח ובטח לא כשיש בשר על המנגל. כך הוא יתמלא באפר ולמעשה כבר אין צורך בכך.
וטיפ קולינרי מדהים: להוסיף למסת הקבב טחינה גולמית. התערובת תשתפר ללא הכר.

השף אדיר באטט לרשת "SPICES כלים וטעמים":
להניח על משטח המנגל כ-15 ענפי רוזמרין ועליהם דגים לצלייה. הטעם נפלא!
 


+ הוסף תגובה חדשה
תגובות:
Loading בטעינה...

Go Back  Print  Send Page
+ שלח משוב
כניסה חופשית
למהדורה הדיגיטלית

יש להקליק על השער ולהמתין לטעינה
לצפייה באינטרנט, בסמארטפון ובטאבלט
לארכיון מזון+
 
תערוכות, כנסים וימי עיון
 
אתר השפים ICPA
(בחסות מזון+) 
 
התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל - ICPA
www.icpa-israel.co.il

 
 הוספה למועדפים    |   חזור למעלה    |    הפוך לעמוד הבית    |    מפת האתר    | 


 © כל הזכויות באתר זה שמורות לחברת מירב-דסקלו הפקות בע"מ

לייבסיטי - בניית אתרים