מבזק  חדשות
 
הרשם לקבלת עדכונים
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
תפקיד/מקצוע

Wine Israel
מחירים לנוחותך




קייטרינג

אינדקס חברות קייטרינג:
קראו ביקורות, וערכו
השוואת מחירים

www.cateringo.co.il

 
קטלוגים דיגיטליים

 
גורמה בשרי בקלילות קיץ
באדיבות מלון "מרינה" ת"א 
 

לקראת הקיץ מציג השף ישראל  ביוק פלומבו ממלון "מרינה" בתל אביב הפקת מתכונים קלילה, ההופכת את הבישול בקיץ למהיר, מהנה ואנין טעמים במיוחד. בתפריט תמצאו סלט מולארד עם חזה אווז מעושן, רול עוף ברוטב פסטו ייחודי ורצועות סינטה על פלנצ'ה לוהטת - ההופכים את הארוחה במרפסת לאנינת טעמים. כל המתכונים מותאמים להכנה בבית ומתבססים על חומרי הגלם העונתיים הטריים
לקראת הקיץ מזכיר לנו השף ישראל  ביוק פלומבו ממלון "מרינה" שעל טיילת תל אביב, שלמרות עליית הטמפ' אין שום סיבה להדיר את בשרי הגורמה מהצלחת. לקראת עונת הנופש והאירוח מזמין אתכם ישראל  ביוק פלומבו  לפתוח את המרפסת, לסדר מחדש את הגינה, או לרווח את חדר האירוח: לקראת ארוחת גורמה ביתית לחברים והמשפחה. בתפריט הקיצי תמצאו שלושה מתכוני גורמה בשריים, שעושים ניסים ונפלאות עם חזה אווז מעושן, עוף שמקבל פרשנות אסייתית-ים תיכונית, וסינתה שזוכה לפרשנות נועזה על פלנצ'ה לוהטת. כל המתכונים מבוססים על חומרי הגלם העונתיים והטריים, דוגמת עלים ירוקים ורעננים, שמן זית טהור, קורנית טרייה, עגבניות שרי ועוד.

לדברי ישראל ביוק פלומבו, השף הראשי במלון מרינה" תל אביב: "הקיץ הוא הזדמנות נפלאה לארח, ואין שום סיבה לחשוש גם ממתכוני בשר גורמה, ההופכים את הארוחה לאירוע של השנה. לקראת הקיץ עברתי בשווקים המקומיים, חקרתי את ההיצע וחומרי הגלם הטריים, והרכבתי שלושה מתכונים שיזכו אתכם במחמאות נדיבות לצד טעמים נפלאים בצלחת. כל המתכונים מותאמים להכנה בבית ומתבססים על הוראות הכנה פשוטות וקלות ליישום – כך שכל אחד יכול להפוך למאסטרו במטבח הביתי. בתיאבון".

במלון מרינה תל אביב  156 חדרים חדשים (חדרי קלאב, חדרים משפחתיים, סוויטות וסוויטה נשיאותית), עם עיצוב מודרני .  כל  חדרי המלון מאובזרים  עם מסך LCD מתקדם,  מיני מקרר וכספת, בנוסף תוכלו ליהנות מבריכת המלון הממוקמת על גג המלון, 
יצירות אמנות ישראליות המוצגות  לראווה בחלל  המלון.


 להפקת המתכונים הקיצית של "מרינה" תל אביב

גורמה בשרי בקלילות של קיץ
הפקת המתכונים באדיבות השף ישראל ביוק פלומבו ממלון    מרינה ת"א

 

סלט מולארד וחזה אווז מעושן
המתכון באדיבות השף ישראל ביוק פלומבו ממלון מרינה ת"א

חומרים (6 סועדים)
        2 חזה מולארד
        9 פרוסות חזה אווז מעושן _חצויות ל-2)
        עלים ירוקים רעננים וטריים
        מעט שומשום קלוי
        ½ כוס פקאן מסוכרים
        מלח
        פלפל שחור גרוס
        שמן זית
        מיץ לימון (לרוטב)

חומרים למשרה (למולארד)
        1 כוס יין אדום
        מעט שום כתוש (כ-2 כפיות)
        מעט קורנית טרייה
        כפית ג'ינג'ר טרי קצוץ

אופן ההכנה
        השריית המולארד: מערבבים את כל החומרים, ומשרים בתוכם את המולארד במשך לילה אחד לפחות.
        הכנת המולארד: לאחר סיום ההשריה (למחרת) צולים את המולארד על מחבת ללא שמן: ראשית, צולים את הצד עם השומן במשך כ-2 דקות, ולאחר מכן את הצד השני במשך כדקה. לאחר הצלייה מכניסים את המולארד לתנור חם שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 15 דקות נוספות.
        הכנת התוספות: מסדרים על צלחת הגשה עלים ירוקים ועלי חסה טריים מסוגים שונים. לאחר השלמת האפייה מפזרים מעל פרוסות דקות מהמולארד (שהתקרר בינתיים)
        הכנת האווז: במקביל צולים על מחבת ללא שמן את פרוסות האווז המעושן - עד לקבלת מרקם פריך.
        השלמת המנה: מפזרים את רצועות האווז לצד המולארד, ומעל מפזרים שומשום קלוי, פקאנים מסוכרים, מלח ופלפל שחור גרוס, בוזקים מעט שמן זית וסוחטים קצת מיץ מלימון להשלמת הרוטב.
רול עוף
המתכון באדיבות השף ישראל ביוק פלומבו ממלון מרינה ת"א

חומרים (6 סועדים)
        1 חזה עוף שלם וחתוך ל-4 רצועות
        4 דפי אצות נורי
        3 כפות חרדל משובח
        3 כפות גדושות ברוטב פסטו
        1 כוס פירורי לחם רגילים
        1 כוס פירורי פנקו מעורבבים עם מעט שומשום
        1 ביצה
        מעט קמח
        שמן לטיגון
        רטבים להגשה: צ'ילי מתוק, סויה ורוטב שום

אופן ההכנה
        מערבבים את החרדל ורוטב הפסטו בנפרד.
        מקמחים את רצועות העוף ומטגנים קלות במחבת.
        לאחר שהרצועות מתקררות מצפים כל אחת מהן בנפרד בממרח החרדל והפסטו.
        מגלגלים לתוך אצת נורי ל-4 רולים.
        טובלים כל אחד מהרולים בביצה, ולאחר מכן בפירורי הלחם עם הפנקו והשומשום.
        מטגנים את הרולים בשמן עמוק - עד לקבלת צבע זהוב יפה וקריספי .
        פורסים את הרול לבין 3-2 יח' בעודו חם ומגישים עם רוטב צ'ילי מתוק, סויה ורוטב שום.


רצועות סינתה על פלנצ'ה לוהטת (או במחבת)
המתכון באדיבות השף ישראל ביוק פלומבו ממלון מרינה ת"א

חומרים (6 סועדים)
        600 גרם של סינתה משובחת (פרוסה דק)
        עלים ירוקים צעירים ורעננים
        6 חצאי בצל לבן\סגול
        מספר עגבניות שרי

חומרים למשרה
        1 כוס יין אדום
        שום כתוש (2 כפיות לערך)
        פלפל שחור גרוס
        עלי קורנית טרייה

 

אופן ההכנה
        אם לא פרסתם בחנות: זה הזמן לפרוס את הסינתה 'דק דק' באמצעות שימוש במכונת פריסה.
        צולים את הבצל בתנור עם מעט שמן זית, מלח גס ופלפל שחור גרוס - עד לריכוך ולהשחמה.
        במקביל מניחים את רצועות הבשר על מחבת מחוממת על כיריים עם מעט שמן זית, למשך מספר שניות עד חצי דקה.
        מכינים צלחת הגשה עם העלים הירוקים, ומניחים בעדינות את הרצועות מהפלנצ'ה על הצלחת, לצד חצאי הבצלים החמים.
        מקשטים בעגבניות שרי, ומפזרים מעט שמן שומשום מעל.

 

הרשם עכשיו לניוזלטרים של מזון+
קצר, ממצה, איכותי, חינם - אצלך במייל
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה

 
+ הוסף תגובה חדשה
תגובות: (צפה ב-  תגובות בעמוד זה)
Loading בטעינה...
+ שלח משוב
כניסה חופשית
למהדורה הדיגיטלית

יש להקליק על השער ולהמתין לטעינה
לצפייה באינטרנט, בסמארטפון ובטאבלט
לארכיון מזון+
 
תערוכות, כנסים וימי עיון
 
אתר השפים ICPA
(בחסות מזון+) 
 
התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל - ICPA
www.icpa-israel.co.il

 
 הוספה למועדפים    |   חזור למעלה    |    הפוך לעמוד הבית    |    מפת האתר    | 


 © כל הזכויות באתר זה שמורות לחברת מירב-דסקלו הפקות בע"מ

לייבסיטי - בניית אתרים