הרשם לקבלת עדכונים
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
תפקיד/מקצוע

Wine Israel
מחירים לנוחותך




קייטרינג

אינדקס חברות קייטרינג:
קראו ביקורות, וערכו
השוואת מחירים

www.cateringo.co.il

 
קטלוגים דיגיטליים

 
ארוחה של אוהבים: סלט עגבניות מיובשות וגבינת עיזים
שף מסעדת ''רינגלבלום'': קים נווה
צלמת: עדי ליבמן

 
 

מצרכים:
לבבות חסה
200 ג' עגבניות מיובשות
בצל ירוק
זעתר טרי
גבינת עיזים
גרעיני חמניה קלויים
שמן זית איכותי
לימון טרי
מלח ופלפל
אופן הכנה:
1. להניח את לבבות החסה בקערה
2. להוסיף את העגבניות המיובשות, לאחר שחתכנו אותם לרצועות דקות
3. להוסיף טבעות בצל ירוק ועלי זעתר טריים קצוצים
4. לפרוס את גבינת העיזים לפרוסות דקות ולהוסיפן לקערה
5. לסחוט לימון אחד לתוך הקערה, לזלף 50 מ''ל שמן זית איכותי ומשובח
6.  לערבב את כל המצרכים יחדיו, להניחם בקערת הגשה יפה, לפזר מעל את גרעיני החמניה

 

 


לינגוויני רוקפור
מצרכים:
1/2 קילו פסטה לינגוויני (בבטה 13 של ברילה)
150 ג' גבינת רוקפור
2 חצילים (רצוי בלאדי)
5 שיני שום
25 ג' חמאה
עלי כוסברה טריה
רבע ליטר שמנת מתוקה
מלח ופלפל
אופן הכנה:
1. יש לשרוף את החצילים מעל אש גלויה, לקלפם ולהוציא את ליבתם
2. לקצוץ את החצילים יחד עם 5 ראשי שום, מלח ופלפל ולערבבם לכדי עיסה.
3. לבשל את הפסטה כ-5-6 דקות במים רותחים.
4. במקביל לטגן את החמאה במחבת עד לכדי המסתה, להוסיף את יתרת השום, מלח ופלפל לפי טעם, ולהוסיף את השמנת המתוקה, ולהביא לכדי רתיחה.
5. להוסיף למחבת את החצילים ולגרד פנימה כחצי מכמות הגבינה.
6. לאחר סינון הפסטה, יש להוסיפה לרוטב.
7. לערבב ולצקת לצלחות הגשה. מעל כל מנה יש לגרד גבינת רוקפור ולפזר עלי כוסברה טריים קצוצים.

 

 


אגס מאוהב
מצרכים:
1/2 קילו אגסים
150 גרם גבינת שמנת
150 מ''ל שמנת מתוקה
1/4 ליטר יין מרלו
קליפת תפוז
קליפת לימון
1 כוכב אניס
3 כפות סוכר
כפית תמצית וניל/ חצי מקל וניל טרי
אופן ההכנה:
מכינים בקערה 1/2 ליטר מים עם מיץ מלימון אחד
מקלפים את האגסים ומשרים אותם במים עם הלימון, על מנת למנוע השחרתם.
הרוטב:
להוסיף לסיר עמוק את המרלו, קליפת התפוז, קליפת הלימון, הסוכר וכוכב האניס, ולהביא לרתיחה.
בינתיים יש לחצות את האגסים לאורכם ולגלען אותם.
לבשל את האגסים ברוטב על אש נמוכה, עד כדי צמצומו. ברגע שהאגסים מתרככים קלות וסופגים את צבע הנוזל האדום, יש לכבות את האש.
הקרם:
מחממים קלות את השמנת המתוקה (לא להגיע לכדי רתיחה). לתוך השמנת יש לגרד חצי מקל וניל/ כפית תמצית וניל.
לשים את גבינת השמנת במיקסר על מהירות נמוכה ולתוכה להוסיף באיטיות ובהדרגה את השמנת המתוקה ושתי כפות סוכר, עד קבלת מרקם קרמי.
בין כל שני חצאי אגס יוצקים כף מן הקרם, מניחים על צלחת הגשה ומקשטים את הצלחת עם מעט מן הרוטב הנותר.
בתאבון!


 

הרשם עכשיו לניוזלטרים של מזון+
קצר, ממצה, איכותי, חינם - אצלך במייל
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה

 
Bookmark and Share
+ הוסף תגובה חדשה
תגובות:
Loading בטעינה...
+ שלח משוב
כניסה חופשית
למהדורה הדיגיטלית

יש להקליק על השער ולהמתין לטעינה
לצפייה באינטרנט, בסמארטפון ובטאבלט
לארכיון מזון+
 
תערוכות, כנסים וימי עיון
 
אתר השפים ICPA
(בחסות מזון+) 
 
התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל - ICPA
www.icpa-israel.co.il

 
 הוספה למועדפים    |   חזור למעלה    |    הפוך לעמוד הבית    |    מפת האתר    | 


 © כל הזכויות באתר זה שמורות לחברת מירב-דסקלו הפקות בע"מ

לייבסיטי - בניית אתרים