הרשם לקבלת עדכונים
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
תפקיד/מקצוע

   
Wine Israel
מחירים לנוחותך




קייטרינג

אינדקס חברות קייטרינג:
קראו ביקורות, וערכו
השוואת מחירים

www.cateringo.co.il

 
קטלוגים דיגיטליים

 
מזון+ חדשות          
 

 

פטריות: להיט בצמיחה בישראל
גל הטבעונות והמזון הבריא, שפוקד את העולם המפותח, מגדיל בקצב מואץ את הביקוש לפטריות מאכל. מגמה זאת לא פסחה גם על השוק הישראלי, שמתפתח בעשור האחרון בקצב מואץ. היקף ענף הפטריות נאמד ב....

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

מסעדה בניו-ירק זכתה בטקס 50 המסעדות הטובות בעולם
טקס The World’s 50 Best Restaurants נערך השנה במלבורן, אוסטרליה. Eleven Madison park, הממוקמת בניו יורק, היא הזוכה במקום הראשון והנחשק בפעם הראשונה בתולדותיה, כאשר למעשה זכתה בתואר כפול:...

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

הממונה על ההגבלים אישר רכישת מוזס ע"י BBB
הממונה על ההגבלים העסקיים אישר את רכישת רשת מוזס ע"י קבוצת BBB. בעקבות אישור הרכישה הגיעו עשרות פניות למשרדי הקבוצה במטרה לרכוש את סניפי הבעלות של...

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

עליה קלה במדד מחירי המזון

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

שחיטה שחורה
בשר במחיר מוזל מאוד? הדבר אמור להדליק אצל הצרכן נורה אדומה. האם מדובר בשוק שחור? לא, מדובר בשחיטה שחורה. זוהי שחיטה ללא תהליך בקרה וללא פיקוח על הבהמות, שלא ניתן בה לדעת האם הבהמה הייתה חולה טרם...

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

השף ירון שלו נבחר לשף הראשי של אל על
אמיר רוגובסקי, סמנכ"ל שירות באל על הודיע כי השף ירון שלו נבחר לשף הראשי של אל על. ירון שלו, השף והבעלים של מסעדת טוטו, מונה לתפקיד השף הראשי של חברת התעופה הלאומית אל על, וזאת לאחר....

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

הצבר – צמח העתיד לתזונה בריאה
חוות צברי אורלי, סמוך לדימונה, היא חוות גידול הצבר הגדולה בישראל ובמזרח התיכון. בחווה נטועים מעל 1,100 דונם של זני פטנט, מפיתוח ישראלי, ב-6 צבעים מרהיבים. לצברי אורלי יש ....

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

חיישנים חדשים מתריעים מאבק וזהום אויר במטבח ומגיפים את החלונות
בחודשי הקיץ רמת זיהום חלקיקי האבק הנישאים באויר עולה במאות אחוזים מעל הרמה המותרת. התופעה מזיקה לילדים ומבוגרים, במקרים של אסתמטיים אף יכולה להוביל להתקפים חוזרים. בני האדם מבחינים לרוב בזיהום...

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

בקרוב: CULINARY 2017
התערוכה השנתית למזון וקולינריה לשוק המקצועי תתקיים ב-12-13 ביוני, במרכז הכנסים דן פנורמה ת"א

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

זמן הדובדבן: שני זנים חדשים של דובדבנים בשווקים
השנה צפוי יבול הדובדבן בארץ לעמוד על כ- 2,200 טון דובדבנים, עליה של כ-10אחוזים ביחס לשנה שעברה! שני זני דובדבן מקדימים שאוקלמו בישראל על ידי מו"פ צפון והחברה לפיתוח הגליל הועברו העונה ל...

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

סדנת קונדיטוריה מיוחדת לקראת שבועות עם השף מיקי שמו
קניון G כפר סבא מציע סדנת קונדיטוריה מיוחדת לקראת שבועות עם השף קונדיטור המוביל מיקי שמו במסגרת הסדנה המשתתפים יקבלו טיפים לאפיית עוגות גבינה (איך אפשר להצליח לאפות בבית עוגת גבינה מבלי...

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

חגיגה לבנה ברולדין עם קולקציית מתוקים ומלוחים לחג השבועות
רשת רולדין יוצאת בקולקציה לבנה וחגיגית לשבועות עם מאפים מתוקים, מלוחים, עוגות גבינה קלאסיות ועוגות חגיגיות ביניהן: פבלובה צ'יז קייק, ונילה פרומבואז, Gelee Caribian ועוד. בנוסף, משיקה רולדין...

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

עליה נכרת במחירי הפירות
עונת האביב מבשרת לרוב על התייקרות חדה במחירי הפירות, וזאת בטרם פירות הקיץ מגיעים לשוק מהלשכה המרכזית לסטטיסטיקה נמסר כי המדד המשולב של מחירי הירקות והפירות עלה ב-1.6%. מדד מחירי פירות טריים עלה...

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

לאכול עם העיניים
יש יתרון פסיכולוגי רב בבניית מטבח מקצועי המאפשר ללקוחות צפייה בו ובטבחים בזמן עבודתם. כיום רוב בתי המלון בונים אי בישול מרכזי בחדר האוכל, וזאת בעיקר כדי לאפשר לאורחים גישה ישירה להכנת האוכל ו...

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

לקראת שבועות: עוגת גבינה מנצחת
"נסיכה אמריקאית מפונקת" זה השם שדבק בעוגת הגבינה האמריקאית, שהיא אחת מעוגות הגבינה הראשונות שפותחו. את הגרסה הקלאסית האמריקאית מכינים גם באירופה מגבינת שמנת של לפחות 30% שומן, והן יחסית...

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

גידול נאה בפדיון של רשתות המזון
הרבעון הראשון של השנה מתאפיין בהמשך הגידול הנאה בפדיון של רשתות המזון. זאת לאחר ירידה שנמשכה מספר רבעונים והסתיימו בתחילת שנת 2016. מנתוני הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה עולה כי בחודשים ינואר...

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

אוטו-אוכל
Food Trucks אוטו-אוכל, הוא שמה של תכנית טלוויזיה חדשה בערוץ 2 שבה השפים - אסף גרניט, מאיר אדוני ומושיק רוט – מפליאים בתבשיליהם, כשהמטבחים נודדים על גלגלים בין ערים שונות בארץ. ואכן משאיות האוכל...

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

טריו – מארז ירקות ותבלינים היידרופונים לגידול ביתי
חברת חישתיל משיקה בימים אלה את ה- 'טריו'. ה"טריו" הוא מארז היידרופוני חדש לגידול ביתי של ירקות ותבלינים על המים, ללא צורך באדמה. הגידול על המים מאפשר לצמחים להתפתח מהר יותר ביחס לגידול בקרקע...

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

פלדמן מרחיבה את סדרת שלגוני השייק פרי
"הגלידות של פלדמן" מרחיבה וממתגת מחדש בימים אלה את סדרת שלגוני השייק פרי במסגרת המהלך, החברה משיקה טעם חדש: שלגון שייק פרי גויאבה המכיל 30% פרי טבעי, צבעי מאכל טבעיים ללא חומרים משמרים ומארז...

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

זוגלובק במהלך אסטרטגי והשקה של קטגוריה חדשה: נקניקיות פרימיום
בזוגלובק מעוניינים להגדיל את נתח השוק שלהם בענף הנקניקיות. קטגורית הנקניקיות מגלגלת 137 מיליון ₪ בשנה. לאחר שב-2016 חלה ירידה בקטגוריה, ב-2017 המגמה השתנתה עם עלייה של 8.9% בקטגוריה וזוגלובק...

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

פסטיבל האוכל הכפרי ה-17
פסטיבל האוכל הכפרי ה-17 חג הקציר אשר חותם השנה את אירועי פסטיבל האוכל הכפרי ה-17, חילופי הצבעים וירק התבואות שמזהיב מהווים את ההשראה לנושא המרכזי של הפסטיבל השנה – הדגן. לחמים ומאפים של עמים ועדות...

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

טרי על המדף: מוצרי מזון חדשים
במהלך החודש החולף עלו למדפי רשתות השיווק עשרות מוצרים חדשים. לפניך סקירה קצרה של המוצרים החדשים....

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

50 גוונים של אנטי-שף
בהמשך ל-50 טעמים של בישול שמופיעים בספרי "להיות שף - מבישול לניהול" - לפניכם 50 הסיבות מדוע את/ה לא תהייה שף אמיתי (מתוך מאמר שקראתי על שרות והתאמתי אותו לסביבת העבודה שלנו)... שף מיקי ניר...

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

פגישה ביקבי כרמל
יקבי כרמל ממשיכים להתחדש – והפעם: מיתוג חדש לסדרה האזורית. כך עולה מפגישה שערכנו עם המנכ"ל, ארז פז, סמנכ"לית השיווק, דפנה מילר, והיינן, ליאור לקסר, מהם ביקשנו לשמוע על חידושים ביקב, בתכניות...

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

יציבות במדד מחירי המזון הסיטונאי
מדד מחיר המזון הסיטונאי נותר יציב בחודש מרץ, כשהוא מצביע על כך שאין תנודות מחירים מהותיות בצנרת. מהלשכה המרכזית לסטטיסטיקה נמסר כי בחודש החולף המחירים הסיטונאים בענף עלו ב-0.1%. עליות המחירים...

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

מספר עמודים: 37
 1  2 3 4   הבא   
+ הוסף תגובה חדשה
תגובות:
Loading בטעינה...

Go Back  Print  Send Page
+ שלח משוב
כניסה חופשית
למהדורה הדיגיטלית

יש להקליק על השער ולהמתין לטעינה
לצפייה באינטרנט, בסמארטפון ובטאבלט
לארכיון מזון+
 
תערוכות, כנסים וימי עיון
 
אתר השפים ICPA
(בחסות מזון+) 
 
התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל - ICPA
www.icpa-israel.co.il

 
 הוספה למועדפים    |   חזור למעלה    |    הפוך לעמוד הבית    |    מפת האתר    | 


 © כל הזכויות באתר זה שמורות לחברת מירב-דסקלו הפקות בע"מ

לייבסיטי - בניית אתרים