מבזק  חדשות
 
הרשם לקבלת עדכונים
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
תפקיד/מקצוע

Wine Israel
מחירים לנוחותך




קייטרינג

אינדקס חברות קייטרינג:
קראו ביקורות, וערכו
השוואת מחירים

www.cateringo.co.il

 
קטלוגים דיגיטליים

 

 

כללי הזהב התזונתיים לחזרה לשגרה
קבלו החלטה להרגלי תזונה חדשים ואיך לבצע את השינוי החל משלב הקניה באמצעות דוגמאות פשוטות ליישום יומיומי. ד"ר אולגה רז

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

הקשר בין מקררים לכלכלה ירוקה
הממשל האמריקני של טראמפ מפנה עורף להסכם ועידת האקלים בפריז, ומשחרר את תאגידי הענק האמריקניים ממחויבות להתייעלות אנרגטית משמעותית. מה המצב בישראל, והאם החברות המקומיות משכילות לגלות אחריות סביבתית?

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

לגמתי יין בבוז'ולה
בוז'ולה הוא אזור יין בצרפת, ולא רק יין של פעם בשנה. ביקרתי בחבל הארץ הזה, השופע כרמים ויקבים. רשמי ביקור. ישראל פרקר, צרפת

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

שם המשחק: חדשנות
בחקלאות, כמו בתעשייה ובענפים נוספים של המשק – שם המשחק כיום הוא חדשנות. בשנים האחרונות שוקדים במכוני המחקר השונים בארץ, על פיתוח ואקלום זנים חדשים ומשופרים של פירות וירקות. חיים פלטנר

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

כבוד השף: שף מתן מרגלית
מתן מרגלית בן 40 נשוי + 1. נולד וגדל בקיבוץ כפר בלום בגליל העליון. שף 'הגושרים מלון בטבע'.

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

לא על הלחם לבדו
עולם מיוחד הוא עולמם של שמרי וחיידקי המחמצת. הם אלה האחראים לכך שלחם זה הוא כל טעים, ויתרה מזו - לכך שהוא הרבה יותר בריא. יעל אביטל

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

ליאן כיאל זכתה אליפות הבריסטה השנתית
הזוכה - תושבת הכפר גדיידה שתטוס לאיטליה להשתלמות בריסטה במכללת צ'ימבלי לקפה.

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

הצלחה בינלאומית לשף הישראלי עומרי כהן
הישראלי הגיע לשלישיית הגמר בתחרות הבינלאומית "השף הצעיר והמבטיח". במקום הראשון זכה שף מארה"ב

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

זוגלובק מתחילה להפיץ את מעדני הדגים המעושנים "קראון פיש"
מוצר של חברת פוד קולקשן, בהיקף פעילות מוערך של כ-20 מיליון ₪ לשנה ובכשרות בד"צ אגודת ישראל

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

סטודיו אוכל' בבוסתן הגליל בארוחה ייחודית
אירח את שחף קורן נשיא 'וויסקי מקאלן ישראל', ואליעד זמיר שגריר מקאלן, לארוחה ייחודית אליה הגיעו עשרות חובבי קולינריה ווויסקי מושבעים מכל רחבי הארץ.

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

מה הקשר בין ארבעת המינים לניהול התפריט שלך?
הֶייה הסלקטור בכניסה לתפריט שלך: כמו בארבע המינים אפשר למצוא בפריטי התפריט של עסק ההסעדה שלך את ארבעת המינים. הראויים והפופולריים - וכאלה שלא. לפניכם עצות וטיפים למה כדאי ומה ממש לא. שף איתי פרקש

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

מחזירים עטרה ליושנה
סדרת עשבי התיבול החדשה של 'מרינה' היא בגדר מהפכה בתחום ותשפיע על תרבות צריכת עשבי התיבול כולה. יערית טרבלסי

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

מעדני יחיעם מגישה מתכון לראש השנה
לרגל ראש השנה מגישה חברת "מעדני יחיעם" מתכון חגיגי ונפלא ל"סוכריות" עשויות בצק פילו וממולאות מוס כבד עוף, בטעם עשיר ומקורי, ורכיבים נוספים היוצרים מאפה טעים ויפה שיקשט כל שולחן חג.

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

סלמון עם אורז בר שחור ברוקולי וחמוציות
השף אבי בראל - שף רשתי של רשת בורגרים מציע לכבוד ראש השנה מתכון חגיגי של דג סלמון. המתכון מיועד ל-10 מנות.

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

הישראלים במקום ה-7 בעולם בצריכת גלידה
כך נמסר לרגל השקת חנות המפעל החדשה של בן&ג'ריס ביבנה, בהקמתה הושקעו כ-1 מיליון ש"ח

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

שף מישראל בתחרות 'השף הצעיר והמבטיח'
עומרי כהן, שף מסעדת "ווסט סייד" במלון רויאל ביץ' נבחר לייצג את ישראל בתחרות בינלאומית "השף הצעיר והמבטיח"

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

''עוף טוב'' פותחת את הלב
לקראת ראש השנה במסגרת אחריות תאגידית ומעורבות בקהילה שמובילה קבוצת ''עוף טוב'' תרמה הקבוצה מאות מנות ומוצרי עוף לעמותת ''פתחון לב''.

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

אֶרֶץ זָבַת חָלָב וּדְבַשׁ?
מטבח ישראלי – האם קיים כבר? עוצמתה של מדינה ניכרת גם בתרבות האוכל שלה. ניתן לחלק את ארץ ישראל לכ-16 אזורי אוכל שונים כאשר כל אזור מייחד עצמו במאכלים אופייניים. שף מיקי ניר

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

נשיא המדינה ביקר במפעל הטחינה והחלוה "אחוה"
נשיא המדינה ראובן (רובי) ריבלין ביקר באיזור התעשייה באריאל, מלווה בשר הכלכלה והתעשייה אלי כהן, נשיא התאחדות התעשיינים שרגא ברוש, ראש מועצת יש"ע אבי רואה וראש העיר אריאל אלי שבירו

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

האם הדבש שרכשתם תקני?
מומחי מכון התקנים הישראלי מסייעים לכם בזיהוי הדבש שברשותכם. כולל חלק מהבדיקות שעורך מכון התקנים לאיכות הדבש

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

מלונות דן משיקה את בר היין השני של הרשת
מלון דן אכדיה על חוף ימה של הרצליה משיק את "אכד" – בר יין חדש – בית ליינות ישראלים. בר היין החדש בדן אכדיה מציע תפריט עשיר ומגוון של יינות ישראליים מהיקבים המובילים בישראל

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

מתכון: סלמון עם אורז בר שחור ברוקולי וחמוציות
השף אבי בראל - שף רשתי של רשת בורגרים מציע לכבוד ראש השנה מתכון חגיגי לסלמון עם אורז בר שחור, ברוקולי וחמוציות.

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

מי אחראי לבשר מזוהם שמגיע לישראל?
"חשה חובה מקצועית להזהיר" – הווטרינרית האוסטרלית מאניות המשלוחים החיים לישראל מזהירה את ממשלת ישראל מבשר מזוהם

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

אני והקרמבו שלי
טל, סטודנטית לעיצוב תעשייתי ב-HIT מכון טכנולוגי חולון, יצרה אינטרפרטציה חדשה ומרתקת לקרמבו (גם טעימה מאד) בהקשר ההיסטורי שלו והעניקה לו פרשנות חדשה. הפרויקט הוצג בתערוכת הבוגרים "חדשות טובות"

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

אז שימו שמן...
חברת 'פאנדנגו' מציעה שירות כולל לעוסקים בטיגון, שבחלקו עשוי לחסוך הרבה מאוד כסף ואף למנוע שריפות. יערית טרבלסי

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

מספר עמודים: 37
 1  2 3 4   הבא   
כניסה חופשית
למהדורה הדיגיטלית

יש להקליק על השער ולהמתין לטעינה
לצפייה באינטרנט, בסמארטפון ובטאבלט
לארכיון מזון+
 
תערוכות, כנסים וימי עיון
 
אתר השפים ICPA
(בחסות מזון+) 
 
התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל - ICPA
www.icpa-israel.co.il

 
 הוספה למועדפים    |   חזור למעלה    |    הפוך לעמוד הבית    |    מפת האתר    | 


 © כל הזכויות באתר זה שמורות לחברת מירב-דסקלו הפקות בע"מ

לייבסיטי - בניית אתרים