מבזק  חדשות
 

Wine Israel
מחירים לנוחותך




קייטרינג

אינדקס חברות קייטרינג:
קראו ביקורות, וערכו
השוואת מחירים

www.cateringo.co.il

 
קטלוגים דיגיטליים

 

 

לא עוצרים באדום
סימון מוצרי המזון המזיקים, שהיה אמור להתחיל ממש בימים אלה, נדחה שוב, והפעם לשנת 2020. לאן נוסעת רכבת הרפורמה בסימון מוצרי המזון? חיים פלטנר

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

אריזה: WRAP מאמץ הטיפול בתוויות מזון באנגליה
מדור האריזה של מזון+ מטפל הפעם בנושא "חם" שעומד על הפרק: מדבקות וסימונים על גבי האריזות. נושא זה - אחד מתוך שורה של נושאים המעסיקים את ענף האריזה בעולם.

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

אופים ניחוחות
ענף ה'אפייה במקום' שהגיע לישראל בתחילת שנות ה-70, התקדם והשתדרג עם השנים. מדובר במוצרי מאפה המיוצרים במאפיות ענק ומוקפאים לפני אפייה, או לפני גמר האפייה. מזון+ סוקר את היצרנים העיקריים שפועלים בתחום

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

מבט לשוק האירופאי: אריזות הבאות במגע עם מזון
כל התובנות על כאב הראש של יצואן אריזות המזון. מורכבות הרגולציה באירופה לחומרים הבאים במגע עם מזון (FCM). גדי אפרתי

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

שואפים לדיוק מרבי? עברו למדידה דיגיטלית
השימוש בתרמומטרים מכוילים במדויק הוא רכיב חיוני בכל תכנית HACCP בסיסית. חברת קופר-אטקינס מאמינה שכל אנשי המקצוע בתחום שירותי המזון אמורים לכלול בדיקות אימות בנהלי העבודה השגרתיים שלהם

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

לא לבשר, כן למזון מהצומח
הטרנד החזק של 2018 בעולם הקולינריה מגיע מן הצומח והוא: plant-based dinning. אור בנימין

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

אופטימיות זהירה
בחרנו לסכם את השנה שהייתה בשורה של ראיונות עם אישים מחמישה תחומים בענף המזון; מסעדות, רשתות השיווק, תעשייה, חקלאות ומזון מהיר.

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

פרויקטים חדשים לחברת ס.מאיר
ס.מאיר מכונות מזון מדווחת על תנופה בתחום ייצור דלפקים וציוד בהתאמה אישית

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

השתתפתי בכנס הבוגרים של מרכז לימודי אומנויות הבישול בשווייץ
אייל אלמוג, מי שמשמש הנציג הישראלי במרכז האקדמי ללימודי אומנויות הבישול של רשת CESAR RITZ בשוויץ, מדווח למזון פלוס על רשמיו מאירוע קולינרי בינלאומי, שהפיקה האקדמיה לבוגריה מכל קצוות העולם

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

כבוד השף: הילה יבניאלי-בוכריס
הילה יבניאלי-בוכריס, בת 41, נשואה, מומחית האפייה של טחנת הקמח הטחנות הגדולות של א"י בחיפה, במקצוע האפייה/ קונדיטוריה/ בישול כ-15 שנה.

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

יענק'לה שיין הונצח ב'טבע דלי'
טבע דלי השיקה סידרה של מוצרים ממוקדים לשוק המקצועי, שאותם פיתח שיין ז"ל

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

יוצאים מהקופסה
נציג מזון+ השתתף לאחרונה בכנס המקצועי הראשון בארץ לאריזות חכמות, שנערך במלון שבקיבוץ צובה בהרי ירושלים, ושכל כולו הוקדש לנושא אריזות חכמות למוצרי מזון. לפניכם מקצת הנושאים שעלו בכנס.

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

קייטרינג חלבי לאירועים קטנים
לא כל קייטרינג ערוך לאירועים קטנים, לכן ריכזנו עבורכם נקודות חשובות, שיעזרו לכם לחפש, לבדוק ולמצוא קייטרינג מתאים.

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

בקרוב: תערוכת Europain 2018
הבולנז'רי-פטיסרי הגדול בעולם תערך ב-6-3 בפברואר פארק התערוכות Paris-Nord Villepinte, פריז, צרפת (אולם 6). הנציגות הישראלית לאירוע: פרומוסלון ישראל.

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

מי מרוויח מחגיגת הסופגניות?
במסגרת המלחמה בין רשתות השיווק, הסופגנייה הופכת מדי חג למוצר הנמכר בהפסד. מטרת רשת השיווק למשוך אליה את הקונים ולמכור להם את כל סל המוצרים לחג, ועל הסופגנייה אפשר גם להפסיד כמה אגורות.. איציק בכר.

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

לאכול, או לסעוד?
ההבדל בין Eating ל-Dinning – או ההבדל בין "לקוחות" לבין "אורחים". כאלו שדואגים רק "לא לצאת פראיירים" מחדר האוכל במלון, לעומת אלה שבאו להתענג על הארוחה בנופש. וזה כמעט כל ההבדל. שף מיקי ניר

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

מה הקשר בין יינות לאבני חן?
יקב GEMS מייצר כ-2,500 בקבוקים בשנה, וכולם עוברים תהליך השבחה באמצעות אבני הקווארץ השונות. השיטה: לפני שלב הבקבוק, נבחרים הגבישים המתאימים ביותר ליין ע"פ מאפייניו, ומוכנסים למיכל

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

מסעותיו של איש שמן בישראל
רבים ממקצועני ענף המזון בישראל אינם מודעים כלל לאפשרותם לחסוך באופן משמעותי בעלויות השמן, באמצעות פתרונות פשוטים

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

ה'מאסטר שף' של מקומות העבודה
חברת ISS קיימה תחרות שפים של מקומות העבודה, שנערכה ב"דן גורמה" בתל אביב.

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

נפיחות בבטן - כל הסיבות והפתרונות
מה משותף לחמין, סלט כרוב, קולה ומוצרי חלב? כל אחד מהם עלול להביא לנפיחות בבטן. אבל לא תמיד חייבים להימנע לגמרי כדי לחסוך את אי הנעימות – כל הפתרונות והטיפים כאן

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

גמילה משתייה ממותקת - זה אפשרי
שתייה מתוקה היא חלק בלתי נפרד מהעידן המודרני. יש מי שחושבים שהיא כאן כדי להישאר, אך מי שמפנים את המחיר הבריאותי של צריכה מופרזת יודע שמשתלם מאד להיגמל. אם טרם צלחתם את המעבר למים צלולים, זה הזמן.....

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

התעשיינים פועלים להקמת קרן סיוע למפעלים לקראת סימון המזון
נשיא התאחדות התעשיינים, שרגא ברוש, בעקבות הגשת תקנות סימון המזון לוועדת העבודה: "אנו פועלים להקמת קרן ממשלתית בהיקף של עשרות מיליוני שקלים, שתעזור למפעלים בתהליך השינוי״

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

אריזה לקמח זכתה בפרס ראשון במזון בתחרות האריזות כוכב ישראל
תחרות האריזות "כוכב ישראל" המתקיימת אחת לשנה ומאורגנת על ידי מכון האריזה הישראלי בהנהלת עו"ד מיטל פרי - נערכה לאחרונה בבית התעשיינים בת"א.

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

שליח מזון פלוס מדווח מתערוכת אנוגה
שליחנו לתערוכת המזון הגדולה בעולם Anuga, שהתקיימה לאחרונה במתחם Koelnmesse העצום בעיר קלן, גרמניה, מביא סקירה מורחבת על המגמות העולמיות בענפי המזון השונים. איציק בכר

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

קמעונאות בעידן דיגיטלי
ההתפתחויות הטכנולוגיות המואצות בתקופתנו, מחוללות מהפך גם בתחום שמרני כמו קמעונאות המזון, מהפך שבא לידי ביטוי ברצפת המכירות וגם מחוצה לה. קמעונאות המזון נכנסת לעידן הדיגיטלי. חיים פלטנר

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

מספר עמודים: 39
 1  2 3 4   הבא   
כניסה חופשית
למהדורה הדיגיטלית

יש להקליק על השער ולהמתין לטעינה
לצפייה באינטרנט, בסמארטפון ובטאבלט
לארכיון מזון+
 
תערוכות, כנסים וימי עיון
 
אתר השפים ICPA
(בחסות מזון+) 
 
התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל - ICPA
www.icpa-israel.co.il

 
 הוספה למועדפים    |   חזור למעלה    |    הפוך לעמוד הבית    |    מפת האתר    | 


 © כל הזכויות באתר זה שמורות לחברת מירב-דסקלו הפקות בע"מ

לייבסיטי - בניית אתרים