מבזק  חדשות
 


 
Wine Israel


מחירים לנוחותך




קייטרינג

אינדקס חברות קייטרינג:
קראו ביקורות, וערכו
השוואת מחירים

www.cateringo.co.il

 
קטלוגים דיגיטליים

 

 

מה בולם את ענף היין הישראלי?
ענף היין הישראלי לא מצליח לפרוץ בשוק המקומי. הנתונים מוכיחים: כבר שנים שהוא דורך במקום. גם מצבם של יצרני היין שלנו לחו"ל עגום למדי. חיים פלטנר בתחקיר מיוחד.

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

בקרוב: התערוכה בינלאומית לתעשיית הבירה והמשקאות
בתערוכת BrauBeviale הקודמת ב-2016 הציגו 1,117 חברות וביקרו כ-38,000 אנשי מקצוע

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

ALL4PACK Paris תתקיים בנובמבר
התערוכה בנורד אוליפנט בפריז ותפגיש כ-87,000 אנשי מקצוע למשך ארבעה ימים

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

דור ה-Y במטבח
הדור הזה, דור ה-Y, הנמצא בעשור השלישי לחייו, לא מוכן להישרף בלהט המטבח. מדובר בדור יותר מפונק, יותר נהנתן, פחות נאמן למקום עבודתו. שף מיקי ניר

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

דקנטר
הדקנטר (מַשְׁפֶּה) הוא כלי שקוף ובו משתמשים למזיגת יין. מה תפקידו בעולם היין? ישראל פרקר

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

מי שם מלח בטחינה שלי?
לא כל הטחינות יכולות להיחשב "בריאות" באותה מידה. אחד ההבדלים הבולטים בין הטחינות המיוצרות בארץ הוא תוספת המלח. יעל דרור

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

המטבח האולטימטיבי לחוויית בישול מושלמת
גברים ונשים שאוהבים לבשל יודעים שאין תחליף למטבח מאובזר, גדול ומצויד. במאמר הבא נכיר את סוגי המטבחים שמעניקים חווית בישול מושלמת ונבין איך משלבים אותם בבית הפרטי

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

ביגה פותחת סניף כשר למהדרין בפ"ת
רשת בתי הקפה "ביגה" מתרחבת ופותחת בימים אלו, סניף כשר למהדרין, בעופר הקניון הגדול פתח תקוה. שיצטרף ל- 26 סניפי הרשת הפזורים ברחבי הארץ. הסניף החדש והכשר למהדרין, ממוקם בקומה השנייה של הקניון, ישתרע..

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

מפעל הייצור "המאפה הצרפתי" עובר לחזית העולם הקמעונאי
יצרנית מוצרי המאפה הקפואים "המאפה הצרפתי", בבעלות רפי מיוסט, משיקה לראשונה מאפיית דגל בעיר חולון. הסניף החדש, אשר ממוקם במתחם הקניות של "קבוצת מבנה" בחולון, מתפרס על 300 מ"ר וכולל מרפסות עם מקומות...

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

ישרקו רכשה את מותג הגבינות מחלבנה
חברת ישרקו, מקבוצת טיב טעם, המייבאת ומשווקת מוצרי מזון מהמותגים המובילים בעולם, רכשה את מותג גבינות הבוטיק מחלבנה. עדי כהן מנכ"ל ישרקו מקבוצת טיב טעם מסר: "במסגרת המהלך תשיק מחלבנה בשנה הקרובה...

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

'דרבי בר דגים' חוגגת 20 שנים
מסעדת "דרבי בר דגים" רמת אביב ציינה באירוע גאלה חגיגי 20 שנות עשייה פעילות וקולינריה. במסגרת החגיגות, המסעדה תציע לאורחיה תפריט ייחודי אשר יכלול מנות ספישל חדשות וייחודיות. בין המנות בתפריט: קציצות...

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

ISS העולמית שוב ברשימת חברות מיקור החוץ הטובות בעולם
חברת ISS העולמית, המספקת שירותי הסעדה, אחזקה וניקיון למוסדות וארגונים, קיבלה דירוג של 5 כוכבים, הדירוג הגבוה ביותר, מאת האיגוד הבינלאומי למומחי מיקור חוץ (IAOP). זו השנה השישית בה ISS זוכה לדירוג...

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

איך מפסיקים לנשנש בלילה?
הרבה מאוד אנשים מוצאים עצמם חוזרים מהעבודה אחרי יום שלם, שלא היה זמן להכניס משהו לפה, ומתחילים לזלול מכל מה שיש במקרר בלי יכולת לשלוט בעצמם. טיפים ועצות כיצד להימנע מאכילה מאוחרת

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

אוכל סיני בסין האחרת
לא רק תה ואורז יש בסין. הארוחות בבתי המלון ובמסעדות הסיניות עשירות ומלאות בהפתעות. עורך מדור האלכוהול שלנו שב מטיול קולינרי בסין, והפעם הוא מספר לא על יין, אלא על המטבח הסיני המשובח, רחוק ממה שאנחנו..

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

שוּק של מסעדות
מה מאפיין את ענף המסעדות בישראל? מה המגמות השולטות במטבח הישראלי והאם בכלל אפשר לדבר על מטבח ישראלי, במציאות שבה נפתחות וגם נסגרות, בקצב מהיר למדי, מאות מסעדות, מעדניות, מזללות ודוכנים ...

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

השחר העולה במיתוג לרגל חגיגות ה-70
חברת השחר העולה מציעה מהדורה מיוחדת של אריזת ממרח 500 גרם, כאשר האריזות ימותגו בצבעי דגל ישראל, לרגל חגיגות ה-70 למדינה ולמותג הוותיק. בדומה למדינה, מותג השחר העולה נוסד אף הוא בשנת 1948...

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

שילוב של גרפיקה חדשנית וקופצת באריזת קפה
לפעמים נמאס לנו מהמראה הרגיל של אריזות קפה. באה חברת קפה OKAY ומציעה תפיסה גרפית שונה ומעניינת, אשר גם יש בה מסרים משונים המזכירים זומבים רובוטים וחייזרים. זו אריזה ש'קופצת' מהמדף. העיצוב נעשה...

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

חברת בדוויזר - להליך סביבתי גדול ברחבי ארה"ב
חברת Anheuser-Busch, בעלת המותג באדוויזר השולט בחלק העיקרי של ייצור ושיווק הבירה בארה"ב, עוברת לביצוע הליכים חרושתיים, שאינם קשורים ישירות בבירה עצמה. החברה החליטה כי כחלק מהתדמית הסביבתית שאותה...

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

מלכודת נוזלים לאריזות מזון
אחת הבעיות הקשות באריזה של מוצרי מזון טריים, דגים ופירות ים ומוצרי בשר לסוגיהם, היא הצטברות נוזלים מסוגים שונים בתחתית הסלסלה. הנוזלים הללו אינם "בריאים" והצטברותם עלולה לגרום לריחות לא נעימים...

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

בקרוב: תערוכת האריזה הבינלאומית - האינטרפק – במומביי, הודו.
כפי שמסרנו לכם בעבר, ישנה נטייה גדולה למעבר להצגת מוצרים וטכנולוגיות במקום בתערוכה מרכזית עולמית אחת - בתערוכות אזוריות קטנות יותר, אך תוך שמירה על העקרונות המרכזיים של התערוכה הראשונית, שמקורה ובסיס.

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

סיפור העוגייה המופלאה של זיו
זהו סיפורו של זיו, וזהו סיפורו של המפעל שהקים - "המתוקים של זיו", מפעל בוטיק באזור התעשייה של צור יגאל, שמייצר המון עוגיות קטנטנות בעבודת יד. סיפורו של מפעל. איציק בכר

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

ביקב זאוברמן שבגדרה
זה לא קורה הרבה, ובוודאי לא תמיד. כשעוברים את השער ביקב שבחצר הבית בגדרה, חשים מיד בנינוחות, בשלווה ובתחושה של אנרגיות חיוביות השוררות במקום. גם היין סופג אותן.

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

ענף המאפים בתערוכה בשנגחאי
עם שטח תצוגה של יותר מ-200,000 מטרים רבועים השנה, Bakery China 2018, שמתקיימת במאי, משכה יותר מ-2,100 מציגים מכל העולם. Bakery China, אינדיקטור חשוב לצמיחה האיתנה של סין במאפים, הושקה לפני 21 שנים והת

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

מבקרים ישראליים רבים צפויים לפקוד את 2018 SIAL PARIS
תערוכת המזון הבינלאומית סיאל פריז - Salon National de l’Alimentation - תיערך השנה בין ה-21 ל-25 באוקטובר 2018 , בגן התערוכות פריז, נורד ווילפינט. האירוע הדו-שנתי הזה הפך להיות מקום המפגש מעורר ההשראה

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

מעדני מזרע
חברת מעדני מזרע, מרחיבה את סדרת הנקניקים ומשיקה בימים אלו סלמי עגל מפולפל באיכות גבוהה ובלתי מתפשרת. נקניק הסלמי נימוח להפליא, עשיר בטעמים, מתובל במדויק בפלפל שחור גרוס. עשוי מבשר עגל ושומן בקר בלבד

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

מספר עמודים: 40
 1  2 3 4   הבא   
כניסה חופשית
למהדורה הדיגיטלית

יש להקליק על השער ולהמתין לטעינה
לצפייה באינטרנט, בסמארטפון ובטאבלט
לארכיון מזון+
 
תערוכות, כנסים וימי עיון
 
אתר השפים ICPA
(בחסות מזון+) 
 
התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל - ICPA
www.icpa-israel.co.il

 

ספר דיגיטלי, מגזין דיגיטלי,
קטלוג דיגיטלי, חוברת דיגיטלית

דיגיטלר
המרת חוברות לתצורה דיגיטלית
http://www.digitaler.co.il
 הוספה למועדפים    |   חזור למעלה    |    הפוך לעמוד הבית    |    מפת האתר    | 


 © כל הזכויות באתר זה שמורות לחברת מירב-דסקלו הפקות בע"מ

לייבסיטי - בניית אתרים