הרשם לקבלת עדכונים
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה

מחירים לנוחותך




קייטרינג

אינדקס חברות קייטרינג - קראו ביקורות, וערכו השוואת מחירים
www.top-catering.co.il


קטלוג דיגיטלי
המר את החוברת שלך
למגזין דיגיטלי איכותי,
בעלות נמוכה.




03-6839666

אתר השפים ICPA
(בחסות מזון+) 
 
התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל - ICPA
www.icpa-israel.co.il

תרגום לאתר זה
האתר באנגלית
האתר ברוסית
האתר בצרפתית
האתר בספרדית
האתר בערבית
האתר בסינית
דף הבית >> מזון+ כתבות >> מה זה קוואקר?

מה זה קוואקר?

 
 

 

הידעת? שיבולת שועל, הידועה בדרך כלל כ'קוואקר' היא אחד המזונות העשירים בתפריט והמועילים לבריאות. המותג 'קוואקר' כל-כך חזק בעולם, עד שהשם הפך מילה נרדפת לשיבולת שועל, ממש כשם  ש'פריז'ידר' הוא מקרר...


באדיבות חטיבת המזון של דיפלומט

במחקר שבו השוו את הערכים התזונתיים של מזונות שונים לחלב אם, שנחשב למזון תינוקות מושלם, עלה כי שיבולת שועל מבושלת היא המזון הקרוב ביותר לחלב אם מבחינת רכיבי התזונה מה שהופך אותה למזון ידידותי לאדם.
יתרון נוסף – נובע משילובו של הקוואקר בדייסות ובגרנולה עם חלב ומוצריו.
כמו כל הדגנים מכיל הקוואקר חומצה פיטית, אשר בשילובה עם מוצרי חלב, ממקסמת את ספיגת המינרלים והויטמינים בגוף.
יותר מ-40 מחקרים מדעיים מוכיחים שאכילת שיבולת השועל, קוואקר, באופן יומיומי, תורמת להורדת הכולסטרול הרע בדם. עיקר הכוח בהורדת הכולסטרול נובע מהסיבים התזונתיים המסיסים שבשיבולת השועל (בטא-גלוטן), אך מחקרים מהעת האחרונה מצביעים על מרכיבים נוספים בשיבולת השועל – כגון פרוטאין ונוגדי חימצון טבעיים – תורמים גם הם לבריאות הלב.
הפעם הראשונה בה מנהל המזון והתרופות האמריקאי טען טענה בריאותית ספציפית לגבי מזון הייתה בנוגע לקוואקר ולצריכת שיבולת שועל: צריכת סיבים תזונתיים מסיסים משיבולת שועל, כחלק מדיאטה עם מינימום שומן רווי וכולסטרול, יכולה להוריד את הסיכון לחלות במחלות לב.
יתרון נוסף הוא שלמרות כל הרכיבים המצויינים של שיבולת השועל, הערך הקלורי שלה לא גבוה.

טיפים

אכילה סדירה של סיבים תזונתיים יתרמו לשמירה על משקל תקין משום שהם מוסיפים נפח למזון על ידי ספיגת הנוזלים בקיבה, מאטים את תהליך העיכול וגורמים לתחושת שובע לאורך זמן, ללא תוספת קלוריות משמעותית.
מחקרים נוספים הראו שצריכת קוואקר בשעות הערב הביאה לשיפור באיכות השינה
יש להקפיד על שתיה מרובה כאשר מעשירים, באופן משמעותי, את התפריט בסיבים תזונתיים

על המותג קוואקר

המותג קוואקר קיים מאז 1901, וכולל בתוכו מגוון מוצרי איכות, טעימים ומזינים
מרבית מוצרי קוואקר מבוססים על שיבולת שועל, הידועה גם בשם...קוואקר!
באוגוסט 2001, לאחר 100 שנים כחברה ציבורית, קוואקר התמזגה עם חברת המשקאות והמזון פפסיקו, והיום מהווה חטיבה בפפסיקו
קוואקר הוא אחד מארבעת היצרנים הגדולים בעולם של דגני בוקר, ביניהם קפטיין קראנץ', מרובעים ו-Oh's.
דגני הבוקר קפטיין קראנץ' הם דגני הבוקר לילדים הנמכרים ביותר בארה"ב.
דגני הבוקר "מרובעים", המיועדים למבוגרים, מספקים 100% מהצריכה היומית המומלצת של חומצה פולית, ומהווים גם מקור טוב לסידן ולעוד 12 ויטמינים ומינרלים.
בארץ ניתן למצוא, מלבד המוצר הבסיסי של שיבולת השועל, מגוון רחב של מוצרי קוואקר כגון: דגני בוקר למבוגרים (squares), חטיפי בריאות (chewy) ודייסות אינסטנט במגוון טעמים.
דייסות האינסטנט של קוואקר מאפשרות ליהנות מארוחת בוקר on-the-go טעימה ומזינה, הארוזה במנות אישיות וניתנת להכנה תוך דקות ספורות בספל במיקרוגל.
באתר קוואקר www.quakeroats.com ניתן למצוא עשרות מתכונים המבוססים על שיבולת שועל – לחמים, ארוחות לילדים, סלטים, מנות עיקריות, תוספות לארוחה, עוגות, עוגיות ועוד.


10 דברים שלא ידעתם על קוואקר

1. המותג קוואקר קיים מאז 1901, וכולל בתוכו מגוון מוצרי איכות, טעימים ומזינים
2. מרבית מוצרי קוואקר מבוססים על שיבולת שועל, הידועה גם בשם...קוואקר!
3. באוגוסט 2001, לאחר 100 שנים כחברה ציבורית, קוואקר התמזגה עם חברת המשקאות והמזון פפסיקו, והיום מהווה חטיבה בפפסיקו
4. יותר מ-40 מחקרים מדעיים מוכיחים שאכילת שיבולת השועל, קוואקר, באופן יומיומי, תורמת להורדת הכולסטרול בדם. עיקר הכוח בהורדת הכולסטרול נובע מהסיבים התזונתיים המסיסים שבשיבולת השועל (בטא-גלוטן), אך מחקרים מהעת האחרונה מצביעים על מרכיבים נוספים בשיבולת השועל – כגון פרוטאין ונוגדי חימצון טבעיים – תורמים גם הם לבריאות הלב.
5. הפעם הראשונה בה מנהל המזון והתרופות האמריקאי טען טענה בריאותית ספציפית לגבי מזון הייתה בנוגע לקוואקר ולצריכת שיבולת שועל: צריכת סיבים תזונתיים מסיסים משיבולת שועל, כחלק מדיאטה עם מינימום שומן רווי וכולסטרול, יכולה להוריד את הסיכון לחלות במחלות לב.
6. קוואקר הוא אחד מארבעת היצרנים הגדולים בעולם של דגני בוקר בעולם, ביניהם קפטיין קראנץ' ולייף.
7. דגני הבוקר קפטיין קראנץ' הם דגני הבוקר לילדים הנמכרים ביותר בארה"ב.
8. דגני הבוקר "מרובעים", המיועדים למבוגרים, מספקים 100% מהצריכה היומית המומלצת של חומצה פולית, ומהווים גם מקור טוב לסידן ולעוד 12 ויטמינים ומינרלים.
9. בארץ ניתן למצוא, מלבד המוצר הבסיסי של שיבולת השועל, מגוון רחב של מוצרי קוואקר כגון: דגני בוקר למבוגרים (squares), חטיפי בריאות (chewy) ודייסות אינסטנט במגוון טעמים.
10. דייסות האינסטנט של קוואקר מאפשרות ליהנות מארוחת בוקר on-the-go טעימה ומזינה, הארוזה במנות אישיות וניתנת להכנה תוך דקות ספורות בספל במיקרוגל.

 

לוגו: מתכוני קוואקר

עוגיות קוואקר

מצרכים:
 3/4 כוס חמאה או מרגרינה
1 כוס סוכר חום
1 ביצה
1/2 כפית וניל
2 כוסות קמח
1/2 כפית אבקת אפייה
1/4 כפית מלח
1 כוס שיבולת שועל קוואקר (מהיר, מיושן, לא מבושל)
ההכנה:
1. במערבל מזון להוסיף חמאה וסוכר עד לקבלת תרכובת קרמית. להוסיף ביצה, ותמצית וניל. בקערה נפרדת לערבב את הקמח יחד עם אבקת האפייה והמלח. להוסיף בהדרגה את תערובת החמאה והסוכר לתוך תערובת הקמח ולבסוף להוסיף את שיבולת השועל. להוציא מהמיקסר את הבצק. להניח להתקרר מספר שעות או למשך הלילה במקרר.
2. לחמם תנור ל180 מעלות. לרדד את הבצק לעובי של 2 וחצי ס"מ בכל צורה. האפייה עד כ-10 דקות.  ניתן לקשט עם סוכר או קינמון.

------------------


עוגת קוואקר
מצרכים לעוגה
1-1/4 כוסות מים רותחים
1 כוס שיבולת שועל קווקר מהיר
5 כפות מרגרינה או חמאה חתוכה לקוביות קטנות
1 כוס סוכר
1 כוס סוכר חום
2 חלבונים או 1 ביצה
1 כפית וניל
1-3/4 כוסות קמח
1 כפית אבקת אפייה
1 כפית קינמון
1/4 כפית אגוז מוסקט
1/4 כפית מלח
לציפוי
 1/2 כוס אבקת קוקוס
1/2 כוס סוכר חום
1/2 כוס שיבולת שועל קוואקר מהיר
3 כפות שמן
2 כפות חמאה או מרגרינה, מומסת

הוראות הכנה
1. מחממים תנור ל 180 מעלות. לשמן תבנית אפיה בגודל 26 ס"מ.
2. לעוגה, לשפוך מים רותחים לתוך הקווקר על אש בנינות. לערבב היטב. בקערה גדולה לערבב חמאה עם הסוכר היטב. להוסיף חלמונים וניל. הוסף את שיבולת שועל ,קמח, אפיית סודה, קינמון, מוסקט, ואם תרצה, מלח; לערבב היטב. לשפוך חמאה לתוך תבנית.
3. אופים 50 עד 60 דקות או לנעוץ סכין ולראות שהיא נקייה. עוגת העברת חוט כדי בשנת פאן קרס.
4. לציפוי, לשלב את כל המרכיבים בתוך קערה; לערבב היטב. למרוח באופן שווה על פני העוגה. להכניס לתנור לעוד מס דקות עד שהציפוי מתקשה. להוציא ולצנן. לאכסן מכוסה בטמפרטורת החדר.

 

 

 
  
  
 
 

+ הוסף תגובה חדשה
תגובות: (צפה ב-  תגובות בעמוד זה)
Loading בטעינה...

Go Back  Print  Send Page
+ שלח משוב
כניסה חופשית
למהדורה הדיגיטלית

יש להקליק על השער ולהמתין לטעינה
לצפייה באינטרנט, בסמארטפון ובטאבלט
לארכיון מזון+
 
תערוכות, כנסים וימי עיון

 
סופר נירוסטה
Wine Israel
 
 
 
 
 
 הוספה למועדפים    |   חזור למעלה    |    הפוך לעמוד הבית    |    מפת האתר    |   תקנון האתר


 © כל הזכויות באתר זה שמורות לחברת מירב-דסקלו הפקות בע"מ

לייבסיטי - בניית אתרים