מבזק  חדשות
 
הרשם לקבלת עדכונים
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
תפקיד/מקצוע

Wine Israel
מחירים לנוחותך




קייטרינג

אינדקס חברות קייטרינג:
קראו ביקורות, וערכו
השוואת מחירים

www.cateringo.co.il

 
קטלוגים דיגיטליים

 
מתכון לסופגניות גבינה - עם מעדני פרי יד מרדכי

מאת השף שמוליק מולדובן
 
 

רכיבים לסופגניות:
600 גרם גבינה לבנה כחושה (לא גבינה רכה)
3 ביצים
3 כפות סוכר חום
4 כפות קמח מחוקות
4 כפות סולת
כף תמצית וניל
כפית תמצית רום
גרידה מלימון אחד
רכיבים לציפוי:
50 גרם חמאה
כוס פירורי אגוזי מלך

אופן ההכנה:
מערבבים את הרכיבים לסופגניות ומניחים בקירור לשעת מנוחה.
מרתיחים מים בסיר גדול ומוסיפים מעט מלח.
בידיים רטובות: יוצרים כדורים בגודל כדורי פינג פונג, מעבירים לסיר המים הרותחים, ומבשלים כ-10 דקות.
במקביל מחממים בזהירות במחבת על אש קטנה את חומרי הציפוי (שלא יישרפו).
מצפים את הכדורים המבושלים בפרורי אגוזים.

ההגשה:
מגישים חם עם כפית אחת של מעדן פרי של יד מרדכי:
על כל כדור כפית מעדן פרי בטעם שונה: תות / תאנים / משמש / פירות יער / תפוז / פטל / שזיף / דובדבן.
אפשר לגוון עם כפית של דבש טהור יד מרדכי מפרחי הדרים / אקליפטוס / אבוקדו / בר.
אפשר גם לגוון עם תוספת של שמנת חמוצה לצד הסופגניות.

ועכשיו?
להתענג על כל ביס..... 
 


הרשמו כאן חינם לקבלת עדכונים ממזון+
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
+ הוסף תגובה חדשה
תגובות:
Loading בטעינה...
+ שלח משוב
כניסה חופשית
למהדורה הדיגיטלית

יש להקליק על השער ולהמתין לטעינה
לצפייה באינטרנט, בסמארטפון ובטאבלט
לארכיון מזון+
 
תערוכות, כנסים וימי עיון
 
אתר השפים ICPA
(בחסות מזון+) 
 
התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל - ICPA
www.icpa-israel.co.il

 
 הוספה למועדפים    |   חזור למעלה    |    הפוך לעמוד הבית    |    מפת האתר    | 


 © כל הזכויות באתר זה שמורות לחברת מירב-דסקלו הפקות בע"מ

לייבסיטי - בניית אתרים