מבזק  חדשות
 
הרשם לקבלת עדכונים
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
תפקיד/מקצוע

Wine Israel
מחירים לנוחותך




קייטרינג

אינדקס חברות קייטרינג:
קראו ביקורות, וערכו
השוואת מחירים

www.cateringo.co.il

 
קטלוגים דיגיטליים

 

עגבניות: מתגעגעים לטעם של פעם

 
 

מהסקר שבוצע לאאחרונה עולה כי 55% מהנשאלים חושבים כי טעם העגבניות היה טוב יותר בעבר מאשר היום., 27% מהנשאלים אינם חשים בשינוי בטעמן של העגבניות ו 5% טוענים כי טעמן של העגבניות טוב יותר היום מבעבר. אשר טופחה במיוחד לגידול בתנאי חום ושרב בקיץ הישראלי, גדלה בחממות ומשווקת באשכולות,מה ששומר על מוצקותה. את האנטונלה אין צורך לאחסן במקרר, ניתן ומומלץ להשאיר את האשכול במקום קריר למשך ימים ספורים, ולהשאיר את העגבניות על האשכול עד למאכל.

לדברי ירון גירס, מנהל מוצר עגבניה בזרע ג'נטיקס "". טעמן של העגבניות היום אינו שונה באופן מהותי מבעבר, אולם בעוד שה"עגבניות של פעם" היו פרי עונתי, שגודל בעיקר בשטח פתוח בעונת האביב, גידול העגבניות כיום הוא בעיקר בחממות ומתקיים בכל ימות השנה

הסקר בדק את הרגלי הצריכה של העגבניות בארץ בכלל ואת סוג העגבניות אותן אנו צורכים בפרט. 98.6% מהישראלים ציינו כי הם קונים עגבניות לעומת 1.4% שאינם אוכלים עגבניות כלל.

רב הישראלים מעדיפים עגבניות אדומות, 78.1%, 11.9% מעדיפים דווקא עגבניות ירוקות ול-4.1% אין העדפה מיוחדת לגבי צבע העגבנייה בעת הקנייה.מור מנהלת תחום המוצר הטרי בהזרע ג'נטיקס מציינת כי "אין ספק כי הישראלים אוהבים את טעמן של העגבניות האדומות אך מתלבטים בעת קנייתן מכיוון שעד כה חיי המדף של העגבנייה האדומה היו קצרים יותר מאלה של העגבנייה הירוקה". הזרע ג'נטיקס פיתחה את 

עגבניות אדומות- טעימות יותר, נרקבות מהר יותר -  האומנם?

הנשאלים בסקר השיבו כי העגבניות האדומות טעימות יותר ויותר בשלות מהעגבניות הירוקות ואין צורך לחכות מספר ימים שיבשילו, אך הן נרקבות מהר יותר וחיי המדף שלהן קצרות יותר. גם המראה של העגבניות האדומות וטעמן המתוק משפיע על הבחירה בהן על פני העגבניות הירוקות. הנשאלים המעדיפים את העגבניות הירוקות, מציינים כי הם מעדיפים כי העגבניות יבשילו בבית והן מחזיקות מעמד יותר זמן מאלו האדומות.סוזן עגבניית אנטונלה.  

מחקרים מראים כי הבשלה על האשכול משפרת את המוצקות, את הטעם ואת הערכים התזונתיים.

הזרע ג'נטיקס נמנית עם החברות המובילות בעולם בטיפוח, יצור ושיווק זרעי מכלוא של ירקות וגידולי שדה, וייחודה במחקר ובפיתוח ביוטכנולוגי מתקדם, בשיווק ברחבי העולם ובתמיכה אגרוטכנית. החברה הפועלת כבר כ- 70 שנה נמצאת בתהליך מתמיד של פיתוח מוצרים חדשים הנותנים מענה לדרישות השוק.

 


הרשם עכשיו לניוזלטרים של מזון+
קצר, ממצה, איכותי, חינם - אצלך במייל
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה

 
+ הוסף תגובה חדשה
תגובות:
Loading בטעינה...
+ שלח משוב
כניסה חופשית
למהדורה הדיגיטלית

יש להקליק על השער ולהמתין לטעינה
לצפייה באינטרנט, בסמארטפון ובטאבלט
לארכיון מזון+
 
תערוכות, כנסים וימי עיון
 
אתר השפים ICPA
(בחסות מזון+) 
 
התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל - ICPA
www.icpa-israel.co.il

 
 הוספה למועדפים    |   חזור למעלה    |    הפוך לעמוד הבית    |    מפת האתר    | 


 © כל הזכויות באתר זה שמורות לחברת מירב-דסקלו הפקות בע"מ

לייבסיטי - בניית אתרים