מבזק  חדשות
 
הרשם לקבלת עדכונים
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
תפקיד/מקצוע

Wine Israel
מחירים לנוחותך




קייטרינג

אינדקס חברות קייטרינג:
קראו ביקורות, וערכו
השוואת מחירים

www.cateringo.co.il

 
קטלוגים דיגיטליים

 


חטיבת השוק המקצועי של יוניליוור יוצאת בפעילות לשדרוג כריכים

 

חטיבת השוק המקצועי של חברת יוניליוור יוצאת בימים אלו בפעילות לשדרוג כריכים כחלק מהתפריט בשוק המקצועי. במסגרת הפעילות הפיקה החטיבה עלון מעוצב ובו המלצות לשדרוג כריכים על ידי מיונז הלמנס.
מגוון המוצרים של הלמנ'ס לשוק המקצועי כולל מיונז הלמנ'ס אמיתי, מיונז הלמנ'ס לייט, ממרח איולי הלמנ'ס לייט, ממרח חלפניו הלמנ'ס לייט וחרדל דיז'ון.
לאור התפתחות המודעות לאורח חיים בריא ותזונה נכונה,  ניכרת בשנים האחרונות מגמת גידול בצריכת סלטים וכריכים גם באכילה מחוץ לבית.  האתגר העומד בפני השפים הוא הגשת סלט ו/או כריך שיהיו גם טעימים, גם בעלי ערך תזונתי גבוה וגם מעניינים ומגוונים - כל זאת מבלי לפגוע בעלות המנה.
בכריך עוף ממוצע, מיונז הלמנס מהווה רק כ- 5% מעלות הכריך, ולכן, כדאי מאוד למסעדות ובתי קפה לשדרג את איכות הכריך, ובכך לשפר את שביעות רצון לקוחותיהם ולחזק את נאמנותם.
גילי חיים, שף ראשי, חטיבת השוק המקצועי ביוניליוור: "טרנד הבריאות לצד המיתון בשנה האחרונה העמיד בפני השפים אתגרים רבים. לאור זאת, הוחלט להפיק, כחלק מהשירות המקצועי, עלון ובו עצות ל'כריך ברמה אחרת' על ידי מיונז הלמנס.  הסוד טמון במרכיבים טובים. מיונז הינו מרכיב מרכזי בסלטים וכריכים רבים וככל שהוא משובח יותר כך מגביר את איכות המנה. בזכות איכותו הגבוהה של המיונז, משדרג .

 


 

הירשם עכשיו לניוזלטרים של מזון+
קצר, ממצה, איכותי, חינם - אצלך במייל

דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
   
   

 

  


+ הוסף תגובה חדשה
תגובות:
Loading בטעינה...

Go Back  Print  Send Page
+ שלח משוב
כניסה חופשית
למהדורה הדיגיטלית

יש להקליק על השער ולהמתין לטעינה
לצפייה באינטרנט, בסמארטפון ובטאבלט
לארכיון מזון+
 
תערוכות, כנסים וימי עיון
 
אתר השפים ICPA
(בחסות מזון+) 
 
התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל - ICPA
www.icpa-israel.co.il

 
 הוספה למועדפים    |   חזור למעלה    |    הפוך לעמוד הבית    |    מפת האתר    | 


 © כל הזכויות באתר זה שמורות לחברת מירב-דסקלו הפקות בע"מ

לייבסיטי - בניית אתרים