מבזק  חדשות
 
הרשם לקבלת עדכונים
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
תפקיד/מקצוע

Wine Israel
מחירים לנוחותך




קייטרינג

אינדקס חברות קייטרינג:
קראו ביקורות, וערכו
השוואת מחירים

www.cateringo.co.il

 
קטלוגים דיגיטליים

 
צלעות טלה ברוטב רימונים וג'ינג'ר
מאת: השף מיקי סויסה מסעדת 'לונה' אשקלון 
 

חומרים ל4- מנות

12 י"ח צלעות טלה
גרעינים משלוש רימונים
2 כוסות יין אדום
חצי כוס סילאן
3 כפות סוכר חום
1 ראש שורש ג'ינג'ר קצוץ
פלפל שחור גרוס
2 ענפי תימין

אופן הכנה :

על גבי מחבת קולים את הפלפל הגרוס מעט ומוסיפים את הרימונים הג'ינג'ר והיין ומביאים לרתיחה .
מוסיפים את הסילאן הסוכר חום והתימין ומבשלים על אש נמוכה כ10 דקות עד לצמצום לדרגת  רוטב סמיך.
את צלעות הטלה צורבים במחבת פסים או בתנור בחום של 200 מעלות למשך 7-10 דקות .
מסדרים את הצלעות בצלחת יוצקים מעל רוטב רימונים ומגישים . 
 



הרשם עכשיו לניוזלטרים של מזון+
קצר, ממצה, איכותי, חינם - אצלך במייל
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה

 
+ הוסף תגובה חדשה
תגובות:
Loading בטעינה...
+ שלח משוב
כניסה חופשית
למהדורה הדיגיטלית

יש להקליק על השער ולהמתין לטעינה
לצפייה באינטרנט, בסמארטפון ובטאבלט
לארכיון מזון+
 
תערוכות, כנסים וימי עיון
 
אתר השפים ICPA
(בחסות מזון+) 
 
התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל - ICPA
www.icpa-israel.co.il

 
 הוספה למועדפים    |   חזור למעלה    |    הפוך לעמוד הבית    |    מפת האתר    | 


 © כל הזכויות באתר זה שמורות לחברת מירב-דסקלו הפקות בע"מ

לייבסיטי - בניית אתרים