הרשם לקבלת עדכונים
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
תפקיד/מקצוע

   
Wine Israel
מחירים לנוחותך




קייטרינג

אינדקס חברות קייטרינג:
קראו ביקורות, וערכו
השוואת מחירים

www.cateringo.co.il

 
קטלוגים דיגיטליים

 
ארבעה ישראליים עלו לגמר


עידו ישראלי
לגמר האזורי של תחרות "השף הצעיר של סן פלגרינו 2018" עלו ארבעה מתמודדים ישראלים

הדרך לגמר תחרות השף הצעיר עדיין ארוכה, אך היום מכריזה סן פלגרינו על המתמודדים הישראלים שיתמודדו בגמר האזורי, שיערך זו השנה השלישית ברציפות בישראל בתאריך 10/07, במסגרת תחרות "השף הצעיר של סן פלגרינו"- תחרות עולמית, הנערכת השנה בפעם ה- 17, המאתרת כשרונות קולינאריים צעירים ומובילים מרחבי העולם.
לתחרות נרשמו מתמודדים ממעל 90 מדינות שונות, וברחבי העולם יערכו 21 תחרויות גמר אזוריות, בכל גמר יתמודדו 10 שפים צעירים.
שמות ארבעת המתמודדים הישראלים שעלו לגמר אזור הים התיכון אשר יערך בישראל והמנות אותן יציגו בתחרות:
עידו ישראלי/ מסעדת ווסט סייד, מנת הגמר: "כנען"
יוחנן אוחיון/ מסעדת ווסט סייד, מנת הגמר: "סרדין מזרחי בשיטה מערבית"
אנדרי קרבצ'נקו/ ביסטרו גרינברג, מנת הגמר: "אימון ברמת הגולן"
בן שירי/ מסה, מנת הגמר: "צינור פורצ'יני במילוי שקדי טלה ושפונדרה"
המנות אותן השפים הציגו בטופסי ההרשמה ואשר איתן יגיעו להתמודד בתחרות, נבחנו ע"י מומחי ALMA- המכון הבין לאומי המוביל ללימוד והכשרה קולינאריים בבישול איטלקי. לפי מספר קריטריונים, ביניהם חומרי הגלם, אופן הצגת המנה, המסר הקולינארי של השף ועוד
החל מיוני ועד דצמבר 2017, יערכו התחרויות האזוריות ברחבי העולם. לכל אזור נבחרת שפים-שופטים אשר ישפטו 10 מתמודדים. לכל מתמודד שינצח בתחרות האיזורית, יוצמד "מנטור-שף", במידה והמתמודד שיעלה לגמר יהיה ישראלי- ילווה אותו כמנטור השף חיים כהן, שיספק למתמודד הדרכה, טיפים לשיפור מנת הדגל ויתמוך בו במהלך ההכנות לגמר. בתחרות הגמר של איזור הים התיכון אשר תערך בישראל, ישפטו לצד שף חיים כהן מישראל, שופט טורקי ושופט יווני.
התחרות, הפכה לאירוע קולינארי משמעותי, בו משתתפים מובילי התעשייה. את האירוע ב-2016 הנחתה מיכל אנסקי כשהשופט הישראלי היה השף מאיר אדוני. בין השפים הישראלים שזכו לשינוי מדהים בקריירה ולהכרה עולמית בזכות השתתפותם בתחרות "השף הצעיר של סן פלגרינו" נמנים השף אוראל קמחי ("פופינה"), השף דיוויד פרנקל ("פרונטו"), השף חביב משה ("מריפוסה") ועוד כאשר התחרות תורמת לקידום  הקולינריה והכשרונות היצירתיים הישראלים ומייצגים איכות קולינרית מתקדמת המתבססת על חומרי גלם מקומיים איכותיים, סגנונות בישול ופרזנטציה ייחודיים.



הרשם חינם לקבלת עדכונים!
דואר אלקטרוני *
שם פרטי *
שם משפחה
תפקיד/מקצוע *
כניסה חופשית
למהדורה הדיגיטלית

יש להקליק על השער ולהמתין לטעינה
לצפייה באינטרנט, בסמארטפון ובטאבלט
לארכיון מזון+
 
תערוכות, כנסים וימי עיון
 
אתר השפים ICPA
(בחסות מזון+) 
 
התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל - ICPA
www.icpa-israel.co.il

 
 הוספה למועדפים    |   חזור למעלה    |    הפוך לעמוד הבית    |    מפת האתר    | 


 © כל הזכויות באתר זה שמורות לחברת מירב-דסקלו הפקות בע"מ

לייבסיטי - בניית אתרים