הנה לפניכם מתכון פשוט לתוספת לארוחת החג מתוך ספר "100 המתכונים של חגי ישראל" - מאת אורה קורן
סלט מיוחד ומרשים שמכינים בדקות. אפשר לשלב מה שאוהבים ומה שיש בבית. לי היו במקרר סלק, קולרבי ועלי פטרוזיליה טריים. אפשר להוסיף ראש סלרי או גבעול של סלרי עלים, חתוך לחצאי עיגולים דקים.
רצוי לעבוד עם כפפות כשמגיעים לסלק, כיוון שהוא צובע את הידיים בצבע שקשה להסיר.
מה צריך?
1 סלק סגול
1 סלק כתום (אם לא מוצאים אפשר להחליף בגזר/ראש סלרי)
1 קולרבי
חופן עלי פטרוזיליה
כף שמן זית
כף סילאן
מיץ מלימון שלם
כפית חומץ בלסמי
חצי כפית שמן שומשום
מלח, פלפל
מה עושים?
חותכים את ירקות השורש לגפרורים ואת הפטרוזיליה קוצצים.
מערבבים את שאר החומרים, טועמים ומתקנים תיבול. יוצקים על הירקות ומערבבים.
הרשם חינם לקבלת עדכונים!
כניסה חופשית
למהדורה הדיגיטלית יש להקליק על השער ולהמתין לטעינה