הרשם לקבלת עדכונים
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
תפקיד/מקצוע

   
Wine Israel
מחירים לנוחותך




קייטרינג

אינדקס חברות קייטרינג:
קראו ביקורות, וערכו
השוואת מחירים

www.cateringo.co.il

 
קטלוגים דיגיטליים

 
למתכון לשעועית ירוקה מוקפצת ברוטב צ'אטני שזיף
ועגבניות שרי
הרוטב מהסדרה האוריינטלית המחודשת של נפטון
22/07/2015 
דיתה שמואלי, שירות מזון+ 
 
 

בקיץ כולנו נהנים מפירות קיץ מתוקים וטעימים כמו שזיפים. מעתה ניתן להנות מהם גם בארוחות הקיץ עם הרטבים מהסדרה האוריינטלית של נפטון. אז כשמתחשק לכם תוספת בריאה, קלה להכנה ומזינה, לפניכם מתכון שמכינים ב-10 דקות ורק ממתינים למחמאות:

שעועית ירוקה מוקפצת ברוטב צ'אטני שזיף ועגבניות שרי

מצרכים  ל 4 מנות:

400 גר' שעועית ירוקה טרייה, חלוטה או 1/2 שקית שעועית קפואה מופשרת
6 עגבניות שרי חתוכות כל אחת ל 1/2
6 כפות רוטב צ'אטני שזיף נפטון
2 כפיות שמן שומשום
3 כפות שמן קנולה/חמניות
פלפל שחור גרוס
מלח

להגשה
שומשום
אופן ההכנה:

א. מלהיטים ווק או מחבת רחבה בשמן קנולה/חמניות, מוסיפים את עגבניות השרי ומקפיצים קלות.
ב. מוסיפים את השום והשעועית ומקפיצים 2 דקות.
ג. מתבלים במלח ופלפל ומוסיפים את  רוטב הצ'אטני שזיף ושמן השומשום  ומקפיצים הכל יחד ל-2-3 דקות נוספות.
ד. מעבירים לצלחת הגשה, מפזרים מעל שומשום ומגישים

הרטבים מסדרת הרטבים המצליחה 'הסדרה האוריינטלית', מגיעים בבקבוקים חדשניים נוחים לשימוש, המכילים כמות גדולה של רוטב, שתספיק למספר ארוחות. כל בקבוק מתאים לשימוש למשך חצי שנה. בזכות הטעם העשיר, ניתן להשתמש בכמות קטנה יחסית של רוטב כדי לקבל טעם מושלם. הרטבים מתבססים על מתכונים משודרגים , ללא תוספת מונוסודיום גלוטמט, ללא צבעי מאכל ועם חומרי גלם איכותיים ובריאים.

 

מתכון להום פרייז ברוטב צ'אטני מתוק וסויה
הרטבים מהסדרה האוריינטלית המחודשת של 'נפטון'

הישראלים אוהבים תפוחי אדמה בצורות שונות. לתבליני נפטון יש מתכון מנצח וקל להכנה להום פרייז מתקתק, שילדים ומבוגרים כאחד יאהבו מאוד. לפניכם מתכון שמכינים במהירות וזוללים במהירות, כתוספת ליד מנה עיקרית וגם כנשנוש:

הום פרייז צ'אטני מנגו מתוק

מצרכים ל 4 מנות
4 תפוחי אדמה גדולים חתוכים לקוביות
4 כפות רוטב צ'אטני מנגו מתוק נפטון
1 כף סויה מתוקה נפטון
2 כפות שמן קנולה/חמניות
2 כפות שמנת מתוקה
מלח
פלפל שחור גרוס

להגשה
שומשום/קצח

אופן ההכנה

א. מכניסים את תפוחי האדמה לסיר עם מים ומביאים לרתיחה. מבשלים עוד כ 2-3 דקות, מסננים היטב ומכניסים לקערה.

ב. מוסיפים שמן, מלח ופלפל ומערבבים הכל יחד. מעבירים לתבנית אפיה ומכניסים לתנור מחומם מראש לחום של 200 מעלות עד להזהבה.

ג. במחבת רחבה / ווק שמים 1 כף שמן ומוסיפים רוטב צ'אטני מנגו מתוק, רוטב סויה מתוקה ואת השמנת ומערבבים הכל יחד. מביאים לרתיחה  ומשלימים את התיבול עם מלח ופלפל.

ד. מוסיפים את תפוחי האדמה ומקפיצים לדקה נוספת. מכבים את האש.

ה. מעבירים לצלחת הגשה ומפזרים מעל שומשום או קצח.

 

הרשמו כאן חינם לקבלת עדכונים ממזון+
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
Bookmark and Share
Back שלח לחבר הדפס
כניסה חופשית
למהדורה הדיגיטלית

יש להקליק על השער ולהמתין לטעינה
לצפייה באינטרנט, בסמארטפון ובטאבלט
לארכיון מזון+
 
תערוכות, כנסים וימי עיון
 
אתר השפים ICPA
(בחסות מזון+) 
 
התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל - ICPA
www.icpa-israel.co.il

 
 הוספה למועדפים    |   חזור למעלה    |    הפוך לעמוד הבית    |    מפת האתר    | 


 © כל הזכויות באתר זה שמורות לחברת מירב-דסקלו הפקות בע"מ

לייבסיטי - בניית אתרים