מבזק  חדשות
 
הרשם לקבלת עדכונים
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
תפקיד/מקצוע

Wine Israel
מחירים לנוחותך




קייטרינג

אינדקס חברות קייטרינג:
קראו ביקורות, וערכו
השוואת מחירים

www.cateringo.co.il

 
קטלוגים דיגיטליים

 
הפקת מתכונים לראש השנה : הפקת מתכוני תפוח עץ
 באדיבות השף צ'רלי פדידה
ממסעדת Olive Leaf במלון שרתון ת"א

 

השף צ'רלי פדידה ממסעדת Olive Leaf במלון שרתון בת"א מגיש: מתכוני תפוח לכבוד השנה החדשה. סלט עם סלק, תפוחים ודבש, קרמבל תפוחי עץ, וקרמבל פירות קיץ ותפוחים. שתהיה שנה טובה ומתוקה!

סלט סלק אדום, תפוחים, שקדים ודבש תמרים
באדיבות השף צ'רלי פדידה ממסעדת Olive Leaf
חומרים ל-4 מנות:
לסלט:
1 סלק אדום בינוני
2 תפוחי גרנד סמית ירוקים
2 גבעולי סלרי אמריקאי
1/4 כוס שקדים פרוסים (או אגוזי מלך)
לרוטב:
5 כפות חומץ תפוחים
2 כפיות דבש תמרים (סילאן) או דבש דבורים
3 כפות שמן חמניות
מלח, פלפל גרוס

אופן ההכנה:
1. קולפים את הסלק וחותכים אותו רצועות דקיקות (ז'וליינים).
2. קולפים את תפוחי העץ וחותכים גם אותם לרצועות דקות (ז'וליינים).
3. קוצצים דק את גבעולי הסלרי.
4. מחממים את התנור ל-200 מעלות. קולים את השקדים בתנור כ-7 דקות.
5. מערבבים בקערה את כל מרכיבי הסלט. מערבבים בצנצנת את כל חומרי הרוטב. מוסיפים את הרוטב לסלט ומערבבים היטב.





קרמבל תפוחי עץ
באדיבות השף צ'רלי פדידה ממסעדת Olive Leaf

חומרים:
לקרמבל:
100 גרם סוכר
100 גרם חמאה
קורט מלח
100 גרם קמח
לתפוחים:
קורט קינמון
1/2 מקל וניל
5 תפוחי עץ מקולפים וחתוכים לשמיניות
1/2 כוס סוכר
1 כוכב אניס
1 מסמר ציפורן
1/2 מקל קינמון
200 גרם חמאה

אופן ההכנה:
1. מכינים את הקרמבל: במעבד מזון מעבדים את החמאה עם הסוכר והמלח. מוסיפים את הקמח, עד שמתקבל בצק אחיד.
2. מכינים את התפוחים: ממיסים במחבת את החמאה ומוסיפים את התפוחים והתבלינים. מקפיצים קלות ומוסיפים את הסוכר, עד שהוא נמס ומצפה את התפוחים.
3. מחממים תנור ל-180 מעלות.
4. מסדרים בתבנית אפייה את פלחי התפוחים, ומפזרים מעליהם את פירורי הבצק.
5. אופים בתנור המחומם כחצי שעה, או עד שהפירורים מזהיבים.
הצעת הגשה: ניתן להגיש עם גלידת וניל.

קרמבל פירות קיץ ותפוחים
באדיבות השף צ'רלי פדידה ממסעדת Olive Leaf

חומרים ל-6 מנות:
1 נקטרינה
1 שזיף
1 אפרסק
1 תפוח עץ
4 כפות סוכר  
20 גרם חמאה
1 כפית ג'ינג'ר קצוץ
לפירורים הפריכים:
1 כוס קמח
½ כוס סוכר
½ כפית קינמון
100 גרם חמאה
1 כפית שקדים טחונים

אופן ההכנה:
1. מכינים את הפירורים הפריכים: מכניסים למעבד מזון קמח, סוכר, קינמון ושקדים טחונים, ומערבבים את החומרים היבשים.
2. מוסיפים קוביות חמאה ומעבדים בפולסים קצרים, עד לקבלת פירורי בצק.
3. חותכים את הפירות לשישיות.
4. מחממים מחבת עם חמאה, ומקפיצים את הפירות למשך 2 דקות. מוסיפים סוכר וג'ינג'ר, וממשיכים להקפיץ עוד 2 דקות. מסירים מהאש.
5. מחממים תנור ל-170 מעלות.
6. ממלאים את הכלים (פיירקס או תבנית אישית) בתערובת הפירות.
7. מפזרים על הפירות את פירורי הבצק, ומכניסים לתנור המחומם. אופים עד שהבצק מזהיב. מגישים חם.
הצעת הגשה: מומלץ להגיש עם גלידת וניל איכותית.


 

הרשמו כאן חינם לקבלת עדכונים ממזון+
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
Bookmark and Share
Back שלח לחבר הדפס
+ הוסף תגובה חדשה
תגובות:
Loading בטעינה...
כניסה חופשית
למהדורה הדיגיטלית

יש להקליק על השער ולהמתין לטעינה
לצפייה באינטרנט, בסמארטפון ובטאבלט
לארכיון מזון+
 
תערוכות, כנסים וימי עיון
 
אתר השפים ICPA
(בחסות מזון+) 
 
התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל - ICPA
www.icpa-israel.co.il

 
 הוספה למועדפים    |   חזור למעלה    |    הפוך לעמוד הבית    |    מפת האתר    | 


 © כל הזכויות באתר זה שמורות לחברת מירב-דסקלו הפקות בע"מ

לייבסיטי - בניית אתרים