הרשם לקבלת עדכונים
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
תפקיד/מקצוע

   
Wine Israel
מחירים לנוחותך




קייטרינג

אינדקס חברות קייטרינג:
קראו ביקורות, וערכו
השוואת מחירים

www.cateringo.co.il

 
קטלוגים דיגיטליים

 
מתכונים נפלאים של השף צ'רלי פדידה לקראת  ט"ו בשבט
שרות מזון+ 
 

לרגל חגיגות ט"ו בשבט, מציג השף צ'רלי פדידה ממסעדת השף היוקרתית Olive Leaf שבמלון שרתון מתכונים  נפלאים בהשראת החג: עוף מריקאי עם שזיפים שחורים, שקדים קלויים ויין אדום מתוק, וכבדי עוף מוקפצים בריבת בצל, שזיפים ויין אדום.
הזדמנות נפלאה לפאר את שולחן החג במטעמי גורמה שנותנים כבוד לתבואת ארצנו. חג שמח!

עוף מרוקאי עם שזיפים, שקדים ויין
באדיבות השף צ'רלי פדידה ממסעדת השף היוקרתית Olive Leaf במלון שרתון תל אביב
חומרים
 4 בצלים חתוכים לרצועות
 ¼ כוס שמן
 5 כפות סוכר
 ½1 כוסות יין אדום מתוק
 10 שזיפים שחורים מגולענים וחתוכים לחצי
 2 כפות שקדים קלויים
 1 עוף שלם (מבושל במים כ- 35 דקות) מפורק  מעצמות , מסירים את העור וחותכים לרצועות

אופן ההכנה
מטגנים בסיר עם שמן את רצועות הבצל עד לקבלת צבע חום מוסיפים הסוכר ומערבבים בכף עץ עד שהסוכר נמס על הסוכר מוסיפים את השיזפים וממשיכים לערבב עוד כ 3 דקות נוספות לבסוף מוסיפים היין האדום ואת רצועות העוף אל הסיר ומערבבים לספיגת טעמי הרוטב בעוף.
מבשלים על להבה בינונית כ 15 דקות ומגישים .


כבדי עוף מוקפצים בריבת בצל ושיזפים ויין אדום
באדיבות השף צ'רלי פדידה ממסעדת השף היוקרתית Olive Leaf במלון שרתון תל אביב
חומרים
 800 גר' כבדי עוף נקיים מגידים , עורקים ומרה
 2 בצלים גדולים קלופים וחתוכים לרצועות
 1 כוס יין אדום
 2 כפות סוכר חום
 12 שזיפים שחורים מגולענים וחתוכים לחצי
 ¼ מקל קינמון
 8 כפות שמן קנולה או תירס
 ½ כפית פלפל גרוס
 מלח גס לפי הטעם

אופן ההכנה
מחממים מחבת כבדה עם שמן לחום גבוהה ומטגנים את הבצל.
כשהבצל מזהיב מוסיפים שזיפים מפזרים סוכר חום וכאשר השיזפים מתקרמלים מניחים בצד באותה מחבת מטגנים את  כבדי העוף, משני הצדדים עד להשחמה אל הכבדים מוסיפים את הבצל והשיזפים שקירמלנו למפרע ומוסיפים יין האדום אל המחבת.

מצמצמים את היין האדום לחצי ומגישים עם בריוש קלוי.

 

 

 


הרשמו כאן חינם לקבלת עדכונים ממזון+
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
+ הוסף תגובה חדשה
תגובות:
Loading בטעינה...
+ שלח משוב
כניסה חופשית
למהדורה הדיגיטלית

יש להקליק על השער ולהמתין לטעינה
לצפייה באינטרנט, בסמארטפון ובטאבלט
לארכיון מזון+
 
תערוכות, כנסים וימי עיון
 
אתר השפים ICPA
(בחסות מזון+) 
 
התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל - ICPA
www.icpa-israel.co.il

 
 הוספה למועדפים    |   חזור למעלה    |    הפוך לעמוד הבית    |    מפת האתר    | 


 © כל הזכויות באתר זה שמורות לחברת מירב-דסקלו הפקות בע"מ

לייבסיטי - בניית אתרים