מבזק  חדשות
 
הרשם לקבלת עדכונים
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
תפקיד/מקצוע

Wine Israel
מחירים לנוחותך




קייטרינג

אינדקס חברות קייטרינג:
קראו ביקורות, וערכו
השוואת מחירים

www.cateringo.co.il

 
קטלוגים דיגיטליים

 
כבוד השף,אודי ברקן
כבוד השף ,אודי ברקן דיאטן קליני, שף ודוגמן. יועץ קולינרי, מרצה בסדנאות בישול ומגיש תכנית טלוויזיה אודי ברקן, בן 34, רווק. תל אביב. סוכרתי מסוג 1, דיאטן קליני, שף ודוגמן. מלמד, מרצה ומציג ....

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ כבוד השף

כבוד השף: סהר רפאל, שף מסעדות כרמים וכדיתא
שף סהר רפאל, בן 36, נשוי ללירז +3: איתמר, אופרי ואריאל. מעבר לכך שהתפרסם בתוכנית הטלוויזיה 'המטבח', שבה זכה במקום הראשון, הוא מנהל את המטבחים במסעדת כרמים במושב סגולה, ומסעדת כדיתא....

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ כבוד השף

כבוד השף: שף קובי מזרחי, בעלים של חברת ICI - חברה לייעוץ קולינרי
חברת ICI קמה על רקע הדרישה הגוברת של השוק לספק סיוע מקצועי אמין לחברות הקייטרינג, למסעדות, למטבחים מוסדיים ולבתי קפה. קובי מזרחי, הבעלים של החברה הוא שף מקצועי בעל תעודת מסוג 5 והכשרה בדרגת מאסטר...

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ כבוד השף

כבוד השף: עלאא מוסא שף ובעלים של מסעדת "אל מרסא"
עלאא מוסא רווק רק בן 29 יליד עכו, וכבר הוא שף ובעלים של מסעדת "אל מרסא" בנמל הדייגים בעכו העתיקה. שותף - מרוואן סוועאד. עלאא מספר כיצד הגיע לתחום הבישול והקולינריה.....

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ כבוד השף

כבוד השף: שף עידן מנדלוביץ, מנכ"ל רשת 'מאקי סושי'
עידן מנדלוביץ (35), נשוי +3 , שף ומנכ"ל רשת "מאקי סושי". את המפגש הראשון שלו עם המטבח (עוד בהיותו נער) הוא מכנה – אהבה ממבט ראשון. הצביטה שחש בליבו באותו מפגש מלווה אותו מאז ועד היום....

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ כבוד השף

כבוד השף: שף ניר צוק
ניר צוק, 38, נשוי, בעלים של קורדליה וביסטרו נועה במתחם השף ניר צוק ביפו. מקים ומנהל הבזאר הקולינרי במתחם התחנה בירושלים. ניר מספר בראיון מיוחד למזון+ על דרכו המרתקת בענף....

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ כבוד השף

שף אורן בן אליהו
כבוד השף שף אורן בן אליהו שף בן אליהו, 25, רווק, שף תפעולי במסעדות QUATTRO מתי ידעת שהמטבח זה המקום שלך ? מגיל 7 התעניינתי בבישול. נהגתי לעמוד ליד דודתי בזמן הבישולים ולשאול שאלות. בגיל 16 הורי..

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ כבוד השף

שף עומר מילר
עומר מילר, 36, תל אביב. נשוי לשיר נקה פלוס חתול בשם בוריס. שף וטבח, בעלים של חדר האוכל, שף של קייטרינג בזאר ושני אולמות האירועים "שבע" וקולטורה. בקרוב פותח מסעדת חוף חדשה.מתי ידעת שהמטבח זה...

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ כבוד השף

כבוד השף: שף פנחסוב גבריאל מסעדת קפה מרקו - איטלקיה קטנה
פנחסוב גבריאל 29 נשוי לטלי +1 שף סוג 4 בטבחות ומנהל מסעדת קפה מרקו- איטלקיה קטנה, בדיזנגוף. איך הגעת לתחום? האמת שהכול התחיל עוד בילדות. בגיל 15 הגעתי לעבודה של אבי, שף ואזרח עובד צה''ל....

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ כבוד השף

שף עידו מדר
בן 41, בזוגיות, קפה 'תפוז בטבע' פארק הרצליה + 'השף הבריא' מתי ידעת שהמטבח זה המקום שלך ? מגיל ממש צעיר בערך מגיל 12. כבר בגיל 14 הייתי נוסע באוטובוס לתנובה, המרכז לתרבות ומגזין בש"ד בן גוריון...

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ כבוד השף

כבוד השף: שף אבי בראל
השף אבי בראל, בן 36, נשוי + 2 , השף הראשי של רשת Burgerim מ-2014. אחראי על עבודתם על 65 סניפי הרשת. בראל התמנה לשף ראשי של רשת Burgerim באוגוסט 2014 ואמון על עבודתם של....

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ כבוד השף

כבוד השף: שף רובי קורדובי
שף רובי קורדובי שף רשת "בנדורה", בן 53, נשוי+3, גר במודיעין מתי ידעת שהמטבח זה המקום שלך ? בגיל 27 לאחר עבודה במטבחים מגיל 13 הבנתי שזה המקצוע שאני רוצה לעבוד בו. איך הקריירה שלך התגלגלה? ...

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ כבוד השף

כבוד השף: שף מאיר רוזנברג
מאיר רוזנברג, נשוי + 3 בנות, מנהל מגמת אומנות הבישול במכללת רימונים. מתי ידעת שהמטבח זה המקום שלך ? בצבא "נגעתי מעט במטבח" למרות שהייתי סגן מפקד ספינה בחיל הים ושם התחיל הנושא "לדגדג לי בעצמות"...

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ כבוד השף

כבוד השף: שף ירון אלטיט
בן 37, נשוי +2, שף ובעלים של רשת ריבר מתי ידעת שהמטבח זה המקום שלך ? מהיום הראשון שנחשפתי לעולם הבישול. איך הקריירה שלך התגלגלה? את תחילת דרכי התחלתי דווקא כשנחשפתי לבישוליה של אימא שלי...

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ כבוד השף

תומר תותי: שף קונדיטור - בייגלה קפה
השף תומר תותי, בן 35, נשוי +3, בעלים של בייגל קפה, עמק רפאים 46 ירושלים, מספר למזון פלוס על דרכו המקצועית בענף....

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ כבוד השף

כבוד השף: אסף שנער, שף ושותף, 'חוות צוק' המעדניה
אסף שנער, 41, נשוי + ילד, שף ושותף ב'חוות צוק-המעדניה' (רמת אביב החדשה), מדווח למזון פלוס שידע שהמטבח הוא המקום בשבילו רק בשלב מאוחר בקריירה....

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ כבוד השף

כבוד השף אריאל כהן
ראיון מיוחד עם השף אריאל כהן ממסעדת "מרינדו אחד העם" בתל אביב, ומסעדת "מרינדו" - מול הכניסה לקיבוץ עין גב...

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ כבוד השף

כבוד השף: דניאל קורסונוב, שף ראשי במלון פלאזה נצרת עילית
בן 32, מתגורר בנצרת עילית, נשוי + 1. מזה שנה שף המלון. איך הגעת לתחום? מגיל ממש צעיר אפשר להגיד שהתאהבתי במטבח. ההורים שלי היו עסוקים כל הזמן בעבודות וכילד גדלתי עם מפתח על הצוואר...

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ כבוד השף

כבוד השף: שף צור ליפשיץ
שף צור ליפשיץ, בראיון מיוחד למזון פלוס, מספר על דרכו המקצועית המרתקת בענף המזון....

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ כבוד השף

כבוד השף מירי זורגר מירי זורגר שפית, קונדיטורית ויועצת קולינרית
מירי זורגר שפית, קונדיטורית ויועצת קולינרית, בעלת קייטרינג בוטיק המשרת אירועים עסקיים, שמחות משפחתיות והרמות כוסית של בני העשירון העליון, מדווחת למזון+ על דרכה המקצועית בענף....

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ כבוד השף

כבוד השף: שף מיקי סויסה
שף מיקי סויסה, נשוי לנטלי ואב לרון. בוגר בית ספר תדמור, וכיום עובד כשף מסעדת לונה באשקלון, מנהל המרכז הקולינארי לסדנאות בישול "נסלי" באשקלון, מדריך בבית ספר אמית במגמת טבחות ומרצה בתדמור ....

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ כבוד השף

כבוד השף: אילן פנחס, שף רשת BBB
אילן פנחס, 38, נשוי ואב לנגה בת 8, שף רשת BBB, מקצוע טבח. אילן מספר איך הגיעת לתחום, כאשר כבר בילדותו הרגיש משיכה חזקה למטבח. תמיד רצה לבשל יחד עם האם והסבתא, אך בשל המנטאליות...

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ כבוד השף

כבוד השף: שף סולטן אסעד אל-פול, המסעדה הבדואית "אלסולטן"
סולטן אסעד אל-פול (44) מנהל ביחד עם אחיו מוחמד, את המסעדה הבדואית "אלסולטן" בכניסה ליישוב הבדואי "בית זרזיר" שבעמק יזרעאל. אב לחמישה ילדים: שימא (בת 11), עלי (בן 13), מחמוד (בן 14.5).....

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ כבוד השף

שף יפתח צפריר
שף כפר הנופש "נופי גונן" בקיבוץ גונן

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ כבוד השף

כבוד השף: שף אלירן עמר
מי אתה, שף אלירן עמר? שמי אלירן עמר, בן 30, נשוי פלוס שלוש לאישה מקסימה בשם שירה. היום אני שף סוג 4 במסעדת גורמה אקספרס שי ודרור, במגדלי לוינשטין בתל-אביב. איך בכלל התגלגלת לתחום? קודם כל....

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ כבוד השף

מספר עמודים: 2
 1  2   הבא   
כניסה חופשית
למהדורה הדיגיטלית

יש להקליק על השער ולהמתין לטעינה
לצפייה באינטרנט, בסמארטפון ובטאבלט
לארכיון מזון+
 
תערוכות, כנסים וימי עיון
 
אתר השפים ICPA
(בחסות מזון+) 
 
התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל - ICPA
www.icpa-israel.co.il

 
 הוספה למועדפים    |   חזור למעלה    |    הפוך לעמוד הבית    |    מפת האתר    | 


 © כל הזכויות באתר זה שמורות לחברת מירב-דסקלו הפקות בע"מ

לייבסיטי - בניית אתרים