מבזק  חדשות
 
הרשם לקבלת עדכונים
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
תפקיד/מקצוע

Wine Israel
מחירים לנוחותך




קייטרינג

אינדקס חברות קייטרינג:
קראו ביקורות, וערכו
השוואת מחירים

www.cateringo.co.il

 
קטלוגים דיגיטליים

 
טיפים שימושיים לאפייה מוצלחת
באדיבות הקונדיטורים של האקדמיה הקולינרית 'לגעת באוכל'

 

כדי לחדד את טעמי האגוזים, גרעינים, אגוזי לוז – ניתן לקלות אותם בתנור בחום 200 מעלות, כ- 10 דקות לקרר ואז לעבד אותם עם הבצק.
לקבלת לחמים ועוגות כמו של קונדיטוריה עדיף להשתמש בקוביית שמרים טריים. הטעמים והניחוחות יהפכו את המטבח למעין קונדיטוריה קטנה.
מטריצה לשדרוג האפייה - פעם היינו יוצרים "נחשים" מבצק ליצירת רשת לקישוט מאפים. בעזרת המטריצה תחסכו זמן רב ותיהנו מתוצאות מושלמות – ממש כמו בקונדיטוריה.
ניתן לזגג את המאפים לאחר שהתקררו בפונדנט שניתן לקנות בלגעת באוכל.
מיקרופליין כבר יש לך? - פומפייה חדה הבנויה על עיקרון של סכיני גילוח ומיועדת לגירוד קליפת לימון, תפוז, פרמג'ן ושוקולד. הפומפייה מאפשרת גרידה חזקה במיוחד.
להמיס שוקולד נכון ומהר- ניתן להמיס במיקרוגל אך כדי למנוע שריפת השוקולד יש לבצע את ההמסה בשלבים: לחמם 20 שניות, לערבב, ושוב להכניס ל- 10 שניות נוספות עד להמסה מלאה.
שקיות לסינון גבינה - להכנת עוגות גבינה מומלץ להשתמש בגבינה ללא נוזלים בעזרת שקיות סינון מיוחדות שמתאימות גם לבישול מרכיבי החמין.
משקל דיגיטלי - פריט חובה לכל אופה. היום יש מגוון משקלים וביניהם מעוצבים שמוסיפים טאצ' מקצועי למטבח.
הידעת? אבקת חלב מצוינת להכנת קרואסונים ומסייעת להכנת בצק נימוח ואיכותי.


 

הרשמו כאן חינם לקבלת עדכונים ממזון+
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
Bookmark and Share
Back שלח לחבר הדפס
+ הוסף תגובה חדשה
תגובות:
Loading בטעינה...
כניסה חופשית
למהדורה הדיגיטלית

יש להקליק על השער ולהמתין לטעינה
לצפייה באינטרנט, בסמארטפון ובטאבלט
לארכיון מזון+
 
תערוכות, כנסים וימי עיון
 
אתר השפים ICPA
(בחסות מזון+) 
 
התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל - ICPA
www.icpa-israel.co.il

 
 הוספה למועדפים    |   חזור למעלה    |    הפוך לעמוד הבית    |    מפת האתר    | 


 © כל הזכויות באתר זה שמורות לחברת מירב-דסקלו הפקות בע"מ

לייבסיטי - בניית אתרים