CULINARY 2017: התערוכה השנתית למזון וקולינריה
לשוק המקצועי 12-13 ביוני, מרכז הכנסים דן פנורמה ת"א
שירות מזון+
2017 Culinary - התערוכה השנתית למזון ולקולינריה – תתקיים השנה בפעם החמישית.
התערוכה שמבססת את מעמדה כאירוע האוכל המקצועי ביותר, גדלה ומתפתחת מידי שנה, ומרכזת תחת קורת גג אחת תצוגה של עשרות יצרני מזון מקומיים ומיובאים, החל מיצרני בוטיק ועד חברות מזון גדולות ומובילות.
התערוכה מיועדת לשוק המקצועי ושואבת אליה מדי שנה אלפי מבקרים ובהם שפים, מסעדנים, מלונאים, קונדיטורים, קייטררים ובעלי אולמות אירועים, בעלי בתי קפה, עיתונאי אוכל, בלוגרים ועוד.
גם השנה הפאנלים שיתקיימו לצד התערוכה יתמקדו בנושאים שמעסיקים את הקולינריה בישראל. את הפאנלים ינחו עיתונאי אוכל מהשורה הראשונה ומשתתפים בהם שפים ומסעדנים בכירים.
ניהול והפקה: סטודיו בן עמי יו"ר התערוכה: חיים שפיגל, ראש אגף מזון ומשקאות, מלונות דן