מבזק  חדשות
 
הרשם לקבלת עדכונים
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
תפקיד/מקצוע

Wine Israel
מחירים לנוחותך




קייטרינג

אינדקס חברות קייטרינג:
קראו ביקורות, וערכו
השוואת מחירים

www.cateringo.co.il

 
קטלוגים דיגיטליים

 
שאול בן אדרת ערך פסטיבל דלועים קייצי
בכל ארבע המסעדות
שרות מזון+ 
 
 
השף שאול בן אדרת משיק פסטיבל שכולו דלעת וקישואים שיתקיים בכל ארבע המסעדות שבבעלותו; קימל, קימל בגלבוע, התרנגול הכחול ובאסייתית החדשה שלו Mr. & Mrs. Lee. 'פסטיבל הדלועים' נולד בעקבות עבודה משותפת רבת שנים בין בן אדרת עם מגדלים של תוצרת מקומית , ביניהם עדי אוסטרובסקי ממושב צופית שבשרון, מומחה בעל שם בגידול מיני דלועים ועשבי תיבול.
במסגרת הפסטיבל יצר בן אדרת תפריט מיוחד המשלב, בדרך זו או אחרת, דלועים במנות השונות בהתאם לאופייה של המסעדה, ההשראה והסגנון. כך למשל, בקימל הכפרית תמצאו ריזוטו דלעת, חלב קוקוס, ג'ינג'ר למון גראס וזוקיני, דלורית במילוי בשר טלה ופיסטוקים, סרטי זוקיני ומרווה, או מנה עדינה של קרפצ'יו דלעת, סשימי טונה ברוטב גספצ'יו אפרסק ושקדים. בקימל בגלבוע הצפונית יוגשו במסגרת הפסטיבל מנות כמו: מרק קרם דלעת, מנגולד, קרוטונים ושמנת חמוצה, תבשיל שוק אווז, צ'אטני מנגו על פירה דלעת וג'ינג'ר ודלעת ערמונים אפויה, עשבי תיבול, קוויאר של עדשים שחורות וטופי פריך. במסעדת 'התרנגול הכחול' התוססת ייכבו מנות כמו דלעת ערמונים במילוי פולנטה אפויה ותבשיל שקדי עגל ביין אדום, כבד אווז צלוי עם דלעת מעושנת וצ'אטני ענבים, סנדוויץ' פילה לברק עם פרוסות דלעת צלויה וקראמבל אגוזים ספייסי.


 

הרשמו כאן חינם לקבלת עדכונים ממזון+
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
Bookmark and Share
Back שלח לחבר הדפס
כניסה חופשית
למהדורה הדיגיטלית

יש להקליק על השער ולהמתין לטעינה
לצפייה באינטרנט, בסמארטפון ובטאבלט
לארכיון מזון+
 
תערוכות, כנסים וימי עיון
 
אתר השפים ICPA
(בחסות מזון+) 
 
התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל - ICPA
www.icpa-israel.co.il

 
 הוספה למועדפים    |   חזור למעלה    |    הפוך לעמוד הבית    |    מפת האתר    | 


 © כל הזכויות באתר זה שמורות לחברת מירב-דסקלו הפקות בע"מ

לייבסיטי - בניית אתרים