מבזק  חדשות
 
הרשם לקבלת עדכונים
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
תפקיד/מקצוע

Wine Israel
מחירים לנוחותך




קייטרינג

אינדקס חברות קייטרינג:
קראו ביקורות, וערכו
השוואת מחירים

www.cateringo.co.il

 
קטלוגים דיגיטליים

 
גאדג'ט חדש מעניק ציון לבשר אם הוא עשוי היטב
9/06/2015 
דיתה שמואלי, שירות מזון+ 
 
 

ההייטק מגיע גם למטבח ולמנגל. חברת אגרולן מרמת הגולן - "בירת הבקר של ישראל", מציעה גאדג'ט חדשני שמצפצף כשנתח הבשר מוכן במטבח או בטבע
יש כאלו הטוענים שהסטייק מוכן לאחר שהופכים אותו פעם אחת, אחרים טוענים שצריך לעבוד עם צריבה וסגירת הנתחים כדי לשמור אותם עסיסיים. מתקן אלקטרוני חדשני של חברת אגרולן מרמת הגולן, "בירת הבקר של ישראל", שם סוף לויכוחים ויגלה מה הקבב או הסטייק "מרגישים" ומתי הם מוכנים עבורכם.
מעתה אין צורך בניחושים אם נתח הבשר עשוי במידה הראויה – מתקן אלקטרוני יצפצף בדיוק ברגע שהנתח עשוי במידה הנדרשת: well done, rare medium ואף יעניק "ציון" למידת המוכנות של הבשר.
המתקן של אגרולן עשוי מדקר שאותו נועצים בנתח הבשר בעודו בתנור או על המנגל ומצג אלקטרוני שבו יש להזין את מידת ההכנה הרצויה וסוג הבשר לפי חלוקה של עוף, בקר או כבש. ציוד עמיד עד לטמפרטורה של 250 מעלות.

המד מתאים גם למטבחים פרטיים וגדולים ומקל על הכנת המבורגרים וסטייקים רבים במקביל.

 

הרשמו כאן חינם לקבלת עדכונים ממזון+
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
Bookmark and Share
Back שלח לחבר הדפס
כניסה חופשית
למהדורה הדיגיטלית

יש להקליק על השער ולהמתין לטעינה
לצפייה באינטרנט, בסמארטפון ובטאבלט
לארכיון מזון+
 
תערוכות, כנסים וימי עיון
 
אתר השפים ICPA
(בחסות מזון+) 
 
התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל - ICPA
www.icpa-israel.co.il

 
 הוספה למועדפים    |   חזור למעלה    |    הפוך לעמוד הבית    |    מפת האתר    | 


 © כל הזכויות באתר זה שמורות לחברת מירב-דסקלו הפקות בע"מ

לייבסיטי - בניית אתרים