מבזק  חדשות
 
הרשם לקבלת עדכונים
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
תפקיד/מקצוע

Wine Israel
מחירים לנוחותך




קייטרינג

אינדקס חברות קייטרינג:
קראו ביקורות, וערכו
השוואת מחירים

www.cateringo.co.il

 
קטלוגים דיגיטליים

 
יציבות במדד מחירי המזון
שרות מזון+ 
 
מדד מחירי המזון נותר ללא שינוי בחודש מאי. מהלשכה המרכזית לסטטיקה נמסר כי התייקרו במיוחד: ריבות ומרקחות (ב-6.8 אחוזים), ממרח שוקולד (ב-4.7 אחוזים), יינות (ב-3.9 אחוזים), קפה נמס (ב-3.6 אחוזים), אורז (ב-3.3 אחוזים), תה (ב-2.9 אחוזים), בשר בקר קפוא (ב-2.8 אחוזים), משקאות קלים (ב-2.5 אחוזים), גלידות (ב-2.4 אחוזים), סירופים ומייפל (ב-2.4 אחוזים), חטיפים מלוחים (ב-2.1 אחוזים), מיונז (ב-2.1 אחוזים), דבש (ב-2.1 אחוזים), טחינה (ב-2.0 אחוזים), דגים קפואים (ב-1.5 אחוזים), שמן (ב-1.4 אחוזים), שוקולד (ב-1.2 אחוזים), אבקות מרק ותבשילים מוכנים (ב-1.2 אחוזים), בשר כבש (ב-1.1 אחוזים), סוכריות וממתקים שונים (באחוז אחד) וחומץ, חרדל ורטבים (באחוז אחד).
הוזלו במיוחד: גבינות מלוחות (ב-7.8 אחוזים), קרקרים שונים (ב-5.5 אחוזים), אטריות, ספגטי וכו' (ב-4.8 אחוזים), בצק ומוצרי בצק קפואים (ב-4.1 אחוזים), ופלים (ב-3.0 אחוזים), דגנים פריכים (ב-2.5 אחוזים), עוגיות וביסקויטים (ב-2.0 אחוזים), בירה לבנה (ב-1.6 אחוזים), ככר לחם (ב-1.5 אחוזים), חזה עוף והודו (ב-1.4 אחוזים), פיתות (ב-1.4 אחוזים), תרכיזים וסירופים (ב-1.2 אחוזים), לחמניות, בייגלים ובאגטים (ב-1.1 אחוזים), נקניק, פסטרמה ונקניקיות (באחוז אחד) ולחם מיוחד (באחוז אחד).

ירקות ופירות
מדד מחירי הירקות והפירות עלה ב-0.1 אחוז.
מדד מחירי הפירות הטריים עלה ב-4.7 אחוזים; לעומתו מדד מחירי הירקות הטריים ירד ב-3.8 אחוזים. מדד מחירי הירקות הקפואים, הכבושים והמשומרים עלה ב-1.2 אחוזים ומדד מחירי הפירות המשומרים והיבשים עלה אף הוא ב-1.2 אחוזים.
מבין הפירות הטריים התייקרו במיוחד: אבוקדו (ב-33.0 אחוזים), קיווי (ב-17.9 אחוזים), תפוזים (ב-10.8 אחוזים), לימונים (ב-9.9 אחוזים), אבטיחים (ב-7.1 אחוזים לעומת אוגוסט 2013) אגסים (ב-5.6 אחוזים), תפוחי-עץ (ב-3.9 אחוזים) ואפרסקים (ב-3.3 אחוזים לעומת ספטמבר 2013)
הוזלו במיוחד: מלונים (ב-21.0 אחוזים).

מבין הירקות הטרים הוזלו במיוחד: קלחי תירס (ב-33.4 אחוזים), עגבניות (ב-26.4 אחוזים), ארטישוק (ב-15.6 אחוזים), סלק (ב-4.2 אחוזים), שעועית טרייה (ב-4.0 אחוזים), גזר (ב-3.2 אחוזים), צנון וצנונית (ב-2.9 אחוזים), נבטים (ב-2.5 אחוזים), ירק עלים (ב-2.5 אחוזים), קישואים (ב-1.6 אחוזים), בצל (ב-1.6 אחוזים) ושום יבש (ב-1.5 אחוזים).
התייקרו במיוחד: כרובית (ב-19.1 אחוזים), מלפפונים (ב-11.0 אחוזים), ברוקולי (ב-8.9 אחוזים), שומר (ב-8.0 אחוזים), חצילים (ב-6.9 אחוזים), כרוב (ב-3.0 אחוזים), דלעת (ב-2.5 אחוזים) ותפוחי אדמה (ב-1.2 אחוזים).
מבין הירקות והפירות המעובדים התייקרו במיוחד: צימוקים (ב-14.4 אחוזים), ירקות קפואים (ב-6.2 אחוזים), אגוזים ופיסטוקים (ב-2.4 אחוזים), סלטי ירקות מוכנים (ב-2.4 אחוזים) וירקות כבושים (ב-1.1 אחוזים).
הוזלו במיוחד: מלפפונים כבושים (ב-2.7 אחוזים), שימורי קטניות וירקות (ב-1.5 אחוזים), זיתים (ב-1.3 אחוזים) וגרעינים לפיצוח (ב-1.3 אחוזים).
 

הרשמו כאן חינם לקבלת עדכונים ממזון+
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
Bookmark and Share
Back שלח לחבר הדפס
+ הוסף תגובה חדשה
תגובות:
Loading בטעינה...
כניסה חופשית
למהדורה הדיגיטלית

יש להקליק על השער ולהמתין לטעינה
לצפייה באינטרנט, בסמארטפון ובטאבלט
לארכיון מזון+
 
תערוכות, כנסים וימי עיון
 
אתר השפים ICPA
(בחסות מזון+) 
 
התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל - ICPA
www.icpa-israel.co.il

 
 הוספה למועדפים    |   חזור למעלה    |    הפוך לעמוד הבית    |    מפת האתר    | 


 © כל הזכויות באתר זה שמורות לחברת מירב-דסקלו הפקות בע"מ

לייבסיטי - בניית אתרים