הרשם לקבלת עדכונים
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
תפקיד/מקצוע

Wine Israel
מחירים לנוחותך




קייטרינג

אינדקס חברות קייטרינג:
קראו ביקורות, וערכו
השוואת מחירים

www.cateringo.co.il

 
קטלוגים דיגיטליים

 
מתכון לחמין בשרי עם תאנים וחמוציות של השף משה קצ'וקי
שירות מזון+ 
 

חמין פירות יבשים וחומוס של השף משה קצ'וקי להדר סיטי טאואר רמת גן
לסופ'ש חמים וטעים במיוחד

חומרים ל 10 סועדים

2 בצלים גדולים חתוכים לקוביות
1.5 ק'ג בקר צלעות עם עצם חתוך לקוביות גדולות
5 יח' תפ'א גדולים חתוכים לקוביות
100 גרם משמש מיובש
100 גרם שזיף מיובש ללא גרעין
100 גרם תאנים מיובשות
100 גרם חמוציות
5 כפות סילאן
4 כפות שמן קנולה
שיני שום קלופות מראש שלם
300 גרם חומוס מושרה
כף מלח
כפית פלפל שחור
כפית כמון טחון
כפית גרגירי כוסברה
מקל קינמון אחד
3 ליטר מים

אופן ההכנה:
בסיר גבוהה מחמים את השמן ומטגנים את הבצל עד לצבע זהוב, מוסיפים את שיני השום וקוביות הבשר ומטגנים יחד עד לסגירת הבשר.
מוסיפים את תפוחי האדמה ומטגנים קלות.
מוסיפים את הסילאן, גרגירי החומוס, המים ומרתיחים, מתבלים בכל חומרי הטעם ומבשלים למשך שעתיים.
בשלב שני מוסיפים את כל הפירות היבשים ומבשלים לעוד כחצי שעה.
מעבירים לפלטת שבת (אפשרות נוספת לתנור בחום של 110 מעלות או סיר חשמלי) למשך 24 שעות.
מומלץ להגיש בקדירה מרכזית ביום חורפי
בתאבון

הרשמו כאן חינם לקבלת עדכונים ממזון+
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
Bookmark and Share
Back שלח לחבר הדפס
+ הוסף תגובה חדשה
תגובות: (צפה ב-  תגובות בעמוד זה)
Loading בטעינה...
כניסה חופשית
למהדורה הדיגיטלית

יש להקליק על השער ולהמתין לטעינה
לצפייה באינטרנט, בסמארטפון ובטאבלט
לארכיון מזון+
 
תערוכות, כנסים וימי עיון
 
אתר השפים ICPA
(בחסות מזון+) 
 
התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל - ICPA
www.icpa-israel.co.il

 
 הוספה למועדפים    |   חזור למעלה    |    הפוך לעמוד הבית    |    מפת האתר    | 


 © כל הזכויות באתר זה שמורות לחברת מירב-דסקלו הפקות בע"מ

לייבסיטי - בניית אתרים