הרשם לקבלת עדכונים
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
תפקיד/מקצוע

Wine Israel
מחירים לנוחותך




קייטרינג

אינדקס חברות קייטרינג:
קראו ביקורות, וערכו
השוואת מחירים

www.cateringo.co.il

 
קטלוגים דיגיטליים

 
טיפים ומתכונים להכנת קבבים איכותיים
שרות מזון+ 
 
 

טיפים להכנת קבבים 'על האש' 'מאסלי עמוס' :
1. הפשרת המוצר:
העברת המוצר ערב קודם מהמקפיא למקרר ושעתיים קודם הצלייה להניח על השיש (לא בשמש)
2. להכנה מהירה ולמניעת הדבקות המוצר יש לשמן את המנגל בעזרת בצל חצוי תיבול בקערית שמן.
3. מומלץ לשטח את הקציצה בעזרת יד רטובה או משומנת.
4. את הקציצה יש להניח על אש בינונית למניעת צריבה חיצונית ואי בישול פנימי.
המוצרים טעימים מאוד גם בחימום חוזר במיקרו. לכן במידה ונשארו קציצות מופשרות לא צלויות מומלץ בחום לא להקפיא שוב את המוצר (למרות שניתן לעשות זאת) אלא לצלות אות כל המנה לצנן אותה ולהכניס למקרר וברגע שמתחשק לחמם 2-3 דק' במיקרו והטעם גן עדן כמו שיצא עכשיו מהמנגל.
הקבבים מתאימים לצלייה במנגל, לצלייה במחבת פסים, ולבישול בתנור על רשת עם מגש מים מתחת.
מותג 'אסלי עמוס' מתמחים במוצרי בשר בוטיק. בשנת  1962 ייסד קצב צעיר ונמרץ בשם עמוס בן דוד , אטליז צנוע בגן תמר ביפו.

 

הרשמו כאן חינם לקבלת עדכונים ממזון+
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה

+ הוסף תגובה חדשה
תגובות:
Loading בטעינה...
כניסה חופשית
למהדורה הדיגיטלית

יש להקליק על השער ולהמתין לטעינה
לצפייה באינטרנט, בסמארטפון ובטאבלט
לארכיון מזון+
 
תערוכות, כנסים וימי עיון
 
אתר השפים ICPA
(בחסות מזון+) 
 
התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל - ICPA
www.icpa-israel.co.il

 
 הוספה למועדפים    |   חזור למעלה    |    הפוך לעמוד הבית    |    מפת האתר    | 


 © כל הזכויות באתר זה שמורות לחברת מירב-דסקלו הפקות בע"מ

לייבסיטי - בניית אתרים