הרשם לקבלת עדכונים
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
תפקיד/מקצוע

   
Wine Israel
מחירים לנוחותך




קייטרינג

אינדקס חברות קייטרינג:
קראו ביקורות, וערכו
השוואת מחירים

www.cateringo.co.il

 
קטלוגים דיגיטליים

 
לא כולל שירות!
באירוע ערב חגיגי חשף אייל יקר, המנכ"ל הנכנס של חברת קירוסקאי, את מערך שירות הלקוחות החדש והבטיח להפוך ולהיות החברה המובילה בישראל גם בתחום השירות.  
יערית טרבלסי
צילום: דימה גרינברג
 
לפני כשנה וחצי התמזגו שלוש החברות המובילות בישראל בתחום הציוד והשירות למטבחים ללקוחות עסקיים ומוסדיים, במטרה לייצר קורת גג אחת לכל ההיבטים הכרוכים בהקמה ובתפעול של מטבחים מקצועיים: חברת קירוסקאי, הספקית והיבואנית הגדולה בישראל למוצרי מטבח מקצועיים של מיטב המותגים הבינלאומיים; חברת פלבם מקיבוץ עין חרוד, יצרנית ויבואנית של ציוד למטבחים מוסדיים וארגונים, בעלת התמחות ייחודית וניסיון רב שנים בניהול פרויקטים מורכבים למטבחים גדולים; וחברת פילב, מקבוצת פל, שהנה חברת השירות והאחריות למוצרי חשמל הגדולה בישראל, המעניקה שירות למרבית יבואניות מוצרי החשמל הביתיים בישראל.
לצד היתרונות הרבים שהעניק המיזוג התעוררו גם לא מעט קשיים והתחום שנפגע בצורה הרבה ביותר היה תחום השירות. "הליך מיזוג הוא הליך מורכב מטבעו, ולצערי בשנת המיזוג הראשונה שילמנו מחיר יקר ברמת השירות הניתן ללקוחותינו", אומר אייל יקר- מנכ"ל החברה הנכנס. "עם כניסתי לתפקיד, לפני כארבעה חודשים, שמתי לי כמטרה עליונה להפוך את הקערה על פיה ולהעניק ללקוחותינו שירות בסטנדרט שעוד לא היה כמותו בישראל".
ואכן, בחצי השנה האחרונה חלו שינויים רבים במערך שירות החברה ביניהם הגדלת מספר הטכנאים ל-15 טכנאים עובדי חברה, מענה טלפוני תוך 7 שניות, הגעת טכנאים תוך 48 שעות, הגדלת מלאי חלקי החילוף ועוד.  
"לאחר למעלה מ-25 שנות פעילות מול השוק המקצועי, יש לי הבנה עמוקה מאוד לגבי צרכי הלקוחות בסקטורים האלה. החברות בהן עבדתי התבלטו תמיד בתחום השירות, וזה היה המפתח שגרם להן להיות מובילות בתחומם. בעידן המודרני בו אנו חיים רמת השירות היא הגורם המרכזי בהחלטת הלקוח לגבי החברה איתה יעבוד.
"אני מאמין ששירות מעניקים אנשים ויודע שהאנשים העובדים בחברה הם בראש ובראשונה המפתח להצלחתה. הם אלו שבסופו של דבר מגיעים לנקודת הממשק עם הלקוח והאחריות שלהם היא לדאוג לשביעות הלקוחות. אבל, על מנת שהם יוכלו להעניק את השירות הטוב ביותר, האחריות שלי כמנכ"ל היא לדאוג לשביעות רצון העובדים בחברה כשאני אעשה את מלאכתי והעובדים את מלאכתם, נוביל את הלקוח לשביעות רצון מלאה".
על מנת להציג את משנתו בנושא השירות יזמה החברה ארוחת ערב חגיגית שכותרתה 'ערב טעימות מתפריט השירות החדש'. לאירוע הוזמנו הגורמים המקצועיים בענף התכנון והייעוץ לבתי עסק מוסדיים, בעלי מסעדות ומספר לקוחות מצומצם כמו דרור זוננשיין הבעלים של 'תכנון מערכות מזון'; אמנון עוזרי, מנכ"ל 'נחשון תכנון מערכות מזון'; ירון תלמי, מנכ"ל של 'סיסתמה- ייעוץ וניהול מערכות מזון והסעדה'; פיני שני, הבעלים של 'תכנון וניהול פרויקטים'; אבי לופו, הבעלים של 'אור תכנון מטבחים מוסדיים'; ועוד.
את האירוע פתח אייל יקר עם הצגת תפיסת השירות של החברה והשקת מערך השירות החדש, תוך שהוא סוקר את המצב כפי שהיה, את המצב היום ואת התוכניות העתידיות שכוללות בין היתר הגעה של טכנאים תוך 24 שעות, מתן מענה גם בימי שישי ועוד. "עשינו כברת דרך ארוכה", ציין יקר, "אבל עוד נכונה לנו עבודה רבה ואנחנו פועלים ללא לאות עד שנהיה החברה המובילה בישראל גם בתחום שירות הלקוחות.
כדי להישאר עם היד על הדופק, אנו מבצעים סקרי לקוחות חמים לאחר הגעת הטכנאי ללקוח וכן סקרי שירות שוטפים הנערכים על ידי חברה חיצונית בקרב כ-200 לקוחות בחודש. כל קטגוריה שמקבלת בסקר ציון נמוך מ-8 עוברת לטיפולנו המיידי, הן מול הלקוח הספציפי והן לצורך הסקת מסקנות ושיפור עתידי".
לאחר הצגת אמנת השירות, נהנו האורחים ממופע קומי של ערן שחר- "ד"ר התלהבות", שכלל טיפים רבים לניהול החברה, לזוגיות ולחיים.
לדברי יקר הבחירה במופע של ד"ר התלהבות לא היתה שרירותית. "הבחירה בערן שחר- ד"ר התלהבות היתה בחירה טבעית וישירה למקום של החיבור האנושי, בו אנחנו דוגלים. המופע הוא מופע מצחיק, מחבר ומייצר אווירה טובה ושותפות לדרך".
"הערב הזה לא נועד למטרת מכירה", סיכם יקר, "את האירוע היוקרתי והמהנה הזה יזמנו על מנת להדגיש את החשיבות שאנחנו נותנים לשיפור השירות, להציג את הדרך שעשינו בחצי השנה האחרונה ולחשוף בפני לקוחותינו הנאמנים את מה שעוד עתיד להגיע".

 

הרשמו כאן חינם לקבלת עדכונים ממזון+
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
Bookmark and Share
Back שלח לחבר הדפס
+ הוסף תגובה חדשה
תגובות:
Loading בטעינה...
כניסה חופשית
למהדורה הדיגיטלית

יש להקליק על השער ולהמתין לטעינה
לצפייה באינטרנט, בסמארטפון ובטאבלט
לארכיון מזון+
 
תערוכות, כנסים וימי עיון
 
אתר השפים ICPA
(בחסות מזון+) 
 
התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל - ICPA
www.icpa-israel.co.il

 
 הוספה למועדפים    |   חזור למעלה    |    הפוך לעמוד הבית    |    מפת האתר    | 


 © כל הזכויות באתר זה שמורות לחברת מירב-דסקלו הפקות בע"מ

לייבסיטי - בניית אתרים