מבזק  חדשות
 
הרשם לקבלת עדכונים
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
תפקיד/מקצוע

Wine Israel
מחירים לנוחותך




קייטרינג

אינדקס חברות קייטרינג:
קראו ביקורות, וערכו
השוואת מחירים

www.cateringo.co.il

 
קטלוגים דיגיטליים

 
מתכון להכנת מלבי
באדיבות חוות צברי אורלי שבדרום
 
 


קינוח ליום מתוק

מלבי סברס קריר מחוות צברי אורלי

מלבי סברס / שחר בלום, קונדיטור חוות צברי אורלי

החומרים ל-4 מנות:

4 כוסות מיץ סברס אדום מחוות צברי אורלי

4 כפות גדושות קורנפלור

1 כף סוכר

לקישוט:

2 כפות מי ורדים

חופן בוטנים קצוצים

חופן קוקוס

 

אופן ההכנה:

1מקלפים את הסברס, מכניסים למסחטת מיץ או לבלנדר ומסננים את הגרעינים.

2משאירים 1/2 כוס מיץ במקרר, לערבוב עם הקורנפלור, ואת שאר המיץ מרתיחים בסיר.

3מערבבים את הקורנפלור עם 1/2 כוס מיץ סברס קר, עד שאין גושים, ומוסיפים את התערובת לסיר.

  מוסיפים את הסוכר למיץ הסברס.

5 מערבבים עד שהתערובת נקרשת, אך לא מתקשה מדי.

6מוזגים לכוסות הגשה.

7 מכניסים למקרר לשעתיים לפחות, עד שהמלבי מתייצב.

8.       לקישוט: מטפטפים מעל כל כוס מעט מי ורדים, ועליהם בוטנים וקוקוס.


 

הרשמו כאן חינם לקבלת עדכונים ממזון+
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
Bookmark and Share
Back שלח לחבר הדפס
כניסה חופשית
למהדורה הדיגיטלית

יש להקליק על השער ולהמתין לטעינה
לצפייה באינטרנט, בסמארטפון ובטאבלט
לארכיון מזון+
 
תערוכות, כנסים וימי עיון
 
אתר השפים ICPA
(בחסות מזון+) 
 
התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל - ICPA
www.icpa-israel.co.il

 
 הוספה למועדפים    |   חזור למעלה    |    הפוך לעמוד הבית    |    מפת האתר    | 


 © כל הזכויות באתר זה שמורות לחברת מירב-דסקלו הפקות בע"מ

לייבסיטי - בניית אתרים