הרשם לקבלת עדכונים
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
תפקיד/מקצוע

   
Wine Israel
מחירים לנוחותך




קייטרינג

אינדקס חברות קייטרינג:
קראו ביקורות, וערכו
השוואת מחירים

www.cateringo.co.il

 
קטלוגים דיגיטליים

 
מתכוני טחינה וחלבה
באדיבות 'בארכה'
 
 

חברת 'בארכה' מציגה מתכוני טחינה וחלבה, טעימים ומיוחדים, שישדרגו לכל אחד את השולחן בארוחת שישי, באירוח חברים או בכל הזדמנות אחרת. 

רצ"ב שמונה מתכונים החל מהמנה הראשונה שאפשר לפתוח עם חציל מטוגן וטחינה, למנה העיקרית, חזה עוף בציפוי טחינה ופיסטוק ועד למנה האחרונה המתוקה, גלידה עם פירורי חלבה.

צילום: עודד מרום



חזה עוף בציפוי טחינה ופיסטוק
מרכיבים:
• חזה עוף שלם
• טחינה מתובלת
• שמן זית
• פיסטוק כתוש
• מחבת טפלון
אופן ההכנה:
למרוח את החזה עוף בטחינה, שמן זית ופיסטוק
לסגור את הצד עליון במחבת טפלון ולהכניס לתנור על חום של  180 מעלות כ-12 דקות. 




מאפה בשר טחון, עגבניות וטחינה
לבצק:
• 2.5 כוסות קמח
• 1 כפית מלח
• 1 כפית סוכר
• 1/2 כפית שמרים
• 3/4 כוס מים

לבשר:
• 250 גרם בשר
• 250 גרם עגבניות קלופות חתוכות לקוביות
• בצל סגול קצוץ
• צ'ילי ירוק
• תבלינים לפי הטעם
• טחינה
• צנוברים
אופן ההכנה:
מערבבים את חומרי המילוי[הבשר]
מכינים את הבצק ומתפיחים כשעה
עושים כדורים מהבצק , ומרדדים לעובי של 1 ס"מ
מניחים בתוכו את המילוי
אופים c-200c180 כ-20 דקות





אטריות קרות עם טחינה ושומשום שחור
אטריות מבושלות ומצוננות
לרוטב:
• 4 כפות טחינה + 2-3 כפות מים
• 2-3 כפות חומץ אורז שחור
• 2-3 כפות סויה
• 2 כפות סוכר חום
• 1 כף שמן שומשום
• 1 כפית שמן זית
• בצל ירוק פרוס דק
• עלי כוסברה
• שומשום שחור ולבן קלוי

חציל מטוגן
• פרוסות עבות או קוביות גדולות של חציל מטוגן.
• צלחת \ מגש \נייר אפיה
• הזלפה של טחינה
• פטרוזיליה קצוצה
• שום קצוץ
• סומאק
• שמן זית
• קונקסה עגבניות [מוצאים בכפית את הגרעינים והנוזלים]
• מלח גס

בטטות צלויות
מרכיבים:
• בטטה חתוכה לפרוסות
• טחינה
• ג'ינג'ר
• שום
• דבש
• פלפל ומלח
• צ'ילי אדום
• סילאן
אופן ההכנה:
שמים בתבנית ברזל טחינה ומעלייה את פרוסות הבטטה. מורחים את השמן ,סילאן, פלפל, מלח ,שום  וג'ינג'ר ואופים בתנור כחצי שעה.



כרובית מטוגנת
מרכיבים ואופן הכנה:
• פרחי כרובית מטוגנים בשמן עמוק
• על פיתה \ לחם שטוח חם
• ביצה קשה
• עלי כוסברה או פטרוזיליה
• טחינה [זליפה חלקית]
• לימון







ממתק פירות יבשים
מרכיבים:
• 200 גרם טחינה גולמית [בהירה]
• 2 כפות סוכר
• 2 כפות מים
• חצי כוס פירות יבשים[לפי הטעם]
• חצי כוס אגוזים

אופן ההכנה:
מערבבים את הטחינה, המים והסוכר לעיסה סמיכה, מכניסים את הפירות היבשים והאגוזים.
מגלגלים לנחש ועוטפים בניילון נצמד ומקפיאים ללילה .
מגלגלים בשומשום מלא וחותכים לפרוסות.
** להגיש קפוא

גלידה עם פירורי חלבה
• כדור גלידה בכוס / בגביע בטעם לפי בחירה
• פירורי חלבה עם פיסטוקים / פקאנים / פולי קקאו
• אגוזים לקישוט


 

הרשמו כאן חינם לקבלת עדכונים ממזון+
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
Bookmark and Share
Back שלח לחבר הדפס
+ הוסף תגובה חדשה
תגובות:
Loading בטעינה...
כניסה חופשית
למהדורה הדיגיטלית

יש להקליק על השער ולהמתין לטעינה
לצפייה באינטרנט, בסמארטפון ובטאבלט
לארכיון מזון+
 
תערוכות, כנסים וימי עיון
 
אתר השפים ICPA
(בחסות מזון+) 
 
התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל - ICPA
www.icpa-israel.co.il

 
 הוספה למועדפים    |   חזור למעלה    |    הפוך לעמוד הבית    |    מפת האתר    | 


 © כל הזכויות באתר זה שמורות לחברת מירב-דסקלו הפקות בע"מ

לייבסיטי - בניית אתרים