הרשם לקבלת עדכונים
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
תפקיד/מקצוע

Wine Israel
מחירים לנוחותך




קייטרינג

אינדקס חברות קייטרינג:
קראו ביקורות, וערכו
השוואת מחירים

www.cateringo.co.il

 
קטלוגים דיגיטליים

 
"להיות שף מבישול לניהול": ספר לימוד חובה לטבחים ושפים
שרות מזון+ 
 
 
כמעט 50 שנה חלפו מאז שנכתב בפעם האחרונה ספר מקצועי בעברית לתחום הטבחות. הספרים/חוברות של השפים יצחק ניקולאי וחנן אפרים שימשו במשך שנים חומר לימודי כמעט יחיד למאות שפים וטבחים. בימים אלו יוצא לאור ספר לימוד יחיד במינו המיועד לטבחים בתחילת דרכם ולשפים בשיא הקריירה. כמעט 500 עמודים של ידע מקצועי בסיסי דרך שיטות בישול מתקדמות ועד תורות ניהול חדשניות שאסף וכתב השף מיקי ניר במשך למעלה מ- 10 שנים. ספר עב כרס על תורת המקצוע, חומר שאסף מעשרות ספרי בישול קלאסיים, מגדולי השפים בעולם.
שף ניר: "לעיתים נעשים קיצורי דרך והשפים שוכחים שהמטבח הקלאסי נוצר ונבנה במשך מאות שנים ע"י שפים מקצועיים שיש ללמוד מניסיונם. חשוב להיות יצירתי, בעל חוש טעם ו"יד טובה". אך השף צריך לדעת גם לנהל, את עובדיו ואת עצמו".
מיקי ניר השתמש בניסיונו המעשי במשך עשרות שנים כשף ראשי בבתי מלון יוקרתיים, בניהול צוותים במטבחים, בהרצאות לשפים ולסטודנטים, לאיסוף חומר מקצועי רב בתחום הניהול של מזון ומשקאות. הספר מחולק לשניים; בחלקו האחד הינו ספר תורות ניהול לשף המקצוען. בחלקו השני זהו ספר תורת המקצוע, תורת החומרים, ידע מקצועי והקרקע היציבה להמשך הדרך.
את הספר בכריכה קשה ניתן לרכוש רק באמצעות משלוח בקשה לכתובת: nilinir@gmail.com. עלותו 280 ₪ לא כולל דמי משלוח (כ-25 ₪).

הרשמו כאן חינם לקבלת עדכונים ממזון+
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
Bookmark and Share
Back שלח לחבר הדפס
+ הוסף תגובה חדשה
תגובות: (צפה ב-  תגובות בעמוד זה)
Loading בטעינה...
כניסה חופשית
למהדורה הדיגיטלית

יש להקליק על השער ולהמתין לטעינה
לצפייה באינטרנט, בסמארטפון ובטאבלט
לארכיון מזון+
 
תערוכות, כנסים וימי עיון
 
אתר השפים ICPA
(בחסות מזון+) 
 
התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל - ICPA
www.icpa-israel.co.il

 
 הוספה למועדפים    |   חזור למעלה    |    הפוך לעמוד הבית    |    מפת האתר    | 


 © כל הזכויות באתר זה שמורות לחברת מירב-דסקלו הפקות בע"מ

לייבסיטי - בניית אתרים