מבזק  חדשות
 
הרשם לקבלת עדכונים
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
תפקיד/מקצוע

Wine Israel
מחירים לנוחותך




קייטרינג

אינדקס חברות קייטרינג:
קראו ביקורות, וערכו
השוואת מחירים

www.cateringo.co.il

 
קטלוגים דיגיטליים

 
מפעל מילועוף  חנך קו תרמי חדש למוצרי עוף
15/07/2015 
דיתה שמואלי, שירות מזון+ 
 
 

חברת מילועוף מרחיבה את פעילותה היצרנית, וחונכת  קו ייצור חדש לעיבוד תרמי (טיגון ואפייה) של מוצרי עוף והודי במפעל המוצרים. הקו החדש, שבפיתוחו הושקעו כ-14 מיליון ₪, נחנך בתום חמישה חודשי הכנה. מנכ"ל מילועוף, שוקי בשן, אמר כי המחלקה התרמית פותחת בפני המפעל אופקי פעילות חדשים.
 לדברי אריה גנץ, מנהל מפעל מוצרים, ויוחאי בן זכרי, טכנולוג המזון במפעל, מדובר במחלקה שמבוססת על הטכנולוגיה המתקדמת והחדשנית ביותר הן בתחום המכשור ההולנדי וגם ב"מנהרת ההקפאה". כושר הייצור של המחלקה במשמרת אחת כ– 125 טון לחודש. כיום מייצרת  חטיבת המוצרים במילועוף מוצרים מוכנים לאפייה ולבישול כגון: שניצלים, קציצות וחלקי עוף, המשוּוקים לשוק המוסדי בלבד. עם השלמת קו הייצור התרמי יועשר המגוון הקיים במוצרים חדשים מוכנים לאכילה לאחר חימום קצר.

 

הרשמו כאן חינם לקבלת עדכונים ממזון+
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
Bookmark and Share
Back שלח לחבר הדפס
כניסה חופשית
למהדורה הדיגיטלית

יש להקליק על השער ולהמתין לטעינה
לצפייה באינטרנט, בסמארטפון ובטאבלט
לארכיון מזון+
 
תערוכות, כנסים וימי עיון
 
אתר השפים ICPA
(בחסות מזון+) 
 
התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל - ICPA
www.icpa-israel.co.il

 
 הוספה למועדפים    |   חזור למעלה    |    הפוך לעמוד הבית    |    מפת האתר    | 


 © כל הזכויות באתר זה שמורות לחברת מירב-דסקלו הפקות בע"מ

לייבסיטי - בניית אתרים