מבזק  חדשות
 
הרשם לקבלת עדכונים
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
תפקיד/מקצוע

Wine Israel
מחירים לנוחותך




קייטרינג

אינדקס חברות קייטרינג:
קראו ביקורות, וערכו
השוואת מחירים

www.cateringo.co.il

 
קטלוגים דיגיטליים

 
מנגו, משמש ושזיף: רטבים לבישול ומתכונים בטעמי פירות
הקיץ של נפטון
29/07/2015 
דיתה שמואלי, שירות מזון+ 
 

בקיץ כולנו נהנים מפירות קיץ מתוקים וטעימים כמו מנגו, שזיף ומשמש. מעתה ניתן להנות מהם גם בארוחות הקיץ עם הרטבים מהסדרה האוריינטלית של נפטון.
אוהבים חריף? נסו את רוטב צ'אטני מנגו חריף שמכיל 21% מנגו על טהרת המטבח ההודי. הרוטב יתאים לבישול, הקפצה, מרינדה והגשה – ויקפיץ את טעמה של כל מנת עוף, בשר וירקות.
נסו גם את רוטב צ'אטני שזיף פיקנטי שמכיל שזיף, מנגו ומשמש – מתאים לבישול, הקפצה, מרינדה והגשה. זהו רוטב ייחודי לנפטון ע ל בסיס פירות ובעל טעם אקזוטי: שילוב של פיקנטיות ומתיקות מעודנת. מתאים לבשרים אבל גם להקפצת ירקות וגם להגשה לצד כל מנה כמטבל.
אוהבים מתוק? נסו את רוטב צ'אטני מנגו מתוק - הגרסה המתוקה יותר  של רוטב הצ'אטני החריף, שילדים מאוד אוהבים.
הרטבים מסדרת הרטבים המצליחה "הסדרה האוריינטלית", מגיעים בבקבוקים חדשניים נוחים לשימוש, המכילים כמות גדולה של רוטב, שתספיק למספר ארוחות. כל בקבוק מתאים לשימוש למשך חצי שנה. בזכות הטעם העשיר, ניתן להשתמש בכמות קטנה יחסית של רוטב כדי לקבל טעם מושלם. הרטבים מתבססים על מתכונים משודרגים , ללא תוספת מונוסודיום גלוטמט, ללא צבעי מאכל ועם חומרי גלם איכותיים ובריאים.

מחיר בקבוק רוטב מהסדרה האוריאנטלית נע בין 13.90-14.90 שקלים.
כל הרטבים כשרים בהשגחת הבד"ץ ירושלים והרבנות באר שבע.
ניתן להשיג ביינות ביתן, חצי חינם , כמעט חינם, לגעת באוכל, ספייסס, ברקת

2 מתכונים לשימוש בבית עם רטבי החברה המחודשים :
שוקי עוף בצ'אטני מנגו חריף (3 מנות)
חומרים
1 צנצנת צאטני מנגו חריף מבית נפטון
6 יח' שוקי עוף
אופן ההכנה :
 מכניסים את העוף לצליה בתנור לכ20 דק' ב180-200 מעלות . מערבבים את הצ'אטני מנגו חריף מבית נפטון ויוצרים מעל העוף.מכניסים לתנור לעוד כ-10 עד 12 דקות עד השחמה ומגישים חם ומיד.

כבדי עוף ופטריות שמפניון בצ'אטני שזיפים פיקנטי ( 3-4 מנות)
5 כפות צ'אטני שזיף פיקנטי מבית נפטון
500 גר' כבדי עוף ( צלויים )
3-4 יח' בצלצלי שאלוט קלופים
סלסלת פטריות שמפניון
1/3 כוס יין
3 כפות שמן
אופן ההכנה :
מחממים את השמן ומאדים את הבצלצלים עד השחמה ,מוסיפים את היין האדום ומרכזים אותו לכדי חציו.
מוסיפים את הפטריות והכבד לאידוי קצר ומסיפים את הצ'אטני הנפלא של נפטון מביאים לרתיחה ומגישים מיד מעוטר בתפרחת בצל ירוק .

 

הרשמו כאן חינם לקבלת עדכונים ממזון+
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
Bookmark and Share
Back שלח לחבר הדפס
כניסה חופשית
למהדורה הדיגיטלית

יש להקליק על השער ולהמתין לטעינה
לצפייה באינטרנט, בסמארטפון ובטאבלט
לארכיון מזון+
 
תערוכות, כנסים וימי עיון
 
אתר השפים ICPA
(בחסות מזון+) 
 
התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל - ICPA
www.icpa-israel.co.il

 
 הוספה למועדפים    |   חזור למעלה    |    הפוך לעמוד הבית    |    מפת האתר    | 


 © כל הזכויות באתר זה שמורות לחברת מירב-דסקלו הפקות בע"מ

לייבסיטי - בניית אתרים