הרשם לקבלת עדכונים
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
תפקיד/מקצוע

Wine Israel
מחירים לנוחותך




קייטרינג

אינדקס חברות קייטרינג:
קראו ביקורות, וערכו
השוואת מחירים

www.cateringo.co.il

 
קטלוגים דיגיטליים

 
נפטון: הגן הסודי
20/09/2015
'נפטון מוצרי מזון בע"מ' היא חברה משפחתית אשר הוקמה בשנת 1981 מתוך אהבה לאוכל בכלל ולתבלינים בפרט. חיבורה של המשפחה לאוכל, ולרצון להשביחו באמצעות טעמים חובקי עולם, נטוע אי שם, בהודו הרחוקה, שם סחרו אבות המשפחה בתבלינים, והתמקצעו בתערובות תיבול שסודם שמור עד היום.

יערית טרבלסי


 
 


לאחר למעלה משלושה עשורים של ותק בשוק התבלינים העולמי, וארבעה דורות של עשייה, חברת נפטון היא אחת מהיבואניות הגדולות בישראל של תבלינים וחומרי גלם לענף המזון. היא מייבאת, מייצרת, משווקת ומייצאת לשוק המוסדי והקמעונאי מגוון תערובות תיבול ייחודיות, תבלינים איכותיים, עשבי תיבול, מבחר רחב של רטבים וממרחים משובחים, תערובות תיבול עשירות לאורז ומוצרים נוספים. "אנחנו משפחה שמייצרת טעמים שמשפחות אוהבות" אומר יונתן גרשון, מנכ"ל החברה ובעליה.
מפעלי החברה ממוקמים בבאר שבע, משתרעים על פני 2,800 מ"ר ומעסיקים עשרות עובדים שמסייעים לשמר את הידע, לתרום לחדשנות ולהקפיד על האיכות- עקרונות העוברים במשפחה מזה ארבעה דורות.

מקפידים על מגוון, מתמקדים באיכות
על מנת לשדרג את טעם האוכל, ולאפשר זאת לבשלנים מתחילים כמו גם למקצוענים, למעוניינים בארוחות גורמה לצד המבקשים להתענג על ארוחות יום יומיות, מקפידים בנפטון להציע ללקוחות מספר סדרות מובחרות של תבלינים, תערובות תיבול, ממרחים, רטבים לבישול ותערובות לאורז, ובין המוצרים המשלימים ניתן למצוא גם תערובות לפלאפל, ציפוי לשניצלים ואבקות מרק.
"כל המוצרים הם כמו ילדיי, אבל אני גאה במיוחד במוצרים בהם אין לנו כמעט מתחרים - צ'אטני מנגו מתוק וחריף וצ'אטני שזיף, קייג'ון, תבלין טוסקנה ותבלין פילדלפיה" אומר גרשון. "אנחנו היצרנים היחידים בישראל של צ'אטני מנגו המבוסס על מתכונים שעברו מדורות קודמים ומכיל אחוז גבוה של פרי המנגו. הרטבים שלנו הם רוטבי פרימיום בצנצנות זכוכית , סמיכים ועשירים בתבלינים ואנחנו היינו הראשונים והמקוריים שייצרו תבליני טוסקנה שגם היום, כשיש בשוק גם תבליני טוסקנה של יצרנים אחרים, נמצאים רחוק מכולם מבחינת הטעם".

שמירה על האיכות היא אחד העקרונות הבולטים בחברה מזה שנים רבות והחברה פועלת תחת תקני איכות מחמירים. " כדי לשמור על איכות לאורך זמן, ללא פספוסים או תקלות, אנחנו מייבאים בעצמנו את חומרי הגלם ומפקחים על המוצר מתחילת התהליך ועד סופו", מסביר גרשון.
חומרי הגלם מגיעים למפעל נפטון ישירות משדות המגדלים ברחבי העולם, בעיקר מהמזרח הרחוק, אינדונזיה, הודו, סין, וספרד. כאן במפעל הם נטחנים ונארזים בטכנולוגיות חדישות, ללא מגע יד אדם, וכך שומרים על טריותם וניחוחם.
"אני לא חוסך באמצעים, כדי להיות תמיד הראשון באיכות", מדגיש יונתן ומוסיף "החברה נאמנה למספר מגדלים נבחרים כבר למעלה משני עשורים ועד סוף 2015 יהיו כל המוצרים ללא מונוסודיום גלוטומט".


עם הפנים לכולם
המוצרים של חברת נפטון נמכרים הן ללקוחות השוק המקצועי והן ללקוחות פרטיים. "כל לקוח חשוב עבורי באותה מידה. פרטי או מקצועי", אומר גרשון. "אנו מעוניינים לספק לכולם את חווית הקנייה הטובה ביותר, המוצרים שלנו חדשניים ומתקדמים טכנולוגית, וכבר פעמיים קיבלנו את פרס החדשנות בתערוכות בחו"ל (פרייבט לייבלובכושרפסט). אין לי ספק שהפרסים מעידים שגם השוק הבינלאומי מכבד ומעריך את תוצרתנו" אומר יונתן.

מגמת צמיחה
השילוב המיוחד בין ידע וסודות שעברו מדורות קודמים, טכנולוגיות חדשניות, קווי ייצור אוטומטיים וחומרי גלם טריים הכרחי למוצרים בעלי צבע עז, טעם משובח וארומה משכרת.
בשנים הקרובות שואפת נפטון להגדיל את הייצוא ולחשוף את המוצרים לאוכלוסיית אירופה וארה"ב, תוך השארת הייצור בישראל, במפעל המתוכנן לגדול פעם נוספת במהלך 2016.
"על מנת להמשיך להיחשב חדשניים, אנו מחויבים לשמירה על שירות מקצועי ואיכותי, גילוי ערנות למגמות חדשות במטבח האתני, מתן מענה לאתגרים מגוונים ופיתוח תערובות תיבול על פי דרישה ייחודית", מסכם גרשון.

--------------
מתכונים לחג המשלבים רטבים מהסדרה האוריינטלית המחודשת של חברת נפטון
       
 
כיסוני פילו ברוטב צ'אטני מתוק מתוק
המצרכים:
1/2 צנצנת רוטב צ'אטני מנגו מתוק נפטון
1/2 ק"ג בשר עוף טחון
2 בצלים קצוצים
100 גר' שקדים חצויים קלויים
4 כפות שמן
1/4 חבילת עלי פילו

אופן ההכנה:
    מחממים את השמן ומטגנים את הבצלים עד השחמה קלה.
    מוסיפים את הבשר ומטגנים יחדיו עד שהבשר משנה את צבעו.
    מוסיפים את רוטב הצ'אטני מנגו מתוק והשקדים ומכבים את האש, ממתינים עד שהבשר יתקרר.
    חוצים ל-4 את עלה הפילו, מניחים במרכז הריבוע 1-2 כפות תערובת בשר, מקפלים את עלה הפילו, מושחים אותו במעט שמן ואופים ב-200-220 מעלות למשך 10-12 דקות.
    להגיש חם.

כנפיים עוף בדבש

המצרכים ל-4 מנות:
1/2 צנצנת רוטב דבש ושום מבית נפטון.
1 ק"ג כנפיים שרופות

אופן ההכנה:
    מכניסים את הכנפיים לתנור בחום 180-200 מעלות לכ – 20 דקות.
    מוציאים ושופכים את הנוזלים המיותרים.
    יוצקים את רוטב השום ודבש מבית  נפטון.
    מכניסים שוב לתנור ל-10-15 דקות נוספות ומגישים חם ומייד.

סלמון אפוי בלימון כבוש ועשבי גינה

המצרכים ל- 4 מנות:
4 כפות לימון כבוש בלאדי מבית נפטון
4 מנות פילה סלומון
צרור פטרוזיליה קצוצה
צרור כוסברה קצוצה
1 כפית שום כתוש מבית נפטון
1 עגבנית חתוכה
מלח ופלפל לפי הטעם
4 כפות שמן זית
אופן ההכנה:
בקערה מערבבים את שמן הזית, עשבי התבלין הקצוצים השום והתבלינים, מורחים את פילה הדג בתערובת ומסדרים מעל את הלימון הכבוש והעגבנייה. מכניסים לתנור שחומם מראש לחום 180-200 לכ-20 דקות. מגישים חם.


 

הרשמו כאן חינם לקבלת עדכונים ממזון+
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
Bookmark and Share
Back שלח לחבר הדפס
כניסה חופשית
למהדורה הדיגיטלית

יש להקליק על השער ולהמתין לטעינה
לצפייה באינטרנט, בסמארטפון ובטאבלט
לארכיון מזון+
 
תערוכות, כנסים וימי עיון
 
אתר השפים ICPA
(בחסות מזון+) 
 
התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל - ICPA
www.icpa-israel.co.il

 
 הוספה למועדפים    |   חזור למעלה    |    הפוך לעמוד הבית    |    מפת האתר    | 


 © כל הזכויות באתר זה שמורות לחברת מירב-דסקלו הפקות בע"מ

לייבסיטי - בניית אתרים