הרשם לקבלת עדכונים
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
תפקיד/מקצוע

Wine Israel
מחירים לנוחותך




קייטרינג

אינדקס חברות קייטרינג:
קראו ביקורות, וערכו
השוואת מחירים

www.cateringo.co.il

 
קטלוגים דיגיטליים

 
כ-45% מהישראלים לא יוותרו על קינוח בסיום כל ארוחה במסעדה
שרות מזון+ 
 
 

תנובה שף, החטיבה המתמחה של קונצרן תנובה בשוק המזון המקצועי, ערכה את סקר הקינוחים הגדול לקראת השקת תנובה שף פטיסרי. הסקר בא ללמד אותנו על ההרגלים של הישראלים בכל הנוגע להזמנת קינוחים במסעדות, קנייה בקונדיטוריות והתחושות המתעוררות אצלנו לצד אכילת קינוחים.  
מן הסקר עולה כי כמחצית מהציבור הישראלי נוהג לחזור למסעדה מסוימת עבור קינוח ספציפי (52%). הקינוחים המועדפים על הציבור בישראל, שעבורם אף יחזרו למסעדה מסוימת מתחלקים לפי האחוזים הבאים:  42% יחזרו בשביל סופלה שוקולד, 39% וופל בלגי, 25% עוגת שוקולד, 23% יחזרו למסעדה בגלל עוגת גבינה. 19% מהישראלים יחזרו למסעדה בגלל מנת הקרם ברולה, 18% גלידה/ סורבה, 17% טרמיסו, 11% קרם בוואריה ורק 7% מהישראלים יחזרו למסעדה בגלל מנת המלבי.
כמעט רוב הישראלים נוהגים להזמין קינוח במסעדות. כ- 45% מהישראלים מדווחים כי יזמינו קינוח במסעדה לעיתים קרובות, או תמיד. 49% מהציבור הבוגר בישראל הצהירו כי אינם אוכלים את הקינוח לבד אלא חולקים עם שאר יושבי השולחן. ישנו מיעוט המקפיד לאכול את הקינוח לגמרי לבד כ - 14% מהישראלים.  17%  מהגברים הישראלים יאכלו קינוח לבד לעומת 11% מהנשים בישראל, אשר מזמינות מנת קינוח לבד. 
 

הרשמו כאן חינם לקבלת עדכונים ממזון+
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה

Go Back  Print  Send Page
כניסה חופשית
למהדורה הדיגיטלית

יש להקליק על השער ולהמתין לטעינה
לצפייה באינטרנט, בסמארטפון ובטאבלט
לארכיון מזון+
 
תערוכות, כנסים וימי עיון
 
אתר השפים ICPA
(בחסות מזון+) 
 
התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל - ICPA
www.icpa-israel.co.il

 
 הוספה למועדפים    |   חזור למעלה    |    הפוך לעמוד הבית    |    מפת האתר    | 


 © כל הזכויות באתר זה שמורות לחברת מירב-דסקלו הפקות בע"מ

לייבסיטי - בניית אתרים