הרשם לקבלת עדכונים
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
תפקיד/מקצוע

   
Wine Israel
מחירים לנוחותך




קייטרינג

אינדקס חברות קייטרינג:
קראו ביקורות, וערכו
השוואת מחירים

www.cateringo.co.il

 
קטלוגים דיגיטליים

 
מתכון לשיפודי סלמון
מאת : נילי בן שימול  למתחם 'נסיה' צומת ראם

 

חומרים :
(4 סועדים)
1/2 קילו סלמון
1 חציל
טימין
ירקות שורש
1 גזר
1 קולורבי
1 סלרי
2 שיני שום
פלפל שחור גרוס
מלח גס גרוס
שמן זית
לימון סחוט
אופן ההכנה
מתבלים את הפרוסות החציל בשמן זית מלח פלפל פורסים את החצילים בעובי 1.5 סמ' צולים את החצילים בתנור בחום של 220 מעלות במשך 10 דקות ומניחים בצד.
מפלטים את הסלמון מהעור וחותכים לקוביות שוות בגודל 2-3  סמ'.
 מכינים משרה  מהטימין שום, פלפל שחור גרוס ,מלח גרוס, שמן זית ולימון טובלים את קוביות הסלמון במשרה  משפדים וצולים בתנור בחום של 220 מעלות במשך 10 דקות
מגישים בצלחת את שפודי הסלמון הצלויים על פרוסות החציל לצד סלט ירקות שורש חי מומלץ לזלף טחינה ירוקה.


 


 

הרשמו כאן חינם לקבלת עדכונים ממזון+
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
+ הוסף תגובה חדשה
תגובות:
Loading בטעינה...
+ שלח משוב
כניסה חופשית
למהדורה הדיגיטלית

יש להקליק על השער ולהמתין לטעינה
לצפייה באינטרנט, בסמארטפון ובטאבלט
לארכיון מזון+
 
תערוכות, כנסים וימי עיון
 
אתר השפים ICPA
(בחסות מזון+) 
 
התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל - ICPA
www.icpa-israel.co.il

 
 הוספה למועדפים    |   חזור למעלה    |    הפוך לעמוד הבית    |    מפת האתר    | 


 © כל הזכויות באתר זה שמורות לחברת מירב-דסקלו הפקות בע"מ

לייבסיטי - בניית אתרים