הרשם לקבלת עדכונים
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
תפקיד/מקצוע

Wine Israel
מחירים לנוחותך




קייטרינג

אינדקס חברות קייטרינג:
קראו ביקורות, וערכו
השוואת מחירים

www.cateringo.co.il

 
קטלוגים דיגיטליים

 
סן פלגרינו: מסע עולמי לאיתור השפים הצעירים הטובים בעולם
שירות מזון+ 
 
 

סן פלגרינו, מותג המים המוגזים המוכר בכל רחבי העולם, משיק פרויקט גלובלי חדש ושונה משנים עברו, לאיתור השפים הצעירים הטובים ביותר בעולם, הפרוייקט יוצא לדרך בימים אלו והינו יוזמה ייחודית המשקפת את מחויבותו האיתנה של המותג לתמיכה בכישרונות חדשים.
במהלך חודש נובמבר יוכלו כלל השפים הצעירים מכל מקום ברחבי העולם להגיש את מועמדותם לצד מנות הדגל שלהם, וזאת דרך אתר האינטרנט www.finedininglovers.com – כתב העת המקוון לחובבי מזון, שפועל בחסות סן פלגרינו ואקווה פאנה. השפים נדרשים להיות מתחת לגיל 30 ובעלי ותק מקצועי של שנה אחת לפחות כשף, סו-שף או מנהל מחלקה (chefs de partie) במסעדה.
החל מאמצע חודש דצמבר יחולקו כל המועמדים ל-20 אזורים (המופרטים למטה), בהתאם לאזור הגיאוגרפי שממנו הם מגיעים. המרכז הבינלאומי המוביל בעולם לחינוך והכשרה ברזי המטבח האיטלקי ALMA"" (www.alma.scuolacucina.it), יבחר מתוך כלל הפניות המקוונות את עשרת המועמדים הסופיים מכל איזור, וזאת על-פי חמישה כללי זהב: מצרכים, כישורים, כישרון, יופי, מסר.
במהלך החודשים ינואר –פבואר, יידרשו עשרת המועמדים הסופיים של כל אזור להתחרות באירוע מקומי: בכל אזור יכונס חבר שופטים שיורכב משפים בכירים בלתי תלויים, אשר יטעמו את מנות הדגל של המועמדים הסופיים ויבחרו את המנה הטובה ביותר, תוך הקפדה על חמשת כללי הזהב. עד לסוף פברואר יוכרזו 20 השפים הצעירים המקומיים הטובים ביותר מכל אזור ויהפכו למועמדים הסופיים הרשמיים.
בנוסף, לראשונה ובעקבות שיתוף הפעולה עם מיסוני ובולגארי סן פלגרינו תשתף פעולה עם בעל ברית חדש למחויבותה המתמשכת לאיתור וקידום כישרונות – "ווג איטליה"
מדובר בשני סמלי תרבות ייחודיים, שחולקים דבקות משותפת באידיאלים של מצוינות איטלקית בתחומי התרבות, האחווה והיופי.
במהלך חודש מרץ 2015 תצוות ווג איטליה את 20 השפים עם 20 מעצבים צעירים, שכל אחד מהם יהגה יצירת אופנה בהשראת מנת הדגל של השפים.
טקס הענקת הפרסים של סן פלגרינו - ייערך במילאנו בתאריכים 25-27 ביוני, במהלכם תשמש סן פלגרינו כמותג המים הרשמי באקספו מילאנו 2015 ובביתן האיטלקי. במהלך האירוע ניתן יהיה להתרשם לראשונה ממנות הדגל ומיצירות האופנה ולהוקיר עם ווג איטליה את השפים והמעצבים הצעירים הטובים ביותר מבין המתחרים.
פרס השף הצעיר לשנת 2015 של סן פלגרינו  יוענק על-ידי חבר שופטים בינלאומי של שפים מפורסמים, ואילו חובבי הבישול והאופנה שיהיו נוכחים באירוע הסופי יצביעו כדי לבחור בצמד השף/מעצב הטוב ביותר לשנת 2015.
תכנים בלעדיים אודות כל אחד משלביו המקומיים והבינלאומיים של הפרויקט, מנות הדגל ויצירות האופנה יפורסמו באופן רציף ב-www.finedininglovers.com – כתב העת המקוון לחובבי מזון שפועל בחסות סן פלגרינו ואקווה פאנה.

*20 האזורים
1. איטליה
2. צרפת
3. גרמניה-אוסטריה
4. שווייץ
5. ספרד-פורטוגל
6. בריטניה-אירלנד
7. רוסיה / המדינות הבלטיות / חבר העמים (ברית המועצות לשעבר)
8. סקנדינביה (נורבגיה / שוודיה / פינלנד / דנמרק)
9. מזרח אירופה
10. בנלוקס
11. מדינות הים התיכון (ישראל, יוון, קפריסין, טורקיה, מדינות הבלקן)
12. ארה"ב
13. קנדה
14. אפריקה-המזרח התיכון
15. אמריקה הלטינית - האיים הקריביים
16. האוקיינוס ??השקט (אוסטרליה / ניו-זילנד / האיים הפסיפיים)
17. סין
18. יפן
19. מרכז אסיה
20. דרום - מזרח אסיה




שלבי תחרות השף הצעיר של סן פלגרינו לשנת 2015:

שלב ראשון: הגשת מועמדות באופן מקוון - נובמבר 2014 – ה-15 בדצמבר
שפים צעירים מכל מקום בעולם יכולים להגיש את מועמדותם בצירוף מנת הדגל שלהם דרך האתר www.finedininglovers.com. השפים נדרשים להיות מתחת לגיל 30 ובעלי ותק מקצועי של שנה אחת לפחות כשף, סו-שף או מנהל מחלקה (chefs de partie) במסעדה. כל הדרישות יוסברו באתר.

שלב שני: רשימת הפיינליסטים העולמית – ה-16 בדצמבר – ה-15 בינואר
כל המועמדים יחולקו בהתאם לאזור הגיאוגרפי ממנו הם מגיעים, כאשר מדובר ב-20 אזורים*. בשלב זה ALMA, המרכז הבינלאומי המוביל בעולם לחינוך והכשרה ברזי המטבח האיטלקי (www.alma.scuolacucina.it), יבחר מתוך הפניות המקוונות את 10 הפיינליסטים המובילים מכל איזור, וזאת על-פי חמישה כללי זהב: מצרכים, כישורים, כישרון, יופי, מסר.
1.    מצרכים: בחירה מוצלחת של מיטב המצרכים הקיימים בשוק בכל הקשור לאיכות, טריות וייחוד.
2.     כישורים: טיפול מוצלח בחומרי הגלם והמרתם לכדי מנה מוגמרת שמכבדת את מהותם המקורית.
3.     כישרון: מימוש מוצלח של ראייה/גישה מרעננת, מעוררת השראה ובלתי צפויה, שקשורה בתרבות של אוכל משובח ומשולבת בסגנון אישי ועכשווי, תוך שמירה על איזון מושלם בין טעמים וצורות.
4.     יופי: מראה המנה מהווה חלק מקסמה.
5.     מסר: העברה מוצלחת של מסר ברור דרך עבודה וחזון אישי.

שלב שלישי: תחרויות מקומיות- ה-16 בינואר – ה-15 ביוני
ה-16 בינואר – ה-28 בפברואר, 10 המועמדים הסופיים מכל אזור יידרשו להתחרות באירוע מקומי: בכל אזור ימונה חבר שופטים שיכלול שפים מפורסמים בלתי תלויים או נציגים של ענף הגסטרונומיה המקומי העכשווי, אשר  יטעמו את מנות הדגל של המועמדים הסופיים ויבחרו את המנה הטובה ביותר מביניהן, תוך הקפדה על 5 כללי הזהב. עד לסוף חודש פברואר יוכרזו 20 השפים הצעירים הטובים ביותר מכל אזורי המיזם.
ה-1 במרץ – ה-31 במרץ, ווג איטליה תבחר 20 מעצבים צעירים פורצי דרך: כל אחד מהם יצוות לאחד מהשפים הטובים ביותר ויידרש לתרגם את מנת הדגל ליצירת אופנה.
ה-1 באפריל – ה-15 ביוני, השף הפיינליסט מכל מדינה ישתף פעולה עם המעצב, אשר יתרגם בתורו את מנת הדגל של השף ליצירה מעשה ידיו. מנת הדגל ויצירת האופנה יוצגו שתיהן באירוע הסיום.
השלב אחרון: טקס הענקת הפרסים של סן פלגרינו – ה-25 עד ה-27 ביוני
סן פלגרינו ו-ווג איטליה יארחו בחודש יוני את אירוע הסיום בביתן האיטלקי של אקספו מילאנו. במהלך האירוע יוכרזו השפים והמעצבים הצעירים הטובים ביותר מבין המתחרים. חבר שופטים בינלאומי שיורכב משפים מפורסמים יעניק את פרס השף הצעיר 2015 של סן פלגרינו, צוות המערכת של ווג איטליה יבחר את מעצב האופנה המוכשר ביותר ואילו אוהבי המטבח והאופנה שיהיו נוכחים  באירוע הסופי יצביעו כדי לבחור בצמד השף/מעצב הטוב ביותר לשנת 2015.

 

 

הרשמו כאן חינם לקבלת עדכונים ממזון+
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
Bookmark and Share
Back שלח לחבר הדפס
+ הוסף תגובה חדשה
תגובות:
Loading בטעינה...
כניסה חופשית
למהדורה הדיגיטלית

יש להקליק על השער ולהמתין לטעינה
לצפייה באינטרנט, בסמארטפון ובטאבלט
לארכיון מזון+
 
תערוכות, כנסים וימי עיון
 
אתר השפים ICPA
(בחסות מזון+) 
 
התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל - ICPA
www.icpa-israel.co.il

 
 הוספה למועדפים    |   חזור למעלה    |    הפוך לעמוד הבית    |    מפת האתר    | 


 © כל הזכויות באתר זה שמורות לחברת מירב-דסקלו הפקות בע"מ

לייבסיטי - בניית אתרים