הרשם לקבלת עדכונים
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
תפקיד/מקצוע

   
Wine Israel
מחירים לנוחותך




קייטרינג

אינדקס חברות קייטרינג:
קראו ביקורות, וערכו
השוואת מחירים

www.cateringo.co.il

 
קטלוגים דיגיטליים

 
מתכונים מנצחים לעל האש הקרוב שלכם
22/06/2015 
 שירות מזון+ 

עונת הקיץ מגיעה ואיתה כל אירועי החוץ המהנים ביותר. אם גם אתם מתכננים כמו מרבית האנשים במדינתנו לצאת אל כל מיני אירועי על האש של חברים ולהיות אחראים על המנגל או אם אתם מתכננים לארח לעל האש ולהזמין מכרים וחברים לארוחות בשריות מהנות בחצר האחורית של הבית, בוודאי תשמחו לקרוא אודות חמש מתכונים מנצחים לבשר.

קציצות בשר עם סודה- קבבים
קבב רומני אידיאלי למפגשים של בשר על האש וניתן להכין אותו בפשטות רבה. המרכיבים אותם יש לקנות על מנת להכין את אותן קציצות קבב טעימות הם חצי קילו של בשר בקר טחון וחצי קילוגרם כבש, כוס אחת של מי סודה לשתייה, כפית אבקת סודה לשתייה, 6 שיני שום, פפריקה ממתוקה, פלפל ומלח. מערבבים את כל החומרים בקערה גדולה, לאחר מכן לשים בידיים וזאת על מנת שהבשר יספוג לתוכו את כל התבלינים, מכסים את הקערה ושמים במקרר לכל הלילה. ביום האירוע, מוציאים מהמקרר ויוצרים קבבים ארוכים ומניחים בזהירות על המגש. שמים מעל גריל הפחם ומסובבים כל דקה שתיים לצד השני. ההכנה של הבשר מהירה וכל אחד יכול ליצור את המנה הבשרית הנפלאה הזו.

המבורגר על האש
בכל אירוע על האש חייבים להיות כמה סוגי בשרים וכמה מתכונים, אם מדובר על כנפיים, קבבים איכותיים ואם מדובר על המבורגר אותו הילדים כל כך אוהבים. כיום, יש אפשרות לקנות המבורגרים מכל החנויות ולהכין על האש, אך אין מה להשוות בין אותו המבורגר אותו מכינים בבית לבין ההמבורגר הקנוי. אם אתם מעוניינים לדעת מה יש באותה קציצה אמריקאית שטוחה כדאי שתכינו אותה. המצרכים הנדרשים הם קילו מאתיים של בשר בקר, שני בצלים, 5-6 שיני שום, כוס אחת של סודה לשתייה, רבע כוס של שמן זית, רבע כוס שמן סויה, קצת מלח וכף או שתיים של ברנדי.  טוחנים את הבשר עם הפלפל, הבצל (אותו משחימים קודם לכן) והשום במטחנה.
לאחר טחינה אחת מוסיפים את השמן, המלח, הברנדי וכוס סודה (מבקבוק משקה סודה), מערבבים עם הידיים, מניחים במקרר מספר שעות, מוציאים, יוצרים 5-7 קציצות בשר עגולות ושטוחות ומביאים לגריל הפחם/המנגל.

שיפודים מתובלים של פרגיות
אחד המתכונים הטעימים ביותר של העל האש הוא מתכון הפרגיות המתובלות. כאן סוד הקסם היא המרינטה בה משרים את הנתחים או השיפודים של הפרגיות. רוב האנשים אוהבים דווקא את החלק הזה של העוף משום העסיסיות שלו. אם אתם מעוניינים לזכות בשבחים מכל האורחים שלכם כל מה שאתם צריכים לעשות הוא לערבב כוס של רוטב צ'ילי מתוק  עם דבש או סילאן, שיני שום כתושות, כפית ג'ינג'ר, כפית סויה וכף אחת של מיץ לימון. משרים את הפרגיות במרינדה זו במשך כמה שעות ולאחר מכן צולים את הפרגיות על המנגל. בתיאבון.

לסיכום, אלו הם רק חלק מהמתכונים הבשריים בהם ניתן לשלב מי סודה לשתייה ובאשר לצמחוניים שבכם, ניתן להכין פלאפל נפלא עם סודה לשתייה ומרקים שונים.


 

הרשמו כאן חינם לקבלת עדכונים ממזון+
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
Bookmark and Share
Back שלח לחבר הדפס
כניסה חופשית
למהדורה הדיגיטלית

יש להקליק על השער ולהמתין לטעינה
לצפייה באינטרנט, בסמארטפון ובטאבלט
לארכיון מזון+
 
תערוכות, כנסים וימי עיון
 
אתר השפים ICPA
(בחסות מזון+) 
 
התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל - ICPA
www.icpa-israel.co.il

 
 הוספה למועדפים    |   חזור למעלה    |    הפוך לעמוד הבית    |    מפת האתר    | 


 © כל הזכויות באתר זה שמורות לחברת מירב-דסקלו הפקות בע"מ

לייבסיטי - בניית אתרים