הרשם לקבלת עדכונים
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
תפקיד/מקצוע

   
Wine Israel
מחירים לנוחותך




קייטרינג

אינדקס חברות קייטרינג:
קראו ביקורות, וערכו
השוואת מחירים

www.cateringo.co.il

 
קטלוגים דיגיטליים

 
קיץ מרענן ומפנק עם מתכונים מיוחדים
5/8/2015 
בקיץ הישראלי, המתאפיין בחום רב ואחוזי לחות גבוהים, אנו מחפשים אוכל קל, מרענן ושאינו דורש שעות רבות של בישול, הכנה והתעסקות במטבח

שף מאיר רוזנברג
שף מלון רימונים גלי כנרת

 
 
פסטה עם ירקות ירוקים

חומרים:
1/2 ק"ג (ספגטי, פנה, פוסילי או כל פסטה אחרת)
מים לבישול הפסטה, כפית מלח, כף שמן
100 גרם אספרגוס ירוק טרי
5 יח' עלי מנגולד
1 כוס אפונה ירוקה
1 כף נענע קצוצה
100 גרם חמאה
2 שיני שום קצוצים
מלח, פלפל לבן

אופן הכנה:
מבשלים את הפסטה במים עם השמן והמלח, עד שהפסטה במצב "על דנטה"
במקביל, חותכים את האספרגוס (בחלקו של שורש של האספרגוס לא נשתמש) באורך 3 ס"מ ונבשל את האספרגוס 2 דקות במים ומיד נקרר אותו.
נקצוץ את עלי המנגולד
בסיר מניחים את החמאה, מוספים את האפונה ובהדרגה נוסיף את האפונה, עלי המנגולד והשום ובסוף את האספרגוס ועלי הנענע.
את הפסטה לאחר שבישלנו נסנן ונוסיף אותה לירקות הירוקים.

----------

כבד עוף על אננס צרוב ותפוחי עץ מקורמלים

חומרים:
1 ק"ג כבד עוף
1/4 כוס שמן
1/4 כוס יין
2 יח' בצל בגודל בינוני
כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור
3 יח' תפוח עץ גרנד סמית
1/4 כוס סוכר
2 כפות מיץ לימון
1 יח' אננס טרי

אופן הכנה:
מנקים את הכבד וחוצים אותו לשניים.
חותכים את הבצל לחצי ואת החצי לרצועות (דקות).
מחממים במחבת את השמן, מוספים את הבצל ולאחר מספר דקות (עד שהבצל מזהיב) מוספים את הכבד וצולים אותו עד כמעט שהוא מוכן.
מוספים את היין המלח והפלפל ומבשלים את הכבד עד שהוא מוכן (חשוב שהכבד יהיה רך ונימוח).
מקלפים את התפוחים וחותכים אותם לקוביות בגודל 1 ס"מ.
צורבים את התפוחים במחבת יחד עם הסוכר והמיץ לימון.
את האננס מקלפים וחותכים לטבעות בעובי של חצי ס"מ וצורבים אותם במחבת (רצוי מחבת פסים).
מניחים בצלחת את האננס עליו מניחים את תפוחי העץ ומעל את הכבד עם הבצל והרוטב.

------------

סורבה אבטיח צונן
חומרים:
1/4 אבטיח בגודל בנוני מקולף
2 כפות אבקת סוכר
1/4 כוס מיץ לימון טרי

אופן הכנה:
מכניסים את כל החומרים לבלנדר וטוחנים אותם.
לאחר הטחינה מכניסים למקפיא ל 5 שעות עד שהמסה קפואה.
מחזרים לבלנדר לטחינה נוספת ומגישים



יוגורט עם שמנת ופירות טריים
חומרים
1/2 כוס יוגורט עזים
1/2 כוס שמנת מתוקה מוקצפת
1/2 כוס פירות טריים חתוכים (משמש, נקטרינה, ענבים, דובדבנים ללא גרעין)
1 כפית אבקת סוכר
2 כפות גרנולה

אופן הכנה:
מזלפים את השמנת בכוס, מעל השמנת מניחים חצי מכמות הפירות מעל הפירות את היוגורט ומעל את שאר הפירות עם הגרנולה.
 

הרשמו כאן חינם לקבלת עדכונים ממזון+
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
Bookmark and Share
Back שלח לחבר הדפס
כניסה חופשית
למהדורה הדיגיטלית

יש להקליק על השער ולהמתין לטעינה
לצפייה באינטרנט, בסמארטפון ובטאבלט
לארכיון מזון+
 
תערוכות, כנסים וימי עיון
 
אתר השפים ICPA
(בחסות מזון+) 
 
התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל - ICPA
www.icpa-israel.co.il

 
 הוספה למועדפים    |   חזור למעלה    |    הפוך לעמוד הבית    |    מפת האתר    | 


 © כל הזכויות באתר זה שמורות לחברת מירב-דסקלו הפקות בע"מ

לייבסיטי - בניית אתרים