מבזק  חדשות
 
הרשם לקבלת עדכונים
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
תפקיד/מקצוע

Wine Israel
מחירים לנוחותך




קייטרינג

אינדקס חברות קייטרינג:
קראו ביקורות, וערכו
השוואת מחירים

www.cateringo.co.il

 
קטלוגים דיגיטליים

 
טיפים להכנת מוסים עם קרמים ready to use של ענבי ציון
מאת השף-קונדיטור לוראן לוי

 

כיום כולנו מכינים מוסים בשיטה המסורתית לפיה אנו מקציפים ביצים או חלמונים עם סוכר (pate a bombe), או בשיטת קרם אנגלז עם תוספת טעם.
ענבי ציון הוציאה סדרת קרמים חדשנית ופורצת דרך, באמצעותה ניתן להכין מוסים ללא צורך בהקצפת ביצים או בהכנת קרם אנגלז.
כל מה שנדרש לעשות זה לקחת 500 ג' של הקרם המוכן בהתאם לטעם הרצוי, לקפל לתוכו 500 ג' שמנת מתוקה מוקצפת (חלבית או פרווה) ולהוסיף 8 ג' אבקת ג'לטין מומסת במים- והמוס מוכן.
בניגוד להכנה באופן המסורתי, אין צורך לקרר (אין ביצים) ואין פחד לשבירת מרקם.
שיטה זו חדשנית וחסכונית, בנוסף לעלויות חומרי הגלם, גם בעלויות תפעול וזמן.
סדרת הקרמים על כל מוצריה אינה מצריכה קירור לפני פתיחת האריזה.
הסדרה מגיעה באריזות דליי פלסטיק במשקל 4 ק"ג עם פויל השומר על טריות המוצר, ובתוקף של 6 חודשים.
יש לציין כי סדרת הקרמים אינה מוגבלת להכנת מוסים בלבד. ניתן להוסיפם לעוגות בחושות (בכדי לקבל את הטעם הרצוי), להשתמש למילוי פאי (בתוספת ביצים), להכין ציפויים, להוסיף למאפי שמרים (לעיתים בתוספת פירורים/ אגוזים/ קוקוס' מילוי שקדים, ההתאם למרקם הרצוי) ועוד.
בין הטעמים שניתן למצוא בסדרה- ריבת חלב, אייריש קרים, פינה קולדה, פיסטוק, אספרסו, שוקולד לבן (חלבי), נוגט, שוקולד לבן פרווה, גנאש שוקולד פרווה, וניל, קרמל, שוקלד מריר.

 

הרשמו כאן חינם לקבלת עדכונים ממזון+
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
+ הוסף תגובה חדשה
תגובות:
Loading בטעינה...
+ שלח משוב
כניסה חופשית
למהדורה הדיגיטלית

יש להקליק על השער ולהמתין לטעינה
לצפייה באינטרנט, בסמארטפון ובטאבלט
לארכיון מזון+
 
תערוכות, כנסים וימי עיון
 
אתר השפים ICPA
(בחסות מזון+) 
 
התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל - ICPA
www.icpa-israel.co.il

 
 הוספה למועדפים    |   חזור למעלה    |    הפוך לעמוד הבית    |    מפת האתר    | 


 © כל הזכויות באתר זה שמורות לחברת מירב-דסקלו הפקות בע"מ

לייבסיטי - בניית אתרים