הרשם לקבלת עדכונים
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
תפקיד/מקצוע

Wine Israel
מחירים לנוחותך




קייטרינג

אינדקס חברות קייטרינג:
קראו ביקורות, וערכו
השוואת מחירים

www.cateringo.co.il

 
קטלוגים דיגיטליים

 
"ענבי ציון" מפתחים את קטגוריית הפטיסרי בישראל
פיתוחים מתקדמים, איכות ללא פשרות, התאמה מיטבית לצרכי הלקוח
וסדנאות מקצועיות: ב"ענבי ציון" מבינים מה צריך על מנת לפתח את
קטגוריית הפטיסרי בישראל
שירות מזון+ 
 
 


קטגוריית הפטיסרי  נמצאת בגדילה מתמדת. בארץ פועלים אלפי בתי קפה, קונדיטוריות, מאפיות ומסעדות המשרתים מיליוני לקוחות –  צרכני מאפים או כאלו שלא מוותרים על קינוח טוב בסוף הארוחה...
כדי להעניק לצרכנים את המוצר הטוב ביותר, אנשי המקצוע חייבים לחדש, לרענן ולעבוד עם חומרי הגלם הטובים והאיכותיים ביותר.
אנו ב"ענבי ציון", החברה המובילה בייצור חומרי גלם עבור תעשיית המזון, מזהים את המגמה ושמנו לעצמנו למטרה להעשיר ולהוביל את הקטגוריה בישראל.
אנו  עושים זאת באמצעות הרחבת סל המוצרים לפי הצרכים המשתנים וליווי  שף- קונדיטורים מובילים בתחום שנחשפים לטרנדים חדשים בחו"ל ומעבירים סדנאות מקצועיות ללקוחותינו. כך אנו לומדים את הצרכים של הקטגוריה בישראל, ומעבירים את הידע באמצעות סדנאות וימי עיון.

שף קונדיטור
בענבי ציון שפים מקצועיים שתפקידם לזהות צרכים חדשים בשוק וללוות את הלקוחות בהטמעת הפתרונות במגוון המוצרים שלהם.
השפים  בענבי ציון משתתפים בתערוכות בחו"ל, מבקרים במפעלים ובקונדיטוריות, מזהים צרכים, מאפיינים אותם ומתרגמים אותם לתוצרים ופתרונות.  כך אנו מייצרים חומרי גלם בהתאם לצרכי השוק. לאחר  שלב הפיתוח, השפים מלווים את הלקוחות – מראים להם כיצד נכון להשתמש בחומרי הגלם שפותחו ומעניקים להם ליווי מקצועי עד להטמעה הסופית והמדויקת להם.

לימוד, הדרכה ושיח מקצועי
בענבי ציון מבינים שעל מנת לעשות שימוש מיטבי, מקורי ושונה בחומרי הגלם שהיא מייצרת , יש להדריך את הלקוחות כיצד להשתמש בחומרים בצורה נכונה ולהראות שימושים שונים, מקוריים  ומגוונים על מנת לחדש ולהפתיע את הצרכנים. החידוש יכול להתבטא בשילוב ייחודי של טעמים, במתכון מרענן או שדרוג קינוח קיים.
לשם כך, יוזמת החברה אחת לחודש סדנאות וימי עיון בקטגוריית הפטיסרי, בהדרכתו של השף ערן שוורצברד. במפגשים האלו ערן מדגים את השימושים השונים בחומרי הגלם, וכן מתאפשר מפגש מעניין ומרענן בין קונדיטורים ואנשי מקצוע מהתחום, ומתקיים שיח מקצועי, מפרה ומעשיר.

התפתחות והרחבת סל
ענבי ציון התפתחה והתרחבה במרוצת השנים. בשנים האחרונות פיתחה החברה קרמים בטעמים שונים בעקבות צורך שזיהתה בשוק, וכן נכנסה לקטגוריות מליות הירקות עם רוטב פיצה, מלית פטריות, תרד ועוד.
בשנה האחרונה חתמה "ענבי ציון" על הסכם הפצה בלעדי בישראל והחלה לייבא ממגוון מוצרי החברה האיטלקית הוותיקה irca.
  irca  נוסדה ב- 1919 באיטליה, ומתמחה בפיתוח, ייצור ושיווק חומרי גלם לקטגוריית הפטיסרי. בשלב הראשון בחרה ענבי  ציון להתמקד בסדרות השוקולדים, בסיסים, ציפויים וקרמים, שהינם מוצרים בסיסיים משמעותיים בתחום.
irca וענבי ציון בחרו לשתף פעולה לאור חזון ושאיפה משותפת לפתח את ענף המזון בישראל ולהציע פתרונות
איכותיים וחדשים לאנשי המקצוע בשילוב הדרכות מקצועיות.

מיתוג מחדש וחלוקה לסדרות
ענבי ציון עברה תהליך של מיתוג מחדש והחלה לתקשר את מגוון מוצריה באמצעות סדרות, רמות ושימושים. שפה זו מאפשרת לענבי ציון להמחיש בצורה מסודרת, ברורה ופשוטה את מגוון מוצריה, מאפשרת לכל לקוח לרכוש את חומר הגלם ברמה המתאימה לו (Basic, Classic, Premium) ומציגה לו בצורת אייקונים את מגוון השימושים האפשריים שניתן לעשות בכל חומר גלם.
כל לקוח יכול לבחור לו את אופן הצגת חומרי הגלם בצורה הנוחה לו – לפי סדרות – מליות, ציפויים, קרמים ועוד, או לפי שימושים: לציפוי, לעוגה בחושה, למאפה שמרים, לקישוט, למוס ועוד.

ייצור ואיכות
בענבי ציון מקפידים על תהליכי יצור יעילים וסטרילים ואיכות מוצרים בלתי מתפשרת.
ענבי ציון הינה אחת מן החברות המובילות בעולםבהטמעת טכנולוגיה מתקדמת  - היא החברה המובילה בישראל שעושה שימוש בתהליכי הייצור שלה בציוד ומיכשור מתקדמים ממש כמו מפעלים גדולים ומובילים באירופה ובארה"ב, ברמת סטריליות מאד גבוהה וללא מגע יד אדם.
כל תהליכי היצור בחברה מבוקרים באמצעות תוכנות מחשב וכך מתאפשרת בקרה מדויקת בכל אחד משלבי תהליך הייצור, ושמירה על אחידות ואיכות המוצרים.

אלי מרקובצקי, סמנכ"ל שיווק ומכירות בענבי ציון, עובד מעל 7 שנים בחברה, מספר:
"במרוצת השנים ענבי ציון עברה תמורות והתפתחויות רבות. החברה השכילה לזהות צרכים חדשים בשוק ולתת מענה על ידי התאמות  והרחבת סל מוצריה –  יצור קרמים בטעמים, יבוא דובדבני אמרנה, תפוחי עץ טריים וכעת גם יבוא מוצרי irca  מאיטליה – וזו  רק יריית הפתיחה עבורנו. החברה תמשיך לפתח את קטגוריית הפטיסרי בישראל, לזהות צרכים חדשים, לאתר טרנדים בעולם ולהציע אותם ללקוחותינו.
אנו מציעים כלים מקצועיים ללקוחותינו באמצעות סדנאות וימי עיון בקטגוריית הפטיסרי. כך אנו מעשירים את הידע של לקוחותינו, מראים להם שימושים שונים לחומרי הגלם ומאפשרים יצירת שיח מקצועי ומפרה בין אנשי מקצועי בתחום".



 

הרשמו כאן חינם לקבלת עדכונים ממזון+
דואר אלקטרוני
שם פרטי
שם משפחה
Bookmark and Share
Back שלח לחבר הדפס
כניסה חופשית
למהדורה הדיגיטלית

יש להקליק על השער ולהמתין לטעינה
לצפייה באינטרנט, בסמארטפון ובטאבלט
לארכיון מזון+
 
תערוכות, כנסים וימי עיון
 
אתר השפים ICPA
(בחסות מזון+) 
 
התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל - ICPA
www.icpa-israel.co.il

 
 הוספה למועדפים    |   חזור למעלה    |    הפוך לעמוד הבית    |    מפת האתר    | 


 © כל הזכויות באתר זה שמורות לחברת מירב-דסקלו הפקות בע"מ

לייבסיטי - בניית אתרים